Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Ha ilyen lesz a rendöröknek akkor azt jelenti, h E46 M3-mal kell járni!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

JGTC
remélem SOHA!<#gonosz1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

I.C.ram
Tök fölösleges szvsz. bõven jólenne nekik skoda opel, stb. Németeknek is felesleges a bmw, csak azért van ,hogy támogassák saját magukat 😛
GregSB
Nálink mikor lesz ilyen autójuk a rendõröknek? 😄

Falconer
Ehh, eladják a skins.be -t. Nem igazán ide tartozik, csak akartam nézni a legujabb autok wallpaperben, aztán kiirta, hogy this domain for sale 😞

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Barni
sztem is kib*szott ocsmány...

Avanti Italia!

Mhosah Myth
Bugatti <#wilting>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Eladó utánfutó, ráfutófékes, dobozos, zárható, teteje levehetõ, raktér mérete: 1.30m × 2.50m x 1.30m (sz/h/m) 750 kg össztömegû, mûszaki 2007.07. hó, törzskönyvvel, Budapesten, szgk-val vontatható, tulajdonostól. Ára 170e Ft. Szállítás mellett, kiválóan alkalmas agyag, áru utcai tárolására is, biztonságos zárhatósága miatt. 06 70 310 74 35
[email protected]
Serius

Nem kell feltétlenül Bugatti annak, aki kevesli a Ferrari Enzo teljesítményét. Ha csak a sebesség érdekes, nem a presztízs, akkor elegendõ a Hennessey-féle Dodge Viper, a Venom 1000 Coupé.

Az amerikai tuningcég nem tett mást, csak kiaknázta a 8,5 literes V10-es motorban rejlõ lehetõségeket. Két Garrett urbófeltöltõvel kerek 1000 lóerõt csaltak elõ a teherautókba illõ motorból, miközben a forgatónyomaték csúcsértékét 1491 Nm-ig tornázták fel. Az erõ egy hatsebességes manuális váltón és egy önzáró differenciálmûvön jut el a 335/30-as gumiból és 20 hüvelykes felnibõl álló hátsó kerekekig. Az elméleti végsebesség 410 km/h körül alakul, míg a 100 km/h-s sebesség eléréséig alig 3 másodpercnek kell eltelnie. Ilyen tempónál már nem könnyû feladat az úton, illetve egyáltalán a földön tartani egy autót, épp ezért az elsõ lökhárítókat és az autó farát is úgy tervezték át, hogy megfelelõ mennyiségû leszorítóerõ keletkezzen. A futómû sem mindennapi darab, bár ma már nem is példátlan: a csillapítást elektronika állítja be az útviszonyoknak és a sebességnek megfelelõen.

Akinek az iszonyú teljesítményadatok hallatán sem szállt inába a bátorsága, az megpróbálhatja elcsípni a 24 kézzel készülõ példány egyikét, már ha van épp kéznél 225 ezer dollárja, vagy átszámítva 47 millió forintja a világ egyik leggyorsabb autójára.

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

robotnyk
hát nem is egy karakteres japán formaterv, hehe
Tomalak
Az ez: 😄
MikX
komolyan mondjuátok, hogy ez tetszik nektek?
Jézusom...
Na mind1, ízlések és pofonok, de nálam ez, valami ocsmány 50es évekbeli sci-fi járgányra emlékeztet!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Tomalak

robotnyk
imádom
Tomalak
Naagyon szép és baromi nagy. " Peugeot 607-es motorjait fogja megkapni bevezetésképpen: a 2,2 literes 160 lóerõs és a 3,0 literes V6-os több, mint 200 lovas benzinest. Ezenkívül a már "jól bevált" 2,2 literes 130 LE dízel lehet a palettán" , "hologram-kivetítõs rendszer, a véletlen sávelhagyásra figyelmeztetõ jelzés (Afil), a kettõs Xenon kanyarkövetõ fényszórók, az elektronikusan szabályozott hidropneumatikus felfüggesztés, az aktív motorháztetõ, az automata légterelõ és az új 208 lóerõs V6 HDi motor"
Tomalak
12-14 milla körül mozog
Serius
WoW😊 Köcke😊)

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Magnumrolcsi
uccsó képek

Serius
Szép,nekem az tök mindegy milyen csak fekete 5-s legyen,ja.. és új😊<#wave>

Magnumrolcsi
Serius
Mit tud ez a vas?

Serius
Jól néz ki, mondjuk nekem nem esetem,BMW buzi vagyok😊

Serius
Aha,igazad van😄DD

JGTC
olyan nagy hogy alig tudtam lefényképezni

az ára érdekelne nagyon, úgy már tudnám hova tenni!

