Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
inkább a hirdetés feladója...
olvasd el a leírást!

I.C.ram
Azért a régi Ghibli kicsit szebb 😄

I.C.ram
Valamit félrenéztél... 😄
Zetorg
vazz, ez szép!
és most nézem, hogy 35db készült belõle 😊

CSOCSO
azert mert keves a km attol meg lehet szet van baszva a turbo... ertesz hozza vagy meseljunk neked?

( nem kioktatloag hanem kedvessegbol!)
Kit--Kat
Ez meg alap Bestseller, Magnum verdája feketében😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Maserati<#worship>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kösz a tanácsot! Bár, a kocsiban csak 38000 km van, úgyhogy a mûszaki állapotában, bízok!
CSOCSO
LOAL😄
te a masik fele vagy😄

I.C.ram
Jó vétel! Bár vgyázz vele, mert szeretik a magyarok kokányolni a Ghibliket. Turbot ide-oda csavargatják, hirtelen állítják le, stb, szal nézesd át alaposan. Quattroporte nekem mindig jobban tetszett 😊
De azér ez is megindít bennem vmit!
Maserati Ghilbi 2.0 Biturbo, V6! 336 le! (szériában)
Na hát sztem ennél jobb módja ninccsen 5 millió forint elköltésének! Most néztem ezt a használtautó.hu-n! Asszem megveszem! Praktikusabb autót akartam, de ennek nem lehet ellenállni! 5.9 alatt van százon!

Mûszaki vizsgán nézik, az autó fényberendezéseit, a futómûvet, a fékeket, a lengéscsillapítót stb.! De ha nagyon nem vagy képbe, akkor kérdezz meg egy autószerelõt, (akit lehetõleg ismersz, mer ha nem, akkor lehet, hogy kihasználja azt hogy laikus vagy, és szükségtelen munkáát is csinál, vagy egyszerûen csak átbasz) aki átnézi, felkészíti a kocsit a vizsgára!
fifi
"iku"
te meg IQ light

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Viszont az utak a városokban sokkal jobb, mint nálunk, legalábbis Erdélyben.
Kit--Kat
Mi az ráesett a faág azt beszakadt az egész út?😄DDD
Amúgy ma hallottam, hogy most karácsonyra Pestmegyébõl csomó rendõt elvontak Romániába. Hogy a fszé azt nem értem, mintha itt nem lenne rendõrhiány, fõleg karácsonykor, ez de vicces...

Ha már az útminõségnél tartunk, ismerõs lõtte azt a képet Romániában egy kissebb úthibáról.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Kit--Kat
Nálunk is jó nagy utakat komplettül újra húztak, 3 év alatt nem történt itt annyi miont 2-3 hónap alatt.

MikX
ellenben nálunk most csinálták meg a környezõ utcákat, és nem foltozással, hanem full új aszfaltréteg, miután kihúzták simára!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Bee18
sztem felesleges ezen vitázni, lehet hogy Eger városban nincs kátyú, de körülötte... Ha szegedrõl mész Egerbe, hát annál rosszab nem nagyon van, kerülgetni kell, de nem a kátyúkat, hanem a megsüllyedéseket, olyan mint egy hullámvasút.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Sziasztok. Érdekelne egy téma, az autók mûszaki vizsgája. Hogyan zajlik, mit néznek, mit nem néznek, éa mit nem látnak szívesen. Szerintetek külön topicban kezdjek hozzá, vagy itt is elférne?

CSOCSO
iku bajnok gratz!
Jano
Ennyi erõvel a haverod alá is dobhattad volna. :| Mer éppen arra lépett. :|

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Kit--Kat
Szerintem nem, mert nem azt mondtam, hogy csak itt van ilyen idõjárás, de mind1 hosszú, inkább hagyjuk....

