Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
de-de, de csak ha kész a mélygarázsod, mert különben nem lesz elég hely a kocsiknak

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DanielT
Najó, meksértõdtem, nem veszek 😛P
DanielT
Mosmé? Ne vegyek? 😛P
Kit--Kat
Deorsszul megy Milleréknél😄
Newrich Dániel😛

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DanielT
Pásszátokmeg, veszek egy Ferrarit! Jól állna! 😊
Kit--Kat
Ezzel meg teljes mértékben 1etértek, kellenek a halálnak ezek a mai okádék-csodák, ha meg van a saját felnije és gumij 1 autónak.

Kit--Kat
1etértek és ráadásul 1 autó legenda, 1 Ferrari<#finom>

CSOCSO
ez igaz... tegnap lattam egy 360 modenat... kromfelnikkel.. pisztos valami zsirfekae volt... szegeny ferrari...
DanielT
"szvsz ezerszer szebb, mitn a fostalicska peres gumik."

Ezen akadtunk fel szerintem 😊 Úgy tûnt a fostalicska peres gumikról nem csak ezzel az autóval kapcsolatban van rossz véleményed 😊
I.C.ram
Akkor meg nem tudom, mi a baj vele. Ehhez a kocsihoz ez illik. Nem illik erre a 32"os krómfelni.
DanielT
Hogy a májba ne lehetne 😊
I.C.ram
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy azokkal a "traktor" gumikkal is lehet menni.
I.C.ram
Pontosan 😊
robotnyk
ugyanmár, megszokhattad, hogy I.C.ramnak minden szar ami nincs legalább 20 éves 😄
DanielT
Azóta pedig fejlõdött az autóipar 😊
I.C.ram
Ne beszélj már ostobaságokat, annó ilyen gumikkal versenyeztek.
CSOCSO
egy traktoron elmegy...
I.C.ram
szvsz ezerszer szebb, mitn a fostalicska peres gumik.
DanielT
Jajj, ezek a ballonos gumik 😊 Ocsmodékak 😊
I.C.ram
308-as volt asszem, de nem vagyok benne biztos.

I.C.ram
Lehet, hogy most szerezte. Nem volt rossz állapotban, de nem is csillogott-villogott.
DanielT
Na az ilyenek láttán tudnám agyonverni magam. Egy szép régi exkluzív autó elhanyagolt állapotban 😞(
I.C.ram
Húú azt nem néztem, de szvsz magyar volt, mert nem volt húúú de szép állapotban 😊
JGTC
a jó szomszédi kapcsolat...=xbox <#idiota>

kemény lehetett nem cserélnék veled, hiába szép meg minden

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kit--Kat
<#finom> magyar rendszámmal?

Pupcika
<#szeret><#finom>

robotnyk
huh, ez durva, várom a képeket 😊
DanielT
Örülünk, hogy éltek! 😊
CSOCSO
VAGYOOOOOOOOOOOOOOOK!!!😄😄
tuleltuk!!!
aram meg most sincs mindenhol.. nalunk se sajna😞
szomszednak van generatora.. arrol kapunk anyi energyt hogy jatszak egesz nap az xboxon😄
internet pedig ma van eloszor.. szal hurrraaa...
nagyon loller ami itt volt.. minden fa kidolt😄 mondjuk maradt igy is boven eleg... majd kepeket rakok fel vmikor.. de a lenyeg hogy elunk.. es semmi bajunk... egyedul a kocsimnak horpadt be a motorhaztetoje nomeg a szlevedo berepedt😞(((
nah csao mindenkinek! majd leszek vmikor

ui: a wilma hurrikan miatt nem voltam ha valaki nem vagna😄
[Walaki]D`Lair
Oszt társam is küldte már sms-ben...😄😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Láttam a MAmmutnál egy tök szép régi Ferrarit. Eggyel régebbi a Magnum-félénél.
Ford Orion 1.8 diesel 91-es elektromos rajzot keresek. [email protected] 06703107435
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

sztem a gallardo nem valami szép (fõleg a murciélago mellett)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

I.C.ram
Na megjártam én is az autószalont.

Háááát... Keresgéltem az Alfa 159-et, de nem volt Alfa se. Ami viszont tetszett az a 4 Lancia Delta Integrale 😊

Leggázosabb rész az a Maxi Tuning nevû borzalom volt. sok tanyatuningos szar, sok tanyasi paraszt, x+1 kisebbségi, akik a gázos mercijükbe keresgélték a belevaló hifit gyõzike számainak. Undorító egy népség volt egytõl egyig, akik ott voltak. Léceltem is kifelé, amint tudtam.

Hostess lánykák sem voltak olyan hú de jók, még talán az olasz autóknál voltak a legszebbek (Lancia, Fiat). (Katalin cárnõ nem volt kint? 😄) Fiat Puntó 3 ajtós nagyon bejön! Új swiftben viszont csalódtam. Nagyon szar belül, közelebbrõl megnézve látszik rajta, hogy mindent a legolcsóbb anyagokból van benne.
Magnumrolcsi
Kicsit csúnyára sikeredett. Még biztos fognak rajta alakítani.

I.C.ram
áhh mindegy nem tudok már írni
I.C.ram
ugya=ugyanez
I.C.ram
Ugye ez volt anyám kocsijával is, csak õ még az elkövetõt sem látta...
Kit--Kat
Jaaajj de sajnállak😊

Falconer
Szerintem nem volt durvább, mint azt elvárja az ember. Én is ugyanezt irtam volna 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

fifi
OFF:
elõfordul
nekem most a Gyõzike topikban ment fel, meg is lehet nézni az eredményét...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanielT
Most, hogy olvasom elég durva hangvételû volt ez a kommentem, de tükrözte az akkori idegállapotomat 😊
DanielT
Béemvé 😛
Kit--Kat
Milyen 2hetes autód van?😊

DJ Bee18
Na ezeket eltiltanám örökre az autók közelébõl. Két éve haverral együtt ültem az 1 hetes Golf IV-esében. Állunk egy híd elõtti lámpánál, elõttünk egy Picasso, egyszer csak lelép a fékrõl, az utolsó pillanatban dudálás, de belénk gurult. Aztán a lámpa vált, erre teli gázzal megindul. Megyünk utána, melléállunk, és ordítjuk hogy álljon már félre. Anya a kormánynál kabátban, táska a vállán <#falbav>, fater mellette, és mondja kopjunk le, végül fél perc üvöltés után végre kiáll egy benzinkúthoz. Erre kiszállnak, és mondják, hogy nincs is a lökhárítónak semmi baja, dehát akkor is illik megállni, nem?? Még végszóra beszól a fater, hogy hát ne idegeskedjünk, mert a felesége még most tanulja az autót, mert egy hetes a jogsija... Hát ez kurva jó, mi??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Mhosah Myth
Viszont feljelentés már nem tehetsz 2 hét múlva... Azt minél hamarabb kellene! 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

DanielT
Nem akarok feljelentéssel szarakodni elõször, felajánlom neki a betétlapot vagy kicsengeti a lóvét és megússza a cserbenhagyásos anyagi kár okozást, én meg a hosszú ügyintézést.
Kata
Egyébként rendõr spanom nincs, én sem vagyok jóban velük. <#buck>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Kell ehhez segítség? Szerintem bemész és simán feljelentést teszel rendszám alapján. Anyagi kárt okozott, ezért elõ fogják keresni.

[/cserf][/fülünyúl]