Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Na ehhez csak gratulálni tudok barátom.

A világ tehát szerinted Fificsalád 3 tagja és a 6,5 milliárd hülye.
fifi
õszinte leszek:
magamon, a feleségemen, és az anyámon kívül én mindenkit hülyének nézek az életben...

sry

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

valóban a japán csúnyább, viszont megbízhatóbb.állítólag.
kössz a véleményed!
robotnyk
ha kinézet mindegy, akkor japán. megbízható, egronomikus, egyszerû.
amúgy ez egy eldönthetetlen kérdés 😊
köszi
egy kis segítség kellene, japán vagy német szerintetek a jobb?
nincs senki?
itt!
robotnyk
Szevasztok!
Szeretnék venni 1 db max négy éves autót.
Tudtok e valamit ajánlani.
Nincs sok pénzem, mondjuk 1,8 M Ft.
hello!
DJ Bee18
Már észrevettem, hogy a fórumon sokan szeretnek belekötni bármibe, és magukat a másik fölé helyezni. (magyarul mások hülyék, de én okos vagyok 😄D)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

GregSB
Én most ovlastam vissza a topicot, és egybõl lejött hogy ICram ironizál. Ti tényleg ennyire hülyének néztétek? 😄

"volks=farkas" az okoskodás halála... 😊

DJ Bee18
mert jól néznek ki szerintem, nekem tetszenek, mellesleg könnyebb pakolni sokkal. A kombi sokkal praktikusabb, de pl. az új A4 kombi rohadt jól néz ki, csak szerintem érthetetlen, hogy miért 700k a felára. Ismerem a kombikat, a családban két céges kombi van 😄 (na jó, egyik se A4 árkategóriájú 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

I.C.ram
Egyébként a gyárat többször porig rombolták a II. Vh alatt, de az amcsi megszállás alatt baromi nagy segélyt kaptak az amcsi államtól. ami furcsa, hogy a GM simán bekebelzhette volna, de nem voltak elég szemfülesek, és inkább az Opelt választottak. Ha már a Golfoknál vagyunk akkor érdemes megemlíteni ,hogy a Golf kifejlesztése kb. 70-80%-ban amcsi pénzbõl ment.
DanielT
Rég volt itt ennyi komment, kár, hogy totál értelmetlen 😄
I.C.ram
I.C.ram
Tudom.
I.C.ram
hát most mit csináljak, ha nem veszítek a lapot.
fifi
errõl pofáztam...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
és errõl beszéltem:

Kit--Kat
sztem itt 1edül téged néztek hülyének most...<#zavart2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
"fauvé" gyár Wolfsburgban:

I.C.ram
tudtommal meg olyan szám sincs, hogy krilliárd, azt meg Janotól loptam 😄
fifi
régen nem tudom én már, itt mit higgyek...

I.C.ram
Pff... Nem tudom feltünt, de nem komolyan gondoltam. Kit-katot akartam hülyeíteni, látom sikerült is. és igen a "farkasvár" szóösszetétel ötletét a VW elsõ gyárából merítettem, ami Wolfsburgban van, és amelyik városka címere ott díszeleg a legtöbb bogár kormányán is.
DanielT
Wartburg is beugorhatott neki.
Kit--Kat
háthhh nem hiszem el, hogy komolyan mondta, evileg eddig úgy volt, õ nagy tudora az autóknak meg minden

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fifi
de azért ez már tényleg lol b+ egy autós topikban...

ezt most kurvár* le fogom menteni magamnak, legyen min röhögnöm késõbb...
úgyis van már pár érdekes helyzet innen, na most itt mégegy

fifi
há' én anno német lakos voltam jó ideig, és:
Volk/s/-nép und Wagen-kocsi
ebbõl kifolyólag:népautó
/a farkas az Wolf, a vár meg Burg/

Wolfsburgban van vmi fõ gyár, azért kevered nem??? <#wilting>

innen jön WOB-Wolfsburg /a WOB a város német rendszámjelölõje is/

na pá

Kit--Kat
nézd meg bármelyik fordító gépben, vagy szótárban, az leszarom, ha a sváboktól 2000éve leszakadt és Szlovákiában élõ elkorcsosult német nyelvben ez jelenti a várat, a lényeg, hogy a volks a német nyelvben népet jelent, innentõl kezdve kb. nem érdekel, tõlem bebizonyíthatod, hogy valami eldugott régi németnyelvben azt jelenti

I.C.ram
Fogadjunk egy krilliárd b pengõben!
Kit--Kat
a vár az Burg szal nem tom holálmodtad ezt<#idiota>

Kit--Kat
nagy négerlófaszt, inkább nézz utána mielõtt ngy hülyeséget írsz

I.C.ram
Na most puktál le!! volks=farkas wagen=vár
Kit--Kat
Los Idiotás, vaj miért kezdtem úgy, hogy Volkwagen az ... helyesen:???? Feltételezitek hogyx nem vagyok tisztában azzal, hogy népet jelent meg autó/kocsit? Na meg azt, hogy nem tom, hogy kell írni õket? Apám 1 haverjának régi Transportere van, és azzal szétutaztam magamat, szal van fogalmamam róla.

I.C.ram
hazucc, kutya!
I.C.ram
Hát én nem látok csmájlit.
Kit--Kat
nem csak nem figyeltem, azt akartam írni, hogy a Volkswage az Volkswagen, szal annyira nem nagy durranások, mint 1 MINI😊

fifi
egyébként te ezt most komolyan mondtad???

<#banplz>

I.C.ram
esetleg Wolkszfágen? 😄
fifi
vagy WolkszVágen

fifi
???

I.C.ram
Miért nem mindjárt Wolksvagen?
robotnyk
mi??
Kit--Kat
amúgy is, a Volkswagen az Wolkswagen...

I.C.ram
akkor is két év van LEGALÁBB a két formaterv közt, de inkább 3.
Kit--Kat
99es a Mini formaterve

[Walaki]D`Lair
Jó de IC a négyesrõl beszélt, az meg unalomhegy...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Amikor menõ volt te még ovi elõkészítõbe jártál 😄DDD
[Walaki]D`Lair
dehogyis! A Touareget tökre bírom...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu