101020
.
-
#96429 Kívülről nekem speciel tetszik, ahogy az összes új Toyota, de a belseje tényleg egy okádék...ára meg vicc kategória... -
Borg #96428 *volt* ismert -
#96427 az a stílus ahogy kívülről is lehúzza, nagyon alpári. szerintem egyáltalán nem ronda autó... nyilván nem egy alfa 156 wagon, de messze nem olyan gázos ahogy winkler előadja. nem ültem még ilyenben úgyhogy nem tudok nyilatkozni a belső összeszerelési minőségről, de sajnos van rá esély hogy tényleg silány, nem volt túl okos ötlet egy olyan gyártónak törökországban gyárat építeni, ami minőségről és megbízhatóságról ismert :\ -
#96426 vezess.hu-n pedig szokás szerint dícsérik. Annyira tejbetök az összes újságíró, hogy soha nem mernek rosszat írni egy autóról. Ezért fognak mindig csak kullogni a TC után. -
#96425 képeken is látszik, hogy igénytelen anyagok vannak benne, és ronda az autó, én már megmondtam mikor kijött az autó akkor is.
Ezt 1,99 millióért kéne árulni, mint a régi 3 ajtós swiftet, mondjuk az jobb autó ettől, inkább egy swiftbe ülnék mint ebbe a ronda aurisba, biztos lerókáznám a kormányt ha beleülnék -
#96424 korrekt írás a toyotáról
végre valaki ki meri mondani az igazat.
mondjuk haragudtam rá amikor az m6 ot szidta de most visszabillentette a mérleget -
#96423 -
Coral Springs #96422 16 hengeres szörnyeteg Ausztráliából
-
#96421 besza-behu
-
#96420 -
#96419 -
#96418 -
Borg #96417
And not a single fuck was given that day. -
#96416 A múltkor azon gondolkoztam félig beidva/pippantva, hogy mennyire mókás lenne, ha az elektromos autók térnyerésével az autóipar is úgy kezdene működni, mint a mobilpiac...
A benzinkutak szolgáltatnának (az övék lenne minden akksi, töltőállomás, ilyesmi), és használattól függően használna/venne mindenki autót.. Pl most, ha valaki havi 50 rugót eltelefonál, simán hozzávágnak egy új szifont, míg aki csak kétezret, annak marad a 10 rongyos nokia.. Kitolnád az új testlát 5 év hűséggel, havi 150ezerért, amiből 100 elautózható, pályahasználat többe kerülne, mint a roaming.. Melóból haza pedig mehetnél ingyen, mert az lenne a "kedvenc útvonal" díjcsomag... :DDD
Jót brainstormoltunk rajta, bár így utólag lehet nem annyira vicces. -
#96415 Az O0M-500 kerékpáros változata :)
-
Coral Springs #96414 Legördült a gyártósorról az utolsó BMW M3 Coupe -
Stockbauer33 #96413 remélem nem volt még -
-
-
mehet a ban... -
Coral Springs #96409 Te mi a francról firkálsz ? Legalább utána néznél, mielőtt leírsz ilyen hülyeségeket.
Horacio Pagani egy Argentin származású olasz, fiatal korától kezdve szeretett autókat tervezni. Majd a 80 -as években egy jó barátja, és egyben híres Grand Prix és Forma 1 pilóta Juan Manuel Fangio ajánlására emigrált Olaszországba. Húsz évesen(!) megépítette első autóját a Formula 3 berkein belül, később bekerült a Lamborghinihez, azt innen egyenes volt az út a saját autógyáráig. -
#96408 OMG -
Gordon Blue #96407 a BMW tisztességesen kereste a kenyerét, repülőgép iparban alapozta meg a hírnevet, nem pár digó paraszt pizzázás közben már nem tudta hova tenni a lopott pénzét így felvásároltak minden szart és összelegőzták.
-
Gordon Blue #96406 az összes ilyen digó autógyárat el kéne söpörni akik maffia pénzből építkeznek.
maffia pénzből már én is csúcson lennék -
Susarc #96405 :D:D -
#96404 -
#96403 Abban azért biztos lehetsz, hogy nem azt tesztelik, fog-e a fék :D -
Susarc #96402 minek kevered bele azt a BMW-t? a kihalt úton is jöhet szembe egy puntó egy családdal mikor 200-al hasít...autóút vagy város nem tesztelünk ilyesmit nyílvános helyeken...nem véletlen van a sebesség korlátozó tábla...én is tudnék 200 al menni mégsem megyek,mert nem akarom magam és másokat megölni véletlen... -
#96401 szerintem van egy kis különbség a profi tesztpilóta kihalt környéken száguldás és az amatőr forgalomban cikázás között... a tesztpilóta szépen nyugodtan és illedelmesen közlekedett amikor mások közelébe kerül... a bmw-s meg zebrán sétáló gyalogosok között suhan át... -
Susarc #96400 ezeket nem baxák meg a rendőrök gyorshajtásért?:P tréfát félretéve egy ilyen 6-800 lóerős prototipust "utcán" tesztelni elég nagy felelőtlenség:P -
#96399 -
#96398 -
#96397 ez új szintre emeli a pofátlanságot
http://index.hu/belfold/budapest/2013/07/05/szlovak_rendszam_szlovak_kartya/ -
#96396 a fekete felni nem annyira passzol szvsz, egy sima ezüst, vagy magnézium színű jobb lenne -
-
miki30246 #96394 Ha kiesek a rallye versenyből és ott maradok, akkor hova menjek? -
#96393 -
Coral Springs #96392 Kérdezd már meg hogy érdekel-e valakit az ilyesfajta személyes véleményed a témában. Ezeket a megnyilvánulásokat inkább mellőzd itt. -
#96391 -
#96390 Hagyjad már, nekem még a hangja se tetszik! Amerikai fos...