Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serius
Nem ártana ,de akkor már M5 -t ha már választhatok😊)

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Loál János
Pedig vehetnél hamar M3-ast a fizuból. <#gonosz1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Serius
Diler,ha igy jobb😊) Nem forgalmazok,nem árulok,nem használom😄DDD

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Loál János
Dialer? <#idiota>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Serius
Jobban megnézve ez USA. Mindegy,hogy ezt nem élné túl az én esetemben az tuti.

Persze én drog dialer sem vagyok😊))

Serius
Úúúúúúúúúúúúúúúúúú,vazze,kicsit lezúznám az arcát aki ezt tette. Mivel a rendszám alapján USA vagy CANADA asszem a fegyver is elõkerülne,hogy ne jusson mégegyszer az eszébe,hogy az autóm leöntse.

robotnyk
a tulaj a tettes ex feleségét dugja, úgy olvastam
CSOCSO
ez tenyleg gusztustalan.. en par hete egy romma karcolt eclipset lattam..szvsz valami drotkefevel muveltek...
amugy miert ne vegyen m3 ast az ember? most olvastam az egyik forumon ahol azt irtak hogy az m3 az egyik legjobb stock auto..
CSOCSO
loooller😄 csodalom hogy ilyet meg nem lattam minden feka kocsijan
I.C.ram
Egy ok, hogy ne vegély M3-as werkét! :/ Nem kicsit lennék felbaszva, ha így találnám az autóm.

Bocsi a nagy képekért, de nem volt kedvem kicsinyíteni 😛
I.C.ram
Lol faszság auspuffra:

Mondjuk ötletes 😊
I.C.ram
Na írtam levelet az egyik Sprintes csókának ,hogy küldjön már több infót 😊
robotnyk
😄DDDDDDDDDDDDD
Kit--Kat
😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Elnézve a képeket az a legkirályabb az Alfában, hogy pl. ez a kocsi sem tûnik olyan idegennek, réginek, mert a mai Alfák is 1az1ben uyganezeket a vonásokat viszik tovább.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Fifinek a USSR edisön volt meg 😄
robotnyk
ezekre valahogy nem emlékszem. amiket így most vágok az a stratos, egy merci, 205ös peugeot. 😊 lehet hogy nem ua. 😊
fifi
abban volt jó Moszkvics is meg Bogár is!

de régen volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
lol kép az Alfa Romeo Montréalról 😄

I.C.ram
Arról konkrétan nem tudom, de maga a típus rallyzott, amint a képek is tanúsítják.
robotnyk
jajj, már megvan, miért volt olyan ismerõs, volt egy rallys kártyacsomagom, abban volt ez. valamiben nagyon menõ volt, arra emlékszem 😄
Kit--Kat
Rendesen rallyzott is?

I.C.ram
Ez a kedvencem 😊
Kit--Kat
csak 1 balek rak rá iylen kereket

I.C.ram
I.C.ram
I.C.ram

Kit--Kat
De a Signum is lehúzás, a Fiat Cromat megkapod jóval olcsóbbban és ugyanaz a felszerelés, ugyanaz a minõség, ugyanaz a felépítés.

I.C.ram
Na ilyet ne csináljatok otthon! <#ejnye1>

GregSB
bayerische manager werke <#hehe>

Kit--Kat
Ahogy mondod<#papakacsint>

I.C.ram
Sokkal szebbek ezek az olasz paripák mint a böszme "batár" werkék vagy mergák. Azokat a klón managereknek szánják, akiknek csak a márka a fontos :/ Na most DanielT lefogja szedni a fejemet, de vegyük úgy, hogy õ csak pillanatnyi elmezavarában vettem a werkét 😄
I.C.ram
Concept szvsz szebb volt kicsit. De ami mégfontosabb az hátsókerekes volt, ez meg elsõ 😞 Ja meg annak felfelés nyíló ajtai voltak 😞 Költségtakarékosság suxx 😛

Egyébként lesz új Alfasud Sprint is.
"ha tehetitek probáljátok ki valameik márkakereskedésben mert 1 élmény vezetni egyszerûen csodálatos autó!"

ezt a Signumra értettem!<#papakacsint>

irtam hogy családi autó! az enyém a Trabi! élõbe elég maffiás kinézete van az autónak igy feketén és lesötétítve (nem lehet belátni) nekem nagyon bejövõs autó ha lesz egyszer annyi pénzem hogy meg tudok venni 1 ilyen autót akkor nekem lesz egy ilyenem (KB 10 év mulva ha már olyan öreg lesz hogy én is meg tudom venni!) Opel Astra G tipusú autónk volt és az egy rakás fos ehhez képest már jó pár éve van jogosítványom és vezettem jó pár autót is ujjat meg régit teherautót... stb. Opelek közül nem is tudok olyat mondani amit még nem vezettem (az ujjak közül!) de ez a Signum messze felülmúl mindent! vezettem Volvo S60 ast is vadi ujjat 13 MFt az ára annak elméletileg jobbnak kellene lennie de nekem egy hatalmas nagy csalódás volt mert minden kopogós volt meg kényelmetlen ha tehetitek probáljátok ki valameik márkakereskedésben mert 1 élmény vezetni egyszerûen csodálatos autó!

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
<#gonosz1><#worship>

GregSB
Jaja, Alfa rulez!

Kit--Kat
<#eljen>Alfa Ruls!!!

I.C.ram
Szüleié gondolom 😛
DJ Bee18
18-25 között

Valami drogkartell? 😄

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

I.C.ram
Ez súlyos kép nagyon 😄

I.C.ram
Ezt a képet nem lehetne valahogy lekicsinyíteni, mert teljesen szétcseszte a topikot 😊
GregSB
<#wow1><#eljen>

I.C.ram
I.C.ram
Táp ez az autó nagyon!

I.C.ram
Alfa Romeo Alfetta GTV6

I.C.ram
Szép autó egyébként.
I.C.ram
Tévedés, hogy az Omega utódja. Omegából is van új.