Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Ehh, de szar 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CSOCSO
Tufa
Ezt honnan veszed?

Trade
nem is az ovek

Crazygirl
ezeket hol talaltad? (link, barmi..)

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Tufa
<#puszi> htx

Kata
na jó, de csak ilyet találtam

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
😊)))))))))))
Tufa
<#szomoru1>

Kata
na, vége a gyereknapnak! <#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

Tufa
Corradoról? <#gonosz1>

Kata
kérésed számomra narancs

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
jo most trabirol ugyanilyet😊
CSOCSO
np
Kata
találtam...

[/cserf][/fülünyúl]

Tufa
ja sry, nem tudtam. Annyira emlékeztem hogy multkor beszélgettünk a riasztókról és akkor mondtad hogy suprája volt. Ezért kérdeztem hogy most milye van 😊

CSOCSO
volt neki.. a fatert nem lattam mar.. mittom en.. 8 eve..
azota nemtom mi volt neki.. legeslegutobb mikor a vallas volt egy SL500 as mercivel vitt egy kort.. aszonta ove.. de anyam szerint kolcsonkapta
Tufa
Az csak volt neki, nem?

Adi
SUPRA!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Tufa
Faterodnak amúgy milyen autója van?

CSOCSO
lesznek ra rakva felnik.. de van mire kolteni... most voltunk disney worldbe.. szerintem ket komolyabb felnit is vehettunk volna ezert.. de mi a fontosabb?😊

anyamat nemigazan zaklatja a felni meg.. majd ha nagyon lesz felesleges manija fog ra tetetni
Falconer
lámpa

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Amúgy valami fasza felnit nem akartok rá rakni? Az komolyabb lenne sztem mint ezek a lámba biszbaszok, nem?

Falconer
Ott is, de ott a hibás pixelekre vonatkozik, kocsiknál meg bármilyen apróbb hibára, fõleg esztétikaira.

CSOCSO
<#zavart2><#shakehead><#szomoru1>
ahogy gondolod
Taranov
A 3 apróbb hiba az nem a TFT monitoroknál van? 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dichter
Passz. A lényegen nem változtat. Nemsokára eladom az autót, és nem így akarom.
Egyébként köszi Daniel a segítséget.

Falconer
Hát... Maszeknál is szivatnak?

Dichter
Ez egy 18 éves autó.... lesznek még rajta hibák.
#36849:ahogy én hallottam, akik nem kennek, azoknak mindenét átnézik, és bele is kötnek. Feltételezem szervíze válogatja, itt a 3.kerületben eddíg minden ismerõsnek pénzbe került a mûszaki vizsga. (mármint nem a vizsgáztatóknak szánt pénzbe 😊)

Tufa
Mûszakin ezt ennyire figyelik? <#wow2>

Falconer
De kapsz, három apróbb hiba lehet, ha ezen kívül max kettö van, akkor átmegy.
Az eladás egy másik dolog...

Dichter
A baj, hogy nem kapsz vele mûszakit, és eladni sem nagyon lehet ilyen sérüléssel.

Falconer
Szerintem nincs gond, mondjuk mi haverhoz járunk, de ennyibe sztem sehol nem kötnek bele. És amugy is lehet 3 apróbb hiba 😊

Gond akkor van a mûszakin is észreveszik. Elõszeretettel kötnek bele az ilyesmibe.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Falconer
Nemhiszem, hogy észreveszed, de ha igen, akkor is mi van?

Tufa
normális alatt azt értem hogy nem az üveget nézed hanem az utat. A lényeg hogyha beülsz a kocsiba és elõre bámulsz, nem fogod látni 😊 (ha odahajolsz és nagyítóval nézed akkor már észreveszel egy pici "izét")

Taranov
Ne forgasd ki a szavait. Úgy nézd, hogy ne vedd észre, ennyi. 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Adi
És ha normálatlanul nézzem akkor is észreveszem nem?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Tufa
Ilyet anyám autóján is csináltak már, nem látszik semmi utánna. (persze nagyítóval észrelehet venni, de ha normálisan nézed akkor nem)

Falconer
Ehh 😄 Miért van az az érzésem, hogy egy autó nem a neontól lesz autó? 😊

DanielT
100% hogy javíthatatlan, késleltetni lehet a cserét. Ennek a módja általában az, hogy a repedés végénél "fúrnak egy lyukat" amit kitöltenek valami spéci anyaggal és ez meggátolja, hogy tovább haladjon a dolog.

Nézzed meg a kis szemeddel itt.
Dichter
Sziasztok!

A probléma: A szélvédõmre felverõdött egy apró kavics, és az ebbõl keletkezõ mikromiliméter széles vágásból, elkezdett repedni az egész üveg. Most tart kb 8-10 cm-nél. Hallottam valamit, hogy meg lehet javítani, csere nélkül. Valakinek ötlet?

Elõre is kösz.

Taranov
Még mindig jobb, mint ezek a mercik meg audik, amik 10+ millióba kerülnek és még neon sincs bennük 😄

Falconer
Az semmi a neonos swifthez képest 😄

RelakSfromhome
láttam ma egy olyan Golf-ot, aminek a hátsó lámpájában ledek világítottak. Nagyon súlyosan nézett ki 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Taranov
Persze, szar az egész.
Igényes ember nem ül be olyan autóba, amit a sok nyálcsorgató helybéli folyton fotóz. (hú most hogy megutáltatom magam egyesekkel)

Falconer
De legalább drága 😊

I.C.ram
Akkor valami nagyon csúnyán elnéztem 😄
I.C.ram
az pont nem csocsoéké 😊
Na tegnap végre láttam élõben a Ferrari Enzot. Szerintem ronda és nagyon szar a hangja 😄

Napfénysüti és a Copa Mundialja legyőzhetetlen páros!!! :)