Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Elárulom neked, hogy a köralakú légbefúvó, már a 80-as években is megvolt az Alfában, vagy még elöbb. Nem a 156 hozta be a dologt. Sõt legelõször az Alfa használt kör alakú légbefúvót...
CSOCSO
ott van benne a leirasban hogy mennyi lenne az eredeti ara.....
GregSB
Hmm, nemisolyrég mintha azt olvastam volna drágább ettõl. Mind1 <#fejvakaras>

desigo
Nem olyan drága az
kattttt
GregSB
Na azt árulja el nekem valaki, hogy ennél mi a trükk? mert azt nem tudom felfogni, hogy adják 45 milláért ezt a kocsit, amikor újonnan 100millió körül van az ára?!

JGTC
Kevesen is mondhatják el magukról, hogy ültek ilyenben. 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kit--Kat
Áhhh azért mert mert esett az eladás, a Daimler - Chysler 1000* rosszabbul jött ki 2005bõl

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DanielT
Na, ez tény.
GregSB
Minek ez a sok vita, amikor úgyis ez a világ legszebb autója?

Punker
ez szebb sokkal.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
hat a baratnom complainolhat ha akar.... de mas senki!!😄
DanielT
Ezt senkinek nincs joga elvenni tõled, egészségedre 😊
CSOCSO
es szamomra a supra segg az egyik legszebb es punktum!!!!😄
DanielT
Loál 😄
CSOCSO
de ICramnak tudod hogy vannak anbelivabol dolgai.. mint pl a supra es a favagok rt keresztezese... ez is kb ilyen. en meg csak azert is toltam a szekeret rohogve...
DanielT
A tény soha nem vélemény kérdése. Az egy megkérdõjelezhetetlen dolog, ami a design terén elég ingoványos talaj. Mindenesetre ezt a tökéletesen alaptalan belemagyarázást nem hagytam szó nélkül.
DanielT
Mivel sokadszor csõd szélén az Alfa(a rohadtdurvasirályiszonyatosanigényesésstílusos dizájnjával együtt), jó eséllyel olcsón tudja szerzõdtetni a BMW a dizájnert 😛PP
CSOCSO
neked ez a teny. masnak meg az.... a szem csal... en is tudnek olyat betenni ami neked zold nekem piros kozben meg sarga...
CSOCSO
alfa is ronda ez is az!!!

( ha mar flame szitas akko rlegyen kover::😄😄😄 )
DanielT
Nem keltem bal lábbal, semmi bajom nincs, csak meglehetõsen ragaszkodom a tényekhez.
Kit--Kat
Ahhoz, hogy megkapja az alfa koppintás kitüntetõs nevet, túl ronda lett😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
törõdj bele, a BMWnek új dizájnert kéne szeretnie😄D

CSOCSO
igen.. ahogy elnezem a sertes az marha koppintas!!!

<#idiota>
nahjolvan.. latom valaki bal labbal kel ma fel..
CSOCSO
ez is alfa koppintas:

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#banplz><#banplz><#banplz>
DanielT
Csõ!

Sertés Marha

Aki ért hozzá látja a különbséget.
CSOCSO
ertem... azert jo volt beszelgetni..chiao
CSOCSO
😄
DanielT
Pontosan.
CSOCSO
ez ertes kerdese?????

ha valakinek egy szelet serteshus ugy nez ki mint egy szelet marhahus akkor nem ert a kajahoz?
[Walaki]D`Lair
jaj ne tedd ezt velem!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO

😄
DanielT
Akkor õ sem ért az autókhoz.
CSOCSO
viszont az alfanak elobb voltak huzott szemei.... szal <#mf1>
CSOCSO
a havert megkerdeztem..szerinte toyota corolla s.... szal errol ennyit😄 mindenki mast lat benne....
DanielT
Nemtom néha hova teszitek a szemeteket...
LionTR
Tudom most mindjárt ír valaki egy példát egy még régebbi autóról. Mondom, semmi értelme az egésznek, hacsak nem nagyon durva dologról van szó.
Ja, és kör alakú belsõ szellõzõ a 120-as skodában is van 😊

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

DanielT
Semmi. Köze. Nincs. Hozzá. Picit. Sincs.

Ha valamihez hasonló, az ez, de ez késõbb jött ki:
LionTR
Ehhez a ki mit lopott kitõl témához én is hozzászólnék kicsit (bár alapvetõen nem értek egyet vele, miért ne lehetne hasonló megoldásokat használni több autón, ha egyszer jól néz ki...)
Szóval ami az Alfás rejtettkilincses dolgot illeti: mikor kezdték el gyártani a 156-ost? 95-96? Nézzetek meg egy 91-es NSX-et. Most akkor ki lopta a kilincset kitõl? ...
http://homepage.ntlworld.com/gary.parson/honda/nsx/akira3d-nsx-marina-potm.jpg

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

CSOCSO
ez meg egy szep segg!!! marcinak meg a fasza legyen baltaval dizajnolva.....😄
CSOCSO
<#wow3>
CSOCSO
tuuuddoooom!!! de elso ranezesre alfas es kesz.. kicsit!!! PICIT!!! de ennyi erobol minden auto hasonlit valami masra.. de ez az alfara... KICSIT!! OK?
DanielT
Mint 2 tojás! Supra,Merci,BMW egyre megy...
DanielT
És a mocskos Supra is! Hihetetlen mik vannak! Azt hiszik elég kicsit a színekkel variálni és nem tûnik fel hogy LOPTÁK!?!!?!
CSOCSO
ma volt a tv ben a eszak amerikai auto show... hat huhbaze.. gyonyoru szep autokat mutattak.. millionyi concept meg minden.. aarghhh.. most sok dolgom van de lehet kesobb belinkelek par autot...
DanielT
Húbasszus! Rohadt Merci ellopta az elnyújtott hátsó lámpát a szegény Alfától!
DanielT
Soha nem volt az. Semmi köze nincs hozzá. Semmi.
CSOCSO
<#law>
CSOCSO
pedig valoban alfas...
CSOCSO
nemtom..😞
desigo
grat<#taps>