Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olvasd el a leírást!
( nem kioktatloag hanem kedvessegbol!)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Na hát sztem ennél jobb módja ninccsen 5 millió forint elköltésének! Most néztem ezt a használtautó.hu-n! Asszem megveszem! Praktikusabb autót akartam, de ennek nem lehet ellenállni! 5.9 alatt van százon!

te meg IQ light
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Amúgy ma hallottam, hogy most karácsonyra Pestmegyébõl csomó rendõt elvontak Romániába. Hogy a fszé azt nem értem, mintha itt nem lenne rendõrhiány, fõleg karácsonykor, ez de vicces...

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
sima 1.6 46LE
krómozott extrák és Wolfsburg edition krómozott táblácska volt, fehér peremû gumik, és Aquarius blue színû fényezés. Ez asszem közel 5000db-os széria mind elkelt elõrendelésben, a legeslegutolsó a Wolfsburgi autómuzeumba ment.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem akarok baromságot modani, de vki mintha azt mondta volna nekem, hogy inyektorosak voltak?? Lehet hülyeség...
Más:
Az elõzõ Volvonkból megmaradt 4db téligumi acélfelnivel és gyári Volvo dísztárcsával 205/55 R16 méretben, 3000km-t futott, jó minõségû Good Year Ultra Grip forgásirányos gumedlivel. Jutányos áron eladók!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ezt láttam egy Samara hátuljára ragasztva. Jobb mint a "Suzuki a ti autótok" nem?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Rámegyek, mert ügye haladtam: szembe menõ sávba nem mertem átmenni, mert pont kanyar jön nehogy vki pont telibe vágjon azt még azt mondják én vok a hibás(ami jogos is lenne ha), kanyarután rögtön lementem róla.. ezek a buzik frissen tették le az utat én megkajakra rámentem! Hál isten a gumik megmaradtak!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01