Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha neked tetszik vmi, az a TE véleményed, és NEM mindenkinek kell ezt követni...
Csak azért írom, hogy nehogy megint egy 5000hsz-es flém induljon ebbõl...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
persze ez flancosabb meg szebb.. de akkor is.. a passat meg jol nez ki...szerintem
Amerikában valszeg igen.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
a clsnek. a passatnak meg ennek az astonnak is nagyon hasonlo vonasai vannak..
bar a passatnak van egy harmadik ablaka is a masodik ajto mogott.. mig a clsnek meg az astonnak csak annyi ablaka van amennyi ajtaja... nah mindegy
azt senki nem tudja miert hivjak igy😄
nem lehet hogy azert hivjak igy mert coupe szeruen nincs kerete az ablaknak?
"A 997 Turbót persze nem feltûnõsködõ külseje miatt veszik majd, sokkal inkább félelmetes teljesítménye teheti sikeressé. Az autó hathengeres boxermotorja a korábbi 420 helyett 480 lóerõs, a legnagyobb forgatónyomaték pedig 620 Nm-re nõtt. Ennél is lényegesebb azonban, hogy ez az elsõ benzinmotoros utcai autó változó geometriájú turbófeltöltõvel. Az új technika legnagyobb elõnye, hogy a turbómotor már alacsony fordulatszámon is hatékonyan mûködhet: az új feltöltõ miatt a motor nyomatéka 1400-as és 5000-es percenkénti fordulatszám közt alig esik a csúcsérték alá.
Ennek megfelelõen a gyorsulási adatok is sokkal többet javultak, mint amit a 60 lóerõtöbblet alapján várni lehetne. Az autó kézi váltóval 3,9 másodperc alatt gyorsulhat 100 km/h-ra, és 12,8 másodperc alatt érheti el a 200-as tempót. A Tiptronic S váltóval felszerelt változat meglepõ módon még ennél is harapósabb, akár 3,7 másodperc alatt felgyorsulhat 100-ra, és 12,2 másodpercre van szüksége a 200 km/h eléréséhez.
Galéria - kattintson a képre
Akinek pedig még ez sem elegendõ, az Sport Chrono Packet Turbo nevû sportcsomagot. Ezzel egyebek közt egy piros gomb is beköltözik az autóba, amellyel 10 másodpercre 0,2 barral megemelhetõ a turbónyomás. Ez rövid idõre 680 Nm-re növeli a motor nyomatékát, így a sportkocsi 3,5 másodperc alatt is elérheti a 100-as tempót, porba alázva ezzel az összes, papíron jóval erõsebb Ferrari és Lamborghini modellt. A 911 Turbo mindkét változata legfeljebb 310 km/h-val képes haladni. Ráadásul a rettenetes képességek nem járnak feltétlenül hajmeresztõ fogyasztással: a kézi váltós modell 12,8, az automatával felszerelt kivitel 13,6 liter benzint is fogyaszthat vegyes üzemben 100 kilométeren, már ha valaki épp csak simogatja a gázpedált."
(Totalcar)
Coupé eleve nem lehet 4 ajtós! 2 ajtós szokott lenni legtöbbször, nagyon ritkán 3, de igazából az sem coupé már, hanem hatchback. Ez a mai baromság, hogy az autógyártók coupé néven árulják a 4ajtósokat, bár sajnos, már kezdik elfogadni. De az eredeti coupék, azok mind 2ajtósok. Najó, akkor legyen ez is coupé, bár szerintem faszság....
Arról nem is beszélve, hogy az elsõ 4ajtós "coupé" nem ez a Merci volt, hanem a Quattroporte 63ban. De még közelmúltban is Quattroporte volt szinte az egyetlen ilyen jellegû autó, meg a Jaguar.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De Coupé 😄
amugy igy hirdetik a mercedesnel.. bar lehet hogy ok nem tudjak mijaza' kupe...
Ez nem is coupé kezdjük ott... Ez saloon, vagy sedan, vagy mittomén mi, de köze semmi a coupéhoz.
Csak a plakátot...
valahogy amikor reklám van a tv-ben, akkor mindíg elmegyek, vagy átkapcsolok 😄
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem tulajdonképp nincs semmi bajom vele, de nem egy nagy durranás, mint ahogy egyesk mondják...
Hogy itt mindenki hülyének nézi a másikat, már megbocsáss, de én is tudom...