I.C.ram
Mitõl politika ez? Budapesti utak szarok, ez tény.
[Walaki]D`Lair
Hát én egerben eddig összesen 1, azaz egy darab kátyúval találkoztam...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punker
ez most nagyon politika szagú volt, azért mert ott szarabb az nem jelenti hogy az itteni szar út jó 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
De a mi régiónkhoz tartozik... Egyébként ha hivatalosan akarunk lenni, akkor Mo sem Közép-Európa a hivatalos földrajz szerint, inkább csak belelógunk.... De a lényeg, hogy hülyeséget beszéltél.
MikX
Akkor baromság, csak rémlett valami, de akkor tévedtem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

fifi
Nem
sima 1.6 46LE
krómozott extrák és Wolfsburg edition krómozott táblácska volt, fehér peremû gumik, és Aquarius blue színû fényezés. Ez asszem közel 5000db-os széria mind elkelt elõrendelésben, a legeslegutolsó a Wolfsburgi autómuzeumba ment.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

MikX
De ha jóltudom, akkor azok "sokkal" "modernebbek" voltak, mint a régiek!
Nem akarok baromságot modani, de vki mintha azt mondta volna nekem, hogy inyektorosak voltak?? Lehet hülyeség...

Kit--Kat
akkor tévedtem

fifi
de
2003 július 30-án
az volt a 21529464. Bogár

Kit--Kat
NAná asszem még Mexikóban sem álltak le a régi Bogár gyártásáról.

robotnyk
miért, ezt is gyártják még 😛
Kit--Kat
Románia rég nem közép eurüpa

[Walaki]D`Lair
Ilyet én kispókon láttam 😄DD

Más:

Az elõzõ Volvonkból megmaradt 4db téligumi acélfelnivel és gyári Volvo dísztárcsával 205/55 R16 méretben, 3000km-t futott, jó minõségû Good Year Ultra Grip forgásirányos gumedlivel. Jutányos áron eladók!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

"Ne villogj, ne dudálj, küzdj!!!!"

Ezt láttam egy Samara hátuljára ragasztva. Jobb mint a "Suzuki a ti autótok" nem?
GregSB
Bitumen!

I.C.ram
se nem beton se nem kátrány.. aszfalt 😄
[Walaki]D`Lair
Max a festésre tapad rá a kátrány, a guminak nem lesz baja 😊

Adi
kieg.: azt még hozzá tenném, h semmilyen tábla nem figyelmeztett, h kerüljem ki a forró betont. (kátrány?) Amúgy miután lementem a kanyarutan láttam, h egyirányusitoták az utat és hoki-tokival nyomatják a dolgot, csak kérdés, h mér nem állt a túl oldalt ahol én jöttem egy csávó, h ne menjek rá, és h nyugodtan haladjak a bal oldalt(szembe sáv). Persze ügye arról nem kell beszélnem, h falkába voltak egy helyen a túl oldalon és csak integetek, h siessek mááááá!!<#mf3><#mf3>

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Utakhoz: megyek a mátyás király utcán vagy úton franc tudja😊 lényeg a Csonka elött(autós suli) és egyszer csak azt veszem észre, h gözölög az út! Nézzem: MI A F@SZ!!??
Rámegyek, mert ügye haladtam: szembe menõ sávba nem mertem átmenni, mert pont kanyar jön nehogy vki pont telibe vágjon azt még azt mondják én vok a hibás(ami jogos is lenne ha), kanyarután rögtön lementem róla.. ezek a buzik frissen tették le az utat én megkajakra rámentem! Hál isten a gumik megmaradtak!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

[Walaki]D`Lair
Khm...pesti vagyok...ÉN tudom mi a szar út oké? 😛PPP

Adi
háá teee!<#buck>

I.C.ram
Nem tudom, ki húuná a rövidebbett 😄
Adi
Remélem te leszel a kamazba!<#mf2>

I.C.ram
Elárulom neked, hogy Svédországban idén pl 24+ fokos nyár volt, télen meg nem ritka a -15 -20 sem...
I.C.ram
Ez kurvára nem így van 😊 Magyarországon ugyanolyan az éghajlat, mint bárhol máshol közép európában. Egyedül a medence-jelleg változtat kicsit. Ugyanilyen az idõjárás, Szlovákiában, Romániában, stb... 😛