Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
a totalcaron volt egy ket okos otlet mikor valami kozvelemeny kutatast vagy mit csinaltak..szal szavazas volt hogy mi ujdonsagot terjesszenek fel a parlamentben vagy mit tudom en.. a lenyeg hogy volt olyan mint a HOV lane... azaz a legbelso savban egy bizonyos idoszakban ( nalunk h-p reggel 7-9 ig es delutan 4-6 ig) csak olyan auto mehet amiben 2 szemely ul... persze en magyarorszagot nem ugy ismerem hogy ki tudjanak tenni tobb zsarut is a leallo savban.. mert enelkul ez nem lesz sikeres...
nomeg volt a pirosnal jobbra kanyarodni szabad otlet is.. ami nagyon is zsir!
en imadom...
CSOCSO
😄
fifi
sztem tök mind1, mert aki autóversenyzõnek képzeli magát, úgyis megy mint a barom...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kit--Kat
Ráadásul az elektronikát a mûszerfalat és a zárakat mi gyártottuk....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Hallottátok Árpa "faszfej" Attila kezdeményezését, hogy töröljék el a 130as sebességkorlátot? 😊 Kiváncsi vagyok erre, bár esélye nincs 😄
I.C.ram
Nyilván csak a friss autókat rakják bele.
I.C.ram
Tudom 😄
[Walaki]D`Lair
Nem, 2004ben vezettem elõször 😛PP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Te véletlenül nem 2003 körül ültél be a Smartba? 😊))))

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

[Walaki]D`Lair
És elsõ az Aston Martin DB9 cabrio...😊)

A Smart idén nem volt benne az elsõ 10-ben 😛PP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
LOÁL!

2003-as listát linkeltél, idén a MÁSODIK a Brera 😄DD
I.C.ram
A legmelegebb autó: Peugeot 206 CC (100 %)

Nagyon Meleg Autók:

Smart (90 %)
VW Beetle (90 %)
Mini (90 %)
MercedesSLK (80 %)

Bár az ideibe bekerül valahogy a Brera is fogalmam sincs, hogy milyen megfontolásból 😊
CSOCSO
ma lattam egy g35 ost.. megcsinalva, skyline felirattal a seggen..szep volt!

de az e havi uber az egy suzuki gixxer 1300 azaz hayabusa...... ez is megcsinalkodva.. CF "hood" meg minden... de a lenyeg a NOS palack az oldalan... 350 ig volt szamlazva...
JGTC
csak a legolcsóbb az enyém lehetne... <#rinya>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

robotnyk
gól.
I.C.ram
Nem a gyár nevét, hanem a városnevét, ahol a gyár van.

Kit--Kat
Most nem tudom minek volt ez a belemagyarázás a végén.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
És a gyár nevét a legnagyob olasz kommunistárol kapta : Togliatti.

I.C.ram
Sõt az egész Ladagyártást a Fiat pénzelte kezdetben.
I.C.ram
Zsiga is Fiat-124 licensz
Adi
SZVSZ az elsõ linked a legütösebb!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

GregSB
<#confused>

Sland
Mit nem adnék ezekért...😛<#hamm>

Link1
Link2
Link3
Link4
Link5
Link6
Link7

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ha az elsõn a licenszeket érted akkor igazad van. Elvégre a nagypolszki teljes neve Polski-Fiat. Viszont ha jól rémlik a Zsigánál némileg más a helyzet. Azt mintha nem licenszelték volna a ruszkik hanem úgy voltak vele hogy ez jó, ezt átvesszük.😊) Ettõl függetlenül még Fiat az alap, csak a "licenszelést" oldották meg újszerûen.
Viszont a Fiat nem Alfa, mégha mindkettõ olasz is.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Kit--Kat
Bajode-e van?

fifi
pl a C3-ban csodálatosan néz ki mondhatom...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

GregSB
Az elsõt csak félinformáció alapján mondom, nem vennék rá mérget. Egyébkét meg ha télleg õk találták fel ezt a kerek-légbeömlõ dolgot, akkor mivan? Szépnek szép, de nem szebb mint a többi megoldás (az én szememben), én anyira nem verném magamat miatta.

Kit--Kat
Ennyi..........

GregSB
Ezt most csak érekességképpen, nem kötekedésbõl!:

Én úgy tudom, hogy a zsiga is meg a nagypolski is Fiat licensz. Lehet így kerültek beléjük a kerek légfúvók? 😊

Ami viszont biztos: Alfa-Seat hasonlóságok oka: Walter de' Silva miután megalkotta az Alfa 156-ot, 147-et és 166-ot átnyergelt a VW konszernhez, ahol beosztották a Seathoz(hova máshova😊 mint fõdizájnert... Innen már nem nehéz kikövetkeztetni miért is vanak hasonló stílusjegyû elemek a 2 márka kocsijain.

