Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Ezt azért nem állítanám így, mert megint kiindul ebbõl egy vita, nem tanultál az elõzõekbõl?
Ha neked tetszik vmi, az a TE véleményed, és NEM mindenkinek kell ezt követni...
Csak azért írom, hogy nehogy megint egy 5000hsz-es flém induljon ebbõl...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

PyRex
Hagyd CSOCSO, mi tudjuk, hogy a CLS a best, mindenki más meg ..... <#violent><#kocsog>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

ChevyG work
nem csak téged emlékeztet😄

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Haamtahk
Találó! <#eljen>

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

ChevyG work
akkor nem kupé

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Lteebee
Nekem az audinál úgy tûnik, mintha photoshoppal megnyújtották volna vertikálisan a fényszóró és az index közti 1 centit kb 15-20 centire.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

CSOCSO
ez az audi engem kb erre emlekeztet:

persze ez flancosabb meg szebb.. de akkor is.. a passat meg jol nez ki...szerintem
Lteebee
És ez az audi q7 meg ez a passat 4 door coupe tetszik valakinek?
Amerikában valszeg igen.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

CSOCSO
A maserat quattroporte nem 4door copue.. mivel negyedannyi vonasa nincs mint egy copuenak..

a clsnek. a passatnak meg ennek az astonnak is nagyon hasonlo vonasai vannak..

bar a passatnak van egy harmadik ablaka is a masodik ajto mogott.. mig a clsnek meg az astonnak csak annyi ablaka van amennyi ajtaja... nah mindegy
CSOCSO
aston 4door copue. es a porche is tervezi as ajat 4ajtos kupejat.......
CSOCSO
ez meg 4door passat coupe

ugy latom uj stilus van szuletoben
CSOCSO
" At the 2003 Frankfurt motor show, out of the mob of significant launches and reveals emerged one truly classy victor. It was the Mercedes-Benz Vision CLS. But what exactly is a CLS? Its sensuous profile makes it look like an upmarket sport coupe, but those four doors give pause. We’re more than willing to call it what Mercedes does, which is four-door coupe, so maybe the better question is: What is it supposed to do for Mercedes-Benz?"

azt senki nem tudja miert hivjak igy😄
CSOCSO
en nem allitok semmit.. igy reklamozzak a cls mercit...
nem lehet hogy azert hivjak igy mert coupe szeruen nincs kerete az ablaknak?
CSOCSO
mindegy akko... viccõni akartam..
GregSB
Új Porsche 911 Turbo <#finom><#szeret>:

"A 997 Turbót persze nem feltûnõsködõ külseje miatt veszik majd, sokkal inkább félelmetes teljesítménye teheti sikeressé. Az autó hathengeres boxermotorja a korábbi 420 helyett 480 lóerõs, a legnagyobb forgatónyomaték pedig 620 Nm-re nõtt. Ennél is lényegesebb azonban, hogy ez az elsõ benzinmotoros utcai autó változó geometriájú turbófeltöltõvel. Az új technika legnagyobb elõnye, hogy a turbómotor már alacsony fordulatszámon is hatékonyan mûködhet: az új feltöltõ miatt a motor nyomatéka 1400-as és 5000-es percenkénti fordulatszám közt alig esik a csúcsérték alá.

Ennek megfelelõen a gyorsulási adatok is sokkal többet javultak, mint amit a 60 lóerõtöbblet alapján várni lehetne. Az autó kézi váltóval 3,9 másodperc alatt gyorsulhat 100 km/h-ra, és 12,8 másodperc alatt érheti el a 200-as tempót. A Tiptronic S váltóval felszerelt változat meglepõ módon még ennél is harapósabb, akár 3,7 másodperc alatt felgyorsulhat 100-ra, és 12,2 másodpercre van szüksége a 200 km/h eléréséhez.

Galéria - kattintson a képre
Akinek pedig még ez sem elegendõ, az Sport Chrono Packet Turbo nevû sportcsomagot. Ezzel egyebek közt egy piros gomb is beköltözik az autóba, amellyel 10 másodpercre 0,2 barral megemelhetõ a turbónyomás. Ez rövid idõre 680 Nm-re növeli a motor nyomatékát, így a sportkocsi 3,5 másodperc alatt is elérheti a 100-as tempót, porba alázva ezzel az összes, papíron jóval erõsebb Ferrari és Lamborghini modellt. A 911 Turbo mindkét változata legfeljebb 310 km/h-val képes haladni. Ráadásul a rettenetes képességek nem járnak feltétlenül hajmeresztõ fogyasztással: a kézi váltós modell 12,8, az automatával felszerelt kivitel 13,6 liter benzint is fogyaszthat vegyes üzemben 100 kilométeren, már ha valaki épp csak simogatja a gázpedált."

(Totalcar)

GregSB
Vótmá. Ráadásul ez nem alap Q7, hanem tyuningos 😄

I.C.ram
CSOCSO egyszerre két baromságot is állítasz 😊

Coupé eleve nem lehet 4 ajtós! 2 ajtós szokott lenni legtöbbször, nagyon ritkán 3, de igazából az sem coupé már, hanem hatchback. Ez a mai baromság, hogy az autógyártók coupé néven árulják a 4ajtósokat, bár sajnos, már kezdik elfogadni. De az eredeti coupék, azok mind 2ajtósok. Najó, akkor legyen ez is coupé, bár szerintem faszság....

Arról nem is beszélve, hogy az elsõ 4ajtós "coupé" nem ez a Merci volt, hanem a Quattroporte 63ban. De még közelmúltban is Quattroporte volt szinte az egyetlen ilyen jellegû autó, meg a Jaguar.
Kit--Kat
ezt nemértem:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dichter
Q7. Vótmá?

CSOCSO
<#idiota>

Kit nek irtam de a te hsz-dre reagalva😄
MikX
hmm?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
Kitt(y)-kém drága... az ilyeneket legközelebb priviben...
MikX

CSOCSO
nem tetszik az alap cls????? †tavozz tolem...†
CSOCSO
mindketten szájhõsök vagyunk...
Kit--Kat
ha leszpod magad akkor veszek 1et komolyan😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MikX
Már az alap sem tetszik, de ez? Nem az én világom...

De Coupé 😄

CSOCSO
😄 eleg erderkesen nez ki. En leszopnam magam ha ilyenem lenne...
Kit--Kat
ez így undorító

CSOCSO
ez kupe.. ha szerinted ez nem kupe akkor honnan tudod hogy nem a legelso?

amugy igy hirdetik a mercedesnel.. bar lehet hogy ok nem tudjak mijaza' kupe...
CSOCSO
I.C.ram
és a legelsõhöz sincs köze 😛
I.C.ram
Mirõl beszélsz?

Ez nem is coupé kezdjük ott... Ez saloon, vagy sedan, vagy mittomén mi, de köze semmi a coupéhoz.
bertino
<#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

CSOCSO
És íme a világ legelsõ négyajtós kupéja:

MikX
nemláttam még 😄
Csak a plakátot...
valahogy amikor reklám van a tv-ben, akkor mindíg elmegyek, vagy átkapcsolok 😄

I.C.ram
Elõzõ Yaris a legcsúnyább kisautó volt !szerintem!. Ez valamivel szebb !szerintem!, de még ez is csúnya !szerintem!
MikX
Hát, ja, mostanában nem túl eredeti a Toyota, bár nekem a Corolla kifejezetten tetszik.

JGTC
az autó annyira nem is lenne rossz de a reklám valami elcseszett egy szenny

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

bertino
nem akarok megbántani senkit, de egyáltalán nem tetszik <#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kit--Kat
csak áthoztak 1 már forgalmazott Toyota modellt Japánból, nem túl eredeti így:o

MikX
Jajj, most jut eszembe, nem is volt szó az új Yarisról!
Nekem tulajdonképp nincs semmi bajom vele, de nem egy nagy durranás, mint ahogy egyesk mondják...

Kit--Kat
<#smile>

MikX
Semmi baj, csak kicsit idegbeteg voltam, de megnyugodtam... <#hawaii>

Kit--Kat
<#shakehead> nemakartam<#shakehead>

MikX
Hmm...
Hogy itt mindenki hülyének nézi a másikat, már megbocsáss, de én is tudom...

Kit--Kat
Nekem is volt, most biztos ugrálnak az olaszok örömükbe, hogy sikerült valami olyat alkotni amit nem oltassz le😄

I.C.ram
-óra
I.C.ram
679-et gyártottak belõle összesen, és a világ leggyorsabb 4 ajtósa volt! 63-69-ig gyártották. 5 sebsséges manuális váltó, V8 4.2-es vagy 4.7-es motor volt benne. 225 km/h óra volt a vége.
DanielT
Köpjetek le, de volt már szerencsém az új Quattroportéhoz személyesen 😛
Na ez már nem a "kommersz olasz autó" kategória és mint ilyen: kéne.