101020
.
  • SötétBarom
    Garázs padlojárol el lehet valahogy távolítani az olajat meg a tétjét? Sima aszfalt azt hiszem.
  • tipitmi
    mosogépgártók az első helyeken :DD
    vicc ez a statisztika
  • Ams
    Ezen fuss át egyszer, meg ezen is.
  • Csabesz6
    F@sznak jársz Te a Fáyba?:D
  • tipitmi
    nekem volt japán autóm, a kuplung is beszart a munkahenger is meg a váltó is csapágyas lett.
    felesleges az alapján autót venni hogy ez megbízató japán nem fog elromlani, minden autó elromlik egyszer.
    szerintem a BMW jó autó, alkatrész meg nem drágább hozzá, nekem pl 50% kedvezményem van a bárdinál, de jó minőségű használt alkatrészeket nagyon olcsón meg lehet venni a BMW-hez.
  • Blum
    Nem vagyok elvakult,pusztan ez a racionalis dontes szamomra. Ennyi erobol en is hivhatnalak BMW prolinak,merthogy annak neve van. Tiszteletben tartom a velemenyed,nem fogok semmi sztereotipias hulyeseget a nyakadba aggatni. Te BMW-t venned meg,en a Toyotat..ennyi.
  • Falkon
    Ennyire nem kell elvakultnak lenni :D
    "váááá csak a japán...áááá"
    Hagyjuk, ez fasszág.
    Ha a bömösnek normális tulaja volt, és karbantartotta, akkor még egy jó pár évig szolgálni fog hűségesen. Ha csapták, szartak bele, akkor ne várj csodát. És a másik hogy egy bmw-nek neve van! Corolla... heee :/
  • Szabi #96462
  • Lteebee
    Nekem 86-os volt.
    Akkor még textilkárpit volt az ajtókon!!!
  • SötétBarom
    Annyira nem vagyok vastag, hogy két autóm legyen, ezért a járósat szeretném szeretni is :)
  • R0zs0máK
    +1

Amúgy járósnak én is a Corollát mondanám, pedig rühellem a '87 utániakat, mint a szart :D :D :D
  • desigo
    Többségünk elfogult nem kicsit.
    Értetlenül is álltam az olyan racionális autóvásárló ismerősöm előtt aki hahun beírta a max árösszeget majd bepipálgatta az extrákat amire neki szüksége volt majd a kiadott találatok közül random megvette a neki tetszőt.
    Fullos Micu Colt.Évek óta gond nélkül kiszolgálja.
    Én el nem tudom képzelni,hogy ne a márka legyen az első amit kiválasztok.
  • Ams
    Királyak ezek a "ez az autó objektíven a legjobb/legszerethetőbb, mert szerintem" hozzászólások...
  • icetihi
    E36, vagy E46? E36-ost 99-est nyugodt szívvel, E46-nál akadhat pár probléma, mivel onnantól kezdték gyártani. Alkatrész ellátottsággal nincs probléma, rengeteget hoznak be bontásra mindkét típusból, ráadásul van minimum 2 weboldal is, amelyik komolyan foglalkozik velük (árakkal/képekkel stb.) Nekem 92-es 320i-m van, elvileg 260k km-el de szebben jár, mint akármelyik másik autóm, ami eddig volt. Egyébként meg nem utolsó sorban, ezek olyan autók, amit szeretni lehet. Egy corolla, vagy akármilyen egyéb hétköznapi típus... hááát...
  • SötétBarom
    Fityó sem hagyott ott egyszer sem :D
  • Blum
    Majd cseszheted a boros-klimas bimmeredet,amikor az utszelen acsorogsz a szerelore varva es nezed ahogy a taho paraszt szorcsog a Corollaval melletted :D
  • SötétBarom
    Azért komoly kényelmi szempontok is játszanak, nagyon nem mindegy, hogy egy 1.6os egy tonnás corollával szörcsögök nap mint nap, vagy 3 ezres fordulaton benyomott tempomattal kilibbenek egy bőrős klímás bimmerrel..

Km annyira nem extrém, egy héten mondjuk 4-500 között alakul..

• cement
    bazdmeg... az 5573 autó/nap az USA-ban. más kérdés hogy 15-20%-uk nem fogja majd tudni rendesen törleszteni
  • cement
    csak mivel SB-nek napi szinten át kell járnia ausztriába dolgozni (ha jól tudom) így menne bele kilométer rendesen. ebben az esetben már nagyon nem mindegy h mennyire megbízható autót választ. inkább vegyen egy csúnya, de jó corollát, és a pénzt amit megspórol a szervizen tegye félre h egy nap vehessen magának egy hobbi élményautót amit szívből szeret. nekem ez a véleményem.
  • pszihopata
    egy autóvásárlás lehet érzelmi döntés is,hiába tudom én is hogy egy corolla jobb választás mint egy 26 éves merci mégis az utóbbival járok mert az tetszik
  • Blum
    Hagyd a banatba azt a BMW-t,plane ha van egy olyan jo alternativa helyette mint a Corolla. Ha en lennek ebben a helyzetben akkor 1 percig sem gondolkodnek hogy melyiket vegyem meg :)
  • SötétBarom
    100 rongyért viheti bárki, még megy is. Csak olyanokat csattan, hogy öröm hallgatni :DDD
  • tipitmi
    amúgy a BMW jó döntés
  • tipitmi
    ha gondolod átveszem tőled, mással nem bassz ki, hogy szopjon vele, meg úgy is addig árulnád, hogy rá kéne költeni sokat.
  • SötétBarom
    Fityó absz. ész döntés volt, mivel a családé volt új kora óta (gyakorlatilag per pillanat is első tulajos). Motor a mai napig érintetlen, egyszerűen lelakódott keményen. :DD (Tipikus első autós ökörségek - randa hifi beépítés, törések, aztán ahogy halmozódtak az esztétikai bugok, úgy lett hatványozottan ocsmányabb).
  • Borg
    Nézd, amikor a fiatod vetted, akkor is nyilvánvalóan