Silva most egyébként az új Lamborghinin dolgozik. Fogadni merek elhúzott alfa-lámpája lesz 😊))

desigo
micu colt
fifi
vegyél egy Cordobát

Stann
1 milla körül milyen használt autót éri meg venni?
A hasznaltauto.hu-n nézegettem az F-es Astrákat, Corollákat meg Civiceket, de ezek mind 96-97-es autók, 120-180.000 kilométerrel, ezt azért sokallom. Talán még a Yarisok vannak jó árban...
Konkrét igényem nincs, talán a kisebb fogyasztás, és hogy vagy olcsó legyen az alkatrész, vagy ne is kelljen szervizelni(Toyota)! 😊

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Vazz akkor nem tudom miért kettesre emlékszem. Mondjuk kétszer láttam csak az udvarban futólag és mindig leragadtam a felniken, de ettõl függetlenül csúnyán elnéztem akkor.😊
Node elég az offolásból.

fifi
OFF:
az IBM az hármas,arról beszélek, ismerem az elõzõ tulaját mert járt velünk régen krosszozni...

Fekete kettes, IBM-XXX a rendszáma. Mondjuk valami TD jelzés van rajta meg valami számomra ismeretlen szöveg még. A régi fehér helyett ezt látom nála mostanában, gondolom erre cserélte le. Te lehet hogy valamilyen szerelésre hozzá vitt szekérben láttad.

fifi
én mintha egy TDI hármasban láttam volnam de végülis mind1

Mûszakira ment. Egy hónap múlva a Honda is megy ha az idõ is úgy akarja.😊 Viszont az "új" kettese az élõ példa arra hogy hogyan nézhet ki egy idõtálló design egy szép felnivel jobban mint egy mai spoilerszörny.

fifi
tényleg láttam a régi hármasodat Tibikénél...

Igazad van, azért nem mondtam biztosra mert nem emlékeztem rá konkrétan. Viszont kallódik még egy 1-es mûszarfal itthon, úgyhogy megnéztem: a légtérfûtések állítható légbefúvója tényleg szögletes. De nem emlékeztem teljesen rosszul, a mûszerfal tetején kétoldalt van két fix is amik az ablakokra nyomják a levegõt, azok kerekek.

fifi
elõtte se...

wander01
golfban mikor volt kerek légbefuvo? az biztos hogy 89 után egy darab se volt, de elötte??

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

DanielT
És ez igaz is. 😄
Stann
Nálam pont fordítva: Ha lenne 100 millám, akkor lenne 50 is! 😊

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

DJ Bee18
Egyébként nem értem, ha egy autóban kerek befúvó van, már stílusos, ha szögletes, akkor már ronda??? 😊)) Nekem nemis tetszik...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Dehogy. Az õsemberekrõl nagyon kevés adat maradt fent, így azt sem lehet tudni hogy õk kitõl lopták.😊 Habár az õsember még nem nagyon használt kereket, de nagyon jók voltak a földön vonszolásban.😊

DJ Bee18
Na most akkor nehogy azt találjátok ki, hogy az egész emberiség tolvaj, mert az õsembetõl ellopta a kereket 😄DDDDDD

DJ Bee18
Akkor azt a japóktól lopták 😄DDDDDD

M@TriX
spec nekem mindegy, hogy 50 vagy 100 milla, abban a szektorban nekem az már nem nagy különbség. ha lenne 50 millám, akkor 100 is lenne 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nem akarok hosszú vitába belemenni, de az tény hogy nemcsak az Alfákban, de valszeg szinte minden autóban kerek légbefúvó volt akkoriban. Már a 70-es években is, a Zsigában, ha jól emlékszem a nagypolszkiban/I. Golfban is, valaki a Skodát is említette. Valahol a 90-es években kezdtek csak szögleteset használni, meg mellette maradt a kerek is ritkábban. Azt nem tudom hogy az Alfa találta-e ki, nem kerestem erre adatot, lehet hogy igazad van. Ezesetben benyomhatnád a forrást, érdekelne. Viszont az tény hogy ezzel akkoriban a legkevésbé sem volt egyedül az Alfa. Hogy õk azóta is megmaradtak a kereknél az jelentheti azt amit te mondasz (ragaszkodtak ahhoz a stílushoz), de jelentheti azt is ennyi erõvel hogy megmaradtak a megszokottnál, míg a többi márka az újabb megoldástra tért át. Az sem igaz hogy az Alfa hozta volna újra divatba, mert a többi gyár is alkalmazta azért a szögletes mellett.
Egyébként meg a 159-es hátsó belül tagolt lámpáját megnézve könnyedén ráfoghatjuk hogy Seat Toledo koppintás, mert abban már évekkel ezelõtt hasonló volt. Amíg nem jön valaki és nem dobja be hogy a Toledo elõtt hol használtak már hasonlót.😊 Ha mindenárom az a lényeg hogy mi mire hasonlít, akkor az Alfa ugyanúgy lopkod a többi gyártól mint azok a többitõl, egyáltalán nem az ultimate designújjító ahogy a fanjai tartják róla. Ettõl függetlenül szerintem is az egyik legszebb palettája a piacnak. De nem fikázok le más gyárakat sem csak azért mert azok gyártanak csúnyább autót is, mert a legtöbb gyár többszörannyi típust nyomat egyidõben mint az Alfa, abba meg belecsúszhat csúnyább is.😊
Szvsz semmi értelme ennek, az a lényeg hogy szép-e vagy nem.

fifi
ha most azon kezdtek el vitázni, hogy melyik kocsiban volt hamarabb a kör légbefúvó, én szívenszúrom magamat... 😊