Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram

Kit--Kat
<#wow1><#worship><#worship>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Kit--Kat
A Maserati Quattroporteban is Ferrari motor van és 4ajtós.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

<#eljen><#eljen>

MikX
Dehogy, Ferrari F80 7.0 TD, V12 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Tudom hogy az, ne nézz madárnak...
Azt akartam érzékeltetni, hogy mien lenne a jövõben egy dízel-kombi-luxus-sportautó...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

robotnyk
1,3as motorral XDD
I.C.ram
Ez Aston Martin kzdjük ott.

Elég régóta léteznek sport négyajtósok. Legelsõ ilyen a Maserati Quattroporte volt.
Kit--Kat
Multijet😄DD

MikX
Hmm, néztem négyajtós...
Utána jön a sedan, a kombi, meg a dízel... ehh, dízel ferrari? Mien lenne már?

robotnyk
DJ Bee18
V8 Vantage:

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Kit--Kat
"eredeti dizájn"
én is cívódok magamban

DJ Bee18
azért az átlagautókhoz képest még mindig brutálabbak <#eljen>😄DD

DJ Bee18
Valahogy ezek az új Ferrarik, hát.... Jó nem azt mondom, hogy nem néznek ki jól, csak régebben szinte mindegyiktõl hanyadtvágódtunk, fel sem merült, hogy esetleg nem néznek ki jól. Most meg szinte meg kell sok embernek gyõznie magát, hogy csak szép, ha már Ferrari. Ezért sztem valamit nem jól csinálnak. Ezzel kellene jobbnak lennie a Ferrariknak egy SL AMG-nél, vay M6-nál. A Lambok, Astonok sztem ütõsebben néznek ki.

Haamtahk
Ferrari 599 GTB

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

hykao
Ja.
DJ Bee18
aki billentyûzetrõl nyomja annak úgyis mindegy 😊), a fékerõ a legnagyobb 😊

hykao
Na most röhögni fogsz, de lehetséges, hogy meg lehetne oldani...azonban fölösleges szarakodás lenne... 😊
Na és tudod ugye mihez lesz a modell?! 😛PP (lesz belsõnézet is...)
DJ Bee18
és azt is meg tudjátok csinálni? 😄DD

igen ez akart lenni<#wow1>

akkor nehari senki!<#schmoll2>

GregSB
Ezt akartad linkelni: #41930 ?

Mert ha igen akkor nézd meg a #41934-et is 😊

😞(( a franc

Sland
nemjó

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

az uj Wartburg 😊))

hykao
Köszi a videót és a képeket srácok. Már csak az a kérdés, hogy erõsebb fékezéskor vajon a lámpatest sárvédõben lévõ piros része is felvillan-e. Mert valami két lépcsõs (kisebb és erõsebb fékezéskor) féklámpa hatásról beszélnek.
GregSB
TC tesztbõl:

Ez szerintem felkapcsolt lámpa nélküli fékezés, mivel világít a felsõ LED csík. Lent a középsõ lámpa ég.

Menet közben felkapcsolt lámpával:

Itt ugyanúgy ég a középsõ lámpa-elem + az alatta lévõ is. Szerintem fékezésnél a középsõ lámpa még erõsebben világít. Ez sok új autónál bevett szokás(Világító lámpa erõsebben világít fékezésnél), és én rühellem egyébként, mert sokszor megtévesztõ lehet.

DJ Bee18
nem hajlandóak fékezni 😄DD, pedig már átnéztem rengeteg képet 😊

DJ Bee18
nem viccként írtam, csak nagy BMW fan 😊

DanielT
Tessék, hátha siekrül elcsípni fékezõs pillanatot.
hykao
Örömmel veszem bárki segítségét, nem kell most cinizmust fabrikálni már ebbõl is, ez most komoly dolog... 😊
Legjobb lenne egy "fékezéses" kép a hátsó lámpatestrõl. Annyit már kiderítettem, hogy valamiféle kétlépcsõs felvillanás van vagy mi, szóval nagyobb fékezésnél nagyobb a féklámpa ereje is vagy mi van...
DanielT
A belseje valóban nem csúnya!
DJ Bee18
DanielT biztos ismeri a BMW-ket 😊

DJ Bee18
az autó orrán lévõ embléma egyáltalán nem izgat 😄DDD, csak az érdekel, hogy tetszik-e vagy nem 😊

hykao
Hadd zökkentsem ki az urakat az "enteriör" vitából egy kicsit. Egy kérdésem lenne.
Épp egy X3-as BMW modellezése folyik az egyik játékhoz, de megakadtunk a féklámpánál. Azaz, hogy a lámpatest mely része villan fel fékezéskor.
Ha valaki tudja, légyszi segítsen már.
DJ Bee18

DanielT
Ezzel kevesen vannak így ezen a bolygón 😄
DJ Bee18
azt én sem értem, mit keres ott 😄DDD

DJ Bee18
Inkább más. Aki a sportosabbat szereti, annak biztos ez a legszebb. Nekem speciel a Phaeton visszafogottabb egyszerûbb stílusa tetszik, meg az elõzõ S-osztály-é 😊

MikX
Naja, de az a kormány??

GregSB
Ebben egyetértünk, a szerintem is az A8nak van a legszebb belseje.

DJ Bee18
sztem a különbség annyi, hogy a BMW-é inkább high tech, a Mercit sztem próbálták otthonosabbra hangolni, dehát ennyi csúcstechnikával már nem lehet...
Ennyi erõvel az A6-os is koppintotta a BMW 5-öst 😊)

DanielT
Jah, mekkora egy fasz vagyok...
MikX
Hát tényleg érthetetlen, hogy nem érted!
😄

Sland
😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DanielT
LOÁL!!!!
PyRex
hát hogy ez tök jó vicc. Nem érted? na... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

DanielT
De mi benne a vicc? Befotosoppoltam egy BMW emblémát a Merci kormányra. Erre egymás mellé rakja a 2 képet és közli, hogy ugyanaz a kettõ, kivéve az emblémát...

ÉÉÉÉÉÉÉÉS? 😄
PyRex
gondolom vitz 😄
vagyis remélem 😄DD

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |