Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igen, akkor hány év kell még, a forgalomban is menjenek ezek? Várom már azt a napot, amikor este iszogatok, és utána a kocsim hazavisz 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Le kell vakarnom a jeget a kocsiról.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

"Nulla tenaci invia est via"
Asszem most elcsöppentem.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Forma-1 bõl kivonultak, az új kocsijaik dizájna egy vicc (új Civic, CRV), semmi egyediség, markánság... egyedül az Accord néz ki még jól, ahhoz szerencsére csak óvatosan nyúltak hozzá.
Ahhoz képest, hogy a 2000-es évek elején, közepén az egyik kedvenc márkám volt, mostmár totál érdektelen lett számomra. Össze kéne kapniuk magukat, kirakni azokat az idiótákat akik az új Civicet meg merték rajzolni, és egy új, markáns "dizánj nyelv" mentén elindulni. Ez az NSX jó iránymutató is lenne erre.

Egy 850 lóig mérgesített Snake ➞

Új Focus ST ➞
[center]
Formára a tökéletes letisztultság, és szimmetria jelképe számomra. Az oldschool amerikai verdákat idézi.
Perverz,de rohadtul tetszik. <#miaz>#miaz>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ez csicsafos.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Viszont az Al Jazeera English egy szinten van akár a BBC, akár a CNN, akár más nagyobb médiával. Többek között a politikai hírek miatt szeretem nézni az adását, mert kicsit más szemszögbõl mondja el a dolgokat mint a nagy nyugati médiák. Lényeg a lényeg az angol adás az worldwide.