Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Hjaj istenem, szívem fájdalma ez a kocsi. S most szép nagy képekkel boldogítom a kedves kis sávszélességûeket. 😊) Bár ezek a képek a 12 hengeres SV12 autóról vannak, beérném a szerényebb 8 hengeres K8 változattal is. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
De szép végszó volt ez.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DanielT
Szépség - Szubjektív
Melyikbõl van több - KSH statisztika megmutatja.

Mit lehet ezekrõl vitázni? Ezekbõl születnek a véget nem érõ anyázások. Ízlésrõl és tényekrõl csak az alulszocializáltak vitatkoznak. Ejjdefinoman foglalmazok ma..
Taranov
Minden további nélkül el lehetne vitázni róla, hogy melyik a szebb és melyikbõl van több.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Mondtam, hogy azért hasonlítottam ehhez, mert szerintem a 206 és a C3 túldesignoltsága olcsó és igénytelen hatást kelt.
Nem véletlen, hogy a drága és elegáns autók nem ennyire csili-vilik.
Ezen kívül azt mondtam, hogy a Golf kockasága tetszik, és ebbõl jutottunk el ide.

DanielT
Véletlen visszavontam, pedig szerkeszteni akartam 😊 Bocsi 😊
[Walaki]D`Lair
Zaporozsec vs Merci SLR? 😛PPP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
2004-ben 6405 golf fogyott nálunk...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

robotnyk
de könyörgöm ne egy kiskategóriás kifutó modellhez hasonlítsd, egy 206os 2 milliónál kezdõdik, a golf meg valahol 3 félnél.
a következõ mi lesz, phaeton vs swift?
Falconer
Szerintem sincs semmi értelme a beírt autóeladásoknak.
Csak a 4es golf magyarországi eladási adatait kéne nézni összevetve az említett típusokkal (P206,stb.). Semmi értelme itt feltételezésekbe bocsájtkozni, hogy hán százalék lehet golf, meg Mo.-n mennyire lehet más az adat.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DanielT
Sõt! Fagyit is többet adnak el! Nem ártana azonban visszatérni az alapkérdéshez, amikor is mondtam, hogy nem véletlen VW a név mire jött a vita, hogy már nem népautó. DE. AZ. A Golf4 rõl jött szóba a dolog, de soha többet egyszer nem beszéltem róla és te is már csak a magyarázkodós részben. Nyilván többet adnak el az olcsóbb autókból, amik nincsenek is egy kategóriában a Golffal, mértben stb.

Minden egyes mondat visszakereshetõ, össze is foglaltam. Mirõl beszélünk?
Taranov
Na, haladunk.
Már csak Magyarországra kéne eljutni.
Megnézhetném én is az Autó2-ben, de ott csak havi adatok vannak.
A Polo, a Peugeot 206, az Opel Astra, Suzuki Ignis stb. bõven megelõzi a Golfot.

[Walaki]D`Lair
Ausztriában is a Golfból fogyott a legtöbb...

Falconer
LOL

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Taranov
Nézzél már egy olyan statisztikát is, hogy a magyarországi VW eladásokból mennyi a Golf.
És akkor az is csak az 5-ös Golf lesz, én meg a 4-esrõl beszélek már egy órája, de úgy látom nehéz megérteni.

DanielT
Annyira nem kell ez már a #36904 után.

Így gondoltad, úgy gondoltad. Ez egy fórum. Az számít amit leírsz, arra reagálunk. Pontosan kell fogalmazni a megfelelõ ismeretek birtokában, különben ez lesz.
Taranov
Node nézd már meg, hogy ott milyen autókat vesznek.
Hol van a listáról a Suzuki Ignis? A Peugeot 206? A Citroen C3?
Azért ezek közel sem a magyar viszonyok.

[Walaki]D`Lair
#36903...

Taranov
Mert a Volkswagenek 85-90%-a 4-es Golf, vagy hogy érted?
Nem hinném, hogy benéztem, csak félreérthetõen fogalmaztam.

[Walaki]D`Lair
<#eljen>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

robotnyk
az 10-15% minusz lehet, és akkor nagyon durva voltam.
mindegy, ezt benézted, elõfordul.
Taranov
De nem a 4-es Golfról van szó? <#idiota>
Csak hogy tisztázzuk, én a 4-es Golfról, a Peugeot 206-ról, a Citroen C3-ról és a Suzuki Ignisrõl beszéltem, még ha a Golf félreérthetõ is volt.
Viszont az összes VW-t azért nem hasonlítom csak a 206-osokhoz vagy csak a C3-asokhoz.

robotnyk
még annyit, hogy idén az elsõ félévben több mint 2000 golfot adtak el itthon, ami majdnem harmada a tavaly elkelt _összes_ citroënnek.
Taranov
Igen, csak VW alatt Golfot értettem, arról beszéltünk.
Azért is nem azt írtam, hogy VW-ból kevesebb van, mint Peugeotból.

Arra nem gondoltam, hogy Magyarországon is VW-bõl van a legtöbb, de a Polóra, vagy akár a Touranra nem érvényes az sem, amit a Golf designjáról mondtam.

DanielT
#36889 A VW számáról beszéltem.

#36890 Te írtad: (itt marháztál le) "VW-bõl sokkal, de sokkal kevesebb van, mint Peugeot 206-ból, Citroen C3-ból, Suzuki Ignisbõl, és mivel nem olyan túldesignolt, nem is annyira zavaró."

#36894 Te írtad: "Az szubjektív, hogy neked milyen autók tetszenek, viszont a Volkswagen szó jelentését a VW-k mennyiségével összefüggésbe helyezni nem lenne okos dolog."

#36897 Te írtad: "szerintem a VW-ek számában nincs igazad."

#36898 Magyarországi statisztika linkelve, a VW a legtöbb.

#36899 Európai statisztika linkelve, a VW a legtöbb.

#36903 Németországi statisztika linkelve, a VW a legtöbb.

OWNED!
robotnyk
németország

Taranov
Ha figyelmesen elolvasod, amit írtam, látod, hogy nem a Polóra értettem, mert az semmivel sem szebb, mint a 206 az én ízlésem szerint.
Inkább egy olyan statisztika lenne az érdekes, hogy hány 4-es Golf van és hány 206 (vagy 307, ha az jobban tetszik, bár én a 206-ot nem szeretem).
Mivel te magad is azt mondtad, hogy a 4-es a legsikertelenebb Golf-széria, ezért valószínûleg ezt alátámasztaná a statisztika.

robotnyk
karnyújtásnyira hevert egy halom sport auto 😊
DanielT
Na, te megtaláltad a magyart is, kösziek! 😊
DanielT
Jobb szeretem a tényeket.

Európai autóeladások 2004 teljes év.

Volkswagen 755 773
Peugeot 628 554
Citroen 500 220
Suzuki 86 190

Nem magyarország, de én soha nem is itthonról beszéltem (nem kötöttük ki hol) mert egy 10milliós elmaradott országot nem tekintek mérvadónak.
A Golf pedig nem egy kategória a C3 -mal, vagy a 206 -ossal, sõt, az Ignissel sem.

Golf-307
Golf-C4
Golf-Liana

Ezek az összehasonlítási alapok.
robotnyk
autóeladások 2004 Mo.

vw 15665
peugeot 13686
citroen 7535

csókoltatlak.
Taranov
Bocs, ha bántó volt, de szerintem a VW-ek számában nincs igazad.

Falconer
Mér? Nem rég? <#idiota>

DanielT
Annyit szólnék mégis hozzá, hogy ez a "ekkora marhaságot régen mondtál már" dolog kicsit erõs volt.
Taranov
Oké.
Az szubjektív, hogy neked milyen autók tetszenek, viszont a Volkswagen szó jelentését a VW-k mennyiségével összefüggésbe helyezni nem lenne okos dolog.

DanielT
Olvastam, de nem reagálok.
Taranov
Igen, és szerintem ez jó.
Vannak nagyon szép autók (szerintem a Roverek, némelyik BMW), ami tetszenek, de ronda és olcsó designnak semmi értelme, mint ami fennáll a C3-nál pl.

[Walaki]D`Lair
Ja...annyira semmilyen, hogy fel se tûnik az embernek...pl. idejét nem tudnám megmondani mikor láttam utoljára Golfot...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Nagyon nagyot tévedsz. Ekkora marhaságot régen mondtál már, észrevettem volna.
1., Magyarországon a Polók vannak leginkább elszaporodva, de arra nem igaz, amit mondtam, kis doboz autó, majdnem olyan ronda, mint amiket említettem.
Ráadásul abból sincs annyira sok.
2., VW-bõl sokkal, de sokkal kevesebb van, mint Peugeot 206-ból, Citroen C3-ból, Suzuki Ignisbõl, és mivel nem olyan túldesignolt, nem is annyira zavaró.

Az meg már téged minõsít, hogy a Volkswagen jelentésébõl ítélsz arra, hogy mennyi van belõle az utakon, ugyanis még az alapításkor tervezték népautónak, már réges rég nem az.
Nyomozd már ki pls, hogy a Suzuki, a Citroen és a Peugeot szó jelentése nem népautó-e az adott nyelvben 😊

Egyébként én nem mondom, hogy a VW a legjobb, meg egyéb megalapozatlan kijelentéseket nem teszek.

DanielT
Szerinted a VW bõl hány jön szembe? 😊 Gondolj erõsen a márka nevének jelentésére 😊 Neeem, összkevered, nem az exkluzív ritkaság, hanem a másik szó illik rá! Mi is az? 😛
robotnyk
ehehe, persze a fócvágen a dezájn király
Taranov
Csak nem csicsás szar volt, hanem autóformájú, de ha a népnek nem ez kell, vegyék csak az ocsmány C3-at meg a 206-ot.
Ezekbõl bezzeg van 5 millió, baromi jó olyan szép autóban ülni, amibõl 1 km alatt 20 jön szembe.

DanielT
Pont a a design miatt hasalt el, mert annyira kommersz volt, hogy egyszerûen "fel sem tûnt senkinek" a modellváltás.
Taranov
Viszont a legszebb is a 4-es volt.
Elképzelhetõ, hogy az ízlésem nem egyezik a népével.

DanielT
Pedig a 4-es volt az eddigi legsikertelenebb Golf, mondjuk most átveszi tõle a helyet az 5-ös az tuti. A Golfot kinyírta a VW.
Taranov
A 4-es Golf nagyon tetszik, a 3-as is szép, de a régiek sem rosszak, ez viszont nagyon ocsmány, olyan franciás-japános (csak nehogy kimoderáljanak ezekért a trágárságokért 😊

Falconer
Szerintem ez elõröl is röhely, csak oldalról néz ki vhogy.

Taranov
A GTI elõrõl még kinéz valahogy, de hátulról ocsmány.
Azért a 4-es után az 5-ös elég nagy szégyent hoz a VW-re.

Falconer
Itt az 5ös Golf GTI ABT! 😄

CSOCSO
😄