Tomalak
Ez király gép:

Vélemény?
MikX
Sztem ha megnézed a hátulját a 6-osnak, akkor az egy M6!
Csak, hogy belekössek!<#vigyor3><#nezze><#nevetes2>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Serius
Csak találtam M5-t és 645I-t egy helyben😊)

Serius
Mondjuk a 645I sem piskóta😄D

Serius
Jó ez is, de az M5- 500LE az igen😊)

MikX
Sztem ez nem annyira nagy szám, nekem akkor inkább az M6!

Serius

Serius
Feketében nem találok M5-t O😞

Serius
WoW😊

Serius
Cseppet sem irigykedek-dünk ám,ááááááááááá nem😄DD

Kit--Kat
Na-na!😊 Auto-Bildeben olvastam pont a Signum és a Croma összehasonlítását minõségben tudásban meg mindenben és az jött ki, hohy Ár-értékben a Fiat sokkal jobb, annyire minimálisan volt jobb a signum, hogy az árdifferenciát nemérte meg. A mai Fiatokat nem lehurrogni mer már odafigyelnek a minõségre, a német színvonalat tartják simán, mondjuk azt már nem iagzán nehéz😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

de az Fiat 😊 a Fiatokrol meg tudjuk hogy milyenek! de én nem vitatkozom! tudom hogy szereted a Ferrarit és ez is Olasz meg az is meg hogy 1 cég de mégse ua!

I.C.ram
Sokkal jobban megéri egy AutoDelta-s Alfa 156 GTA tuning. Jobban is megy, és kb ugyanannyiba fáj.
I.C.ram
Áhh nem hinném, hogy ebbõl még lesz valami. Motor, váltot eladja, felniket is jópénzért eltudja passzolni, kasztni meg megy a bontóba. Ennyi hibát kijavítani kb 4-5 millába is kerülhet. Inkább fizettetek a biztosítóval, és veszek egy újat.
Kit--Kat
Hát azért nem ér ez az autó annyit, tiszta széria.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

JGTC
Hogy lehet egy ilyen autót megütni?? Az ilyen emberrel ugyanazt csinálnám amit õ az autóval.

robotnyk
sztem az egész autó komplett csere.
külsõ fényezés, ablakok, teljes belsõ kárpit, minden borítás... ez így kb kuka
DanielT
Naja, tudtam, hogy ezzel nem leszek népszerûbb 😊) De télleg ne utáljatok má' 😊

Pontosítok: Az utáljon aki nem ment volna el a helyemben! 😊
Kit--Kat
Ennek a mûszerfalával mit lehet kezdeni?? Teljes csere?

Kit--Kat
Gazdag ficsúrok klubja?:o

robotnyk
hogy egy klasszikust idézzek: utállakö!
😄
DanielT
Ejj, srácok, azt hiszem érdemes megosztanom a tegnapi napom programját. 😊

Tömören összefoglalva 38 darab BMW, mindegyik az új xDrive összkerékhajtással, 3-astól az X5-ig, az Euroringen, erdõben, mesterséges terepen+én és néhány szerencsés 😊

Egészen kellemes kombináció volt 😊
robotnyk
ó, ez szép volt
Serius
Bocsi,de szét húzta az adatokat,bocs. Ilyenre gondoltam

Serius
Valami lyesmire😄DD

Adattábla
BMW 550i
Méretek (mm)
Hosszúság 4841
Szélesség 1846
Magasság 1468
Nyomtáv elöl
1558
Nyomtáv hátul
1582
Tengelytáv
2888
Fordulókör (m)
11,4
Motor
Hengerek/szelepek
8/32
Lökettérfogat (ccm)
4799
Löket/furat (mm)
88,3/93,0
Max. teljesítmény kW/LE/fordulatszám
270/367/6300
Max. nyomaték (Nm)/fordulatszám
490/3400
Menetteljesítmények
Légellenállás (cw)
0,28
Végsebesség (km/h)
250
Gyorsulás 0-100 km/h (mp.)
5,5
Gyorsulás 80-120 km/h (mp.)
5,2
Fogyasztás (l/100km)
Városon belül
16,4
Városon kívül
8,0
Vegyes
11,1
CO2 kibocsátás (g/km)
267
Üzemanyagtartály (l)
70
Kerekek
Abroncsok elöl
225/50 R 17
Abroncsok hátul
225/50 R 17
Kerekek elöl
7,5J x 17
Kerekek hátul
7,5J x 17
Súly (kg)
Önsúly (feltankolva)
1660
Max. teherbírás
560
Megengedett össztömeg
2220
Alapár (Ft)
A BMW 550i alapára
18 978 000