Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Csak az a baj, hogy Peugeotkból (és más francia autókból) túl sok van Magyarországon, egyáltalán nem egyedik, pedig szépek 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Falconer
Jók azok a kopoltyuk az oldalán

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kevlarsoft
Az elozo erre akart a valasz lenni: #35566. Elfelejtettem kattintani. 😊

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"

kevlarsoft
Ennek nem az araval van a baj, hanem a fenntartasaval. Nagy diszciplin kell hozza, hogy 10 liter alatt tudd tartani a fogyasztast. 12-14 liter siman lemegy a torkan. Meg aztan a wankel motor szereti az olajat is.

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"

DJ Bee18
NEm az a baj hogy fiatal, hanem hogy idõsebbnek adja ki magát (két hete vett egy Cordobát, meg ilyenek) Mostmár lezárom az ügyet.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

konkrétizálom:
- 26875 $ vagy
- 31600 €
lehet választani 😉

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Mazda RX-8 as: 5,2 millióér... Ha rendesen dolgozó felnõtt ember lennék, én simán beruháznék egy ijenre.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

I.C.ram
Egy EREDETI Karmann Ghia olyan 6ezer EURO-tól indul, tehát nem olyan vészes.
I.C.ram
Ebbõl van eredeti Karmann Ghia is, amiben régebbi Porsche motor van, és az jóval olcsóbb.
kevlarsoft
Szerintem en sem. 😊 Mar egy sima bogarmotoroshoz sem egyszeru, es olcso hozzajutni. Mondjuk ebbol csak ez az egy van, nem hiszem hogy elado.

Taranov
Akkor nem veszek 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

kevlarsoft
Egy ket adat:

6 henger boxer / 3,6 l
321 PS / 386 Nm
0-100 km/h 4,4s
max 285 km/h

Ara: 225000 Euro

I.C.ram
Ebbõl a sima 1300-as bogármotoros is jöhetne.
Taranov
<#eljen>

kevlarsoft
Na eleg volt a hangszerekbol es a kamionokbol. <#guluszem1> Inkabb foglalkozzunk egy picit a temaval. Pl evvel:

Karmann Ghia 993 RS Porsche GT3 motorral <#worship>

Tufa
milyen szép ez a 35555 😊)

/mennyi törlés lesz itt ha Garrett megjön, phú/

Tufa
Nem nem, érted te, mert a 35552ben jól írtad, csak elötte véletlenül rosszul 😊

Taranov
Én már nem tudom követni, de szerintem õ sem 😊

hELYESBÍTEK NEM FATEROMNAK ÕCSAK HAJTJA
Taranov
😄DD

Ez a baj, hogy te nem olyan topikot nyitottál, hogy DAF Trucks vagy DAF, hanem daffok.

Tufa
fordítva. a daff-ról nyitott topicot, nem a DAF-ról 😉

Taranov
Az miért baj, ha fiatal?
Az miért baj, ha az apjának van kamionja, nem neki?
Inkább az a baj, hogy a DAF-ról nyitott topikot, nem daffról.

NA ELÉG ÉN BEFEJEZTEM
Tufa
huh, te tényleg nagyon sötét vagy...

Kit--Kat
jajj istenem..... kicsit gondolkozzál már, más márkánál látsz-e? na ennyi

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Na B*meg írd be hogy daf truck és mit ad ki???!!!KAMIONT!!!!
Tufa
a Brava annyira nekem nem jön be, nem szeretem a lépcsõs seggû autókat(ebben az árkategóriában nem.. 😊 ), de a Bravo és a golf már jó.

/2 millióért én megintcsak mást vennék 😄/

Tufa
ne legyél ekkora hülye. Google, kép-keresés, ird be hogy Daff (ahogy te írtad...). Nini, milyen meglepõ... Egy hangszer

Taranov
Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, mert nekem is a Bravo (illetve Brava) és a Golf tetszik, amit 2 millióért meg lehet kapni 😄

Tufa
természetesen a legdrágább verzió (02es modell 45ezer euro + a plató..)

He értsd már meg hogy nem hamgszernév hanem KAMION NÉV!!!
Hé ez tényleg komoly!Ez nem vicc!De tudodmit nemérdekelsz!
DJ Bee18
Bocsi off:
kögel mondata:
,,Sziasztok!Az én apukámnak daf xf95-öse van egy super space cabos 95.480-as hûtõs póttal!Arról mi a véleményetek?Nekem nagyon tetszik!" ---> ezzel azt hiszem végleg kiderült, hány éves lehet 😊)

DJ Bee18
,,ígen hol van még olyan autó ami hasonlít az ALteára" ----> erre jön a válaszod, a saját kérdésedre:

,,az más kérdés kérdés, hogy a toledo ugyanaz mint az altea" ---> most mi van akkor?? 😄DD

DJ Bee18
de a seggén kívül ugyanaz, Altea, Toledo, Leon láttál már rólük szembõl fotót egymás mellett?? ha igen, akkor tudhatod mirõl beszélek

Kit--Kat
ígen hol van még olyan autó ami hasonlít az ALteára, vagy az ibizára? az más kérdés kérdés, hogy a toledo ugyanaz mint az altea , de ettõl még nagyon eredeti dizájnja van, bár csak a többieknek is ilyen sportos lenne

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
általában olyankor szokták hangsúlyozni, hogy új, amikor modellváltás van, például Megane elõtt is ott volt az új jelzõ, már nem mondja senki hogy új Megane

DJ Bee18
mi bajod? hát unom, ha meglátom ---> mindegyik Seat majdnem egyforma lesz

Kit--Kat
uanalmassá?? te tudod mit írsz???

Tufa
gondolom, igen... 😊
De ne offoljunk tovább. nyitott egy hangszer nevével egy kamionos topicot 😉
Ott leírta magát rendesen...

Kit--Kat
Mérne lenne új Cordoba???:o
ez neked nem tûnik újnak????

Tufa
Nem kötekedni szeretnék, de te ha most papírt, ceruzát elédraknának, és azt mondanák, csinálj egy új formát, egy totál egyedit, DE ELADHATÓT, tudnál valamit csinálni? 😊

DJ Bee18
csak ez miért jó valakinek, be akar vágódni???

DJ Bee18
egyébként ha már Seat, szerintem unalmassá teszik a kocsijaikat, hogy mindegyik egyforma szinte, az Alteánál elfogyott a fantáziájuk, meg a belsõ térnél szerintem

Tufa
cordobából is van új, 05ös, de nekem az elsõ hozzászólásában az utolsó két mondata volt eléggé levágós, ezért kezdtem el kötekedni.

DJ Bee18
meg új cordoba, hát az már minden csak nem új, nem Altea?

Tufa
nekem is ez tünt fel.

DJ Bee18
úgy emlékszem nézett téged már valaki más is túl fiatalnak (a Pedal to the Metal topicban)

DJ Bee18
ne haragudj, de nagyon gyereknek tûnsz pedig, vagy pedig gyerekesnek (ez a beszólás fõleg)

Kit--Kat
jó ha neked ez a hobbid akkor ez, a lényeg, hogy neked tetszik