Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nomeg volt a pirosnal jobbra kanyarodni szabad otlet is.. ami nagyon is zsir!
en imadom...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A Smart idén nem volt benne az elsõ 10-ben 😛PP
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nagyon Meleg Autók:
Smart (90 %)
VW Beetle (90 %)
Mini (90 %)
MercedesSLK (80 %)
Bár az ideibe bekerül valahogy a Brera is fogalmam sincs, hogy milyen megfontolásból 😊
de az e havi uber az egy suzuki gixxer 1300 azaz hayabusa...... ez is megcsinalkodva.. CF "hood" meg minden... de a lenyeg a NOS palack az oldalan... 350 ig volt szamlazva...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Viszont a Fiat nem Alfa, mégha mindkettõ olasz is.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én úgy tudom, hogy a zsiga is meg a nagypolski is Fiat licensz. Lehet így kerültek beléjük a kerek légfúvók? 😊
Ami viszont biztos: Alfa-Seat hasonlóságok oka: Walter de' Silva miután megalkotta az Alfa 156-ot, 147-et és 166-ot átnyergelt a VW konszernhez, ahol beosztották a Seathoz(hova máshova😊 mint fõdizájnert... Innen már nem nehéz kikövetkeztetni miért is vanak hasonló stílusjegyû elemek a 2 márka kocsijain.
Silva most egyébként az új Lamborghinin dolgozik. Fogadni merek elhúzott alfa-lámpája lesz 😊))
A hasznaltauto.hu-n nézegettem az F-es Astrákat, Corollákat meg Civiceket, de ezek mind 96-97-es autók, 120-180.000 kilométerrel, ezt azért sokallom. Talán még a Yarisok vannak jó árban...
Konkrét igényem nincs, talán a kisebb fogyasztás, és hogy vagy olcsó legyen az alkatrész, vagy ne is kelljen szervizelni(Toyota)! 😊
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Node elég az offolásból.
az IBM az hármas,arról beszélek, ismerem az elõzõ tulaját mert járt velünk régen krosszozni...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egyébként meg a 159-es hátsó belül tagolt lámpáját megnézve könnyedén ráfoghatjuk hogy Seat Toledo koppintás, mert abban már évekkel ezelõtt hasonló volt. Amíg nem jön valaki és nem dobja be hogy a Toledo elõtt hol használtak már hasonlót.😊 Ha mindenárom az a lényeg hogy mi mire hasonlít, akkor az Alfa ugyanúgy lopkod a többi gyártól mint azok a többitõl, egyáltalán nem az ultimate designújjító ahogy a fanjai tartják róla. Ettõl függetlenül szerintem is az egyik legszebb palettája a piacnak. De nem fikázok le más gyárakat sem csak azért mert azok gyártanak csúnyább autót is, mert a legtöbb gyár többszörannyi típust nyomat egyidõben mint az Alfa, abba meg belecsúszhat csúnyább is.😊
Szvsz semmi értelme ennek, az a lényeg hogy szép-e vagy nem.