Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
LOLLLLER!!!!!!! ezt az autot nezegettem tegnap mert lattam ilyet eloben es gyonyoru volt!!!!!
Kit--Kat
huááááááá:ooooo

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
pazze! írtam ,hogy MINI muscle! 😄 Nekem nagyon tetszik. oldalról teljesen olyan, mint mondjuk egy Barracuda.
Kit--Kat
😊)) csak kicsit kissebb és az elülsõ indexe levágósan japcsis😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
I.C.ram
A Toyota Celica ta22 GT 1.6 meg 135 LE.
I.C.ram
I.C.ram
teljesen beleestem ebbe a kocsiba... belülrõl is tisztára olyan, mint egy vérbeli sportkocsi.
I.C.ram
I.C.ram
I.C.ram

Oldalról a legjobb... mindjárt keresek képet.
I.C.ram
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Megvan az egyik kedvenc japó autóm!!!! 1970-77 Toyota Celica TA 22

Iszonyat királyul néz ki. 1.6os motor 100+ LE! Úgy néz ki, mint egy mini amcsi muscle car 😊
I.C.ram
Áz 😊
Loál János
Ja, ha ez az, akkor nem szóltam.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
13x lóerõ?
A 2.8-as volt 160.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

[Walaki]D`Lair
Sõt a Lexus IS200 is...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
ja meg pl. az e38-asok is 1.8-tól.
[Walaki]D`Lair
Volvo T6 is inline😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
De a Capri nem amcsi, hanem európai piacra készült, ahol azért fontos volt, hogy kisebb köbcmbõl is sok erõt kipréseljenek.
CSOCSO
fogalmam sincs.. mondjuk regi amcsi autok nem a loerore voltak kihegyezve... persze szep sorjaban jottek a gyongyszemek😄
I.C.ram
Az egész onnan indult ki, hogy van ugye a Ford Capri 3000-es v6-os 13x LE-vel, amit kicsit nevetségesnek tartottam, fõleg, hogy egy korabeli merci 280CE motorja ugye 2800-as és 200LE körül van, soros 6-os asszem. Felmerült bennem a kéréds, hogy esetleg a v-motorok inkább nyomatékra vannak kihegyezve, de ezekszerint nem így van.
CSOCSO
ha sokkal nem is de pisztos... hisz mindenhol v6-8-10-12 van.. mondjuk I6 ot is leginkabb csak japcsi sportkocsikban lattam
CSOCSO
ja.. csak mintha az eu v8 porgosebb lenne...
I.C.ram
Tehát visszatérve a kérdésemre. Mindenesetben elõnyösebb egy V-motor a sorossal szemben?
[Walaki]D`Lair
igazából a hang karaktere nagyon hasonló

I.C.ram
Nekem sokkal jobban bejön az amcsi v8 öblös hangja, mint az európai v8-asoké.
CSOCSO
szebb hang?? az attol fugg... szerintema Supranak nagyon is szep hangja van!
no azert a v6 infiniti g35 nek is gyonyoru a hangja...
de v8 ak kozott is mekkora kulonbseg van mar..pl egy amcsi vagy egy merci v8 kozott...
SLR nek uber hangja van😄
I.C.ram
Bár igaza rossz szavakat használtam ,de a lényeg remélem érthetõ.
I.C.ram
Úgy kisebb, hogy rövidebb ugye, és így rövidebb orrban is elfér. a forgatónyomatékon nem azt értettem ,hogy maga a motor nyomatéka egyenletesebb, hanem a forgás ciklusok egyenletesebbek, vagy tévedek?
[Walaki]D`Lair
miért lenne kisebb? miért lenne egyenletesebb a nyomaték?

I.C.ram
Magyarul akkor minden szempontból jobb a V motor, ugye? Kisebb öntömeg, térfogat, egyenletesebb forgatónyomaték, szebb hang 😊?
[Walaki]D`Lair
az független ettõl

I.C.ram
és teljesítményben/nyomatékban semmi különbség?
[Walaki]D`Lair
A V motor nem rángatja annyira az elejét és rövidebb is. ja meg szebben szól. ennyi

I.C.ram
Nekem elég tárgyilagosan is. Csak fõbb adatok érdekelnek: teljesítmény, tömeg, nyomaték, fordulat ,stb.
fifi
ezt inkább gépészeti/autószerelõ könyvekben fogod tárgyilagosan megtalálni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Tud valaki egy oldalt, ahol össze van hasonlítva egy V és egy soros motor, és levannak írva a pro/kontrák is? fontos persze, hogy ne egy 1.6os soros 4-est hasonlítsanak egy 8.2-es V8-assal., hanem ugyanazt a motort, csak más henger elhelyezkedéssel.
CSOCSO
<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>
JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Focus CC

Ennyi erõvel rádobhattak volna még egy betonkeverõt is az utánfutóra, meg beültethrttek volna egy kõmûves brigádot!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

I.C.ram
Ez kb az a kategória mikor kulccsal karcolják meg a cigányok az autódat.
I.C.ram
"Öhhhh én vagyok a paraszt, ezé most jó' meghúzom a másik szerensétlen autóját, mert de menõ vagyok ehheheheh, aztán meg röhögök, és lepakolom a bátonkeverõt!"

Kivánom neki, hogy egy kamaz húzza le a motorháztetõt a Vitojáról... az ilyen parasztállatok miatt vagyunk ott, ahol vagyunk.
CSOCSO
en meg nem szeressem ha csak egy karc is van az automon.. tehat nem parkolnek igy...
amugy ma lattam egy h1 hummert.. zsir csak lenne benne tobb hely mint egy polskiban..
GregSB
Ha Hummerem lenne én csakígy parkolnék 😄 Fõleg csúcsidõben, amikor még a járdasziget is tele van autókkal.

[Walaki]D`Lair
Barátnõm faterja is mindig ezt csinálja a Vito-val...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
lehet olasz volt
CSOCSO
en ugyan ezt lattam valamelyik orszagban de nem akarok hazudni hogy hol..talan spanyol??? rendesen arebbtoltak egyamast a prakoloban az autokkal..LOAL😊
DanielT
Olaszországban ez sztenderd. "Tilos" behúzni a kéziféket, mert mindenki tologatja a másikat a parkoláskor.
I.C.ram
Nem csak meghúzta... hanem egy betörte a lámpaburát, meg be is horpadt... De mégha csak meghúzta volna, akkor is a min 40 év letöltendõ a fegyvházban. annyira nem képes a tapló parasztja, hogy leglaább egy cédulát ott hagy a telefonszámával, vagy valami, ha már annyira sietnie kell.
JGTC
Egyszer láttam olyat, hogy egy szivar úgy parkolt be a kisáruszállítóval(asszem partner volt), hogy a seggét betette és szép lassan hátratolta a Marutit
Ez ott volt a Kinizsi utca környékén.