Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Newrich Dániel😛
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ezen akadtunk fel szerintem 😊 Úgy tûnt a fostalicska peres gumikról nem csak ezzel az autóval kapcsolatban van rossz véleményed 😊
kemény lehetett nem cserélnék veled, hiába szép meg minden
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
tuleltuk!!!
aram meg most sincs mindenhol.. nalunk se sajna😞
szomszednak van generatora.. arrol kapunk anyi energyt hogy jatszak egesz nap az xboxon😄
internet pedig ma van eloszor.. szal hurrraaa...
nagyon loller ami itt volt.. minden fa kidolt😄 mondjuk maradt igy is boven eleg... majd kepeket rakok fel vmikor.. de a lenyeg hogy elunk.. es semmi bajunk... egyedul a kocsimnak horpadt be a motorhaztetoje nomeg a szlevedo berepedt😞(((
nah csao mindenkinek! majd leszek vmikor
ui: a wilma hurrikan miatt nem voltam ha valaki nem vagna😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Háááát... Keresgéltem az Alfa 159-et, de nem volt Alfa se. Ami viszont tetszett az a 4 Lancia Delta Integrale 😊
Leggázosabb rész az a Maxi Tuning nevû borzalom volt. sok tanyatuningos szar, sok tanyasi paraszt, x+1 kisebbségi, akik a gázos mercijükbe keresgélték a belevaló hifit gyõzike számainak. Undorító egy népség volt egytõl egyig, akik ott voltak. Léceltem is kifelé, amint tudtam.
Hostess lánykák sem voltak olyan hú de jók, még talán az olasz autóknál voltak a legszebbek (Lancia, Fiat). (Katalin cárnõ nem volt kint? 😄) Fiat Puntó 3 ajtós nagyon bejön! Új swiftben viszont csalódtam. Nagyon szar belül, közelebbrõl megnézve látszik rajta, hogy mindent a legolcsóbb anyagokból van benne.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
elõfordul
nekem most a Gyõzike topikban ment fel, meg is lehet nézni az eredményét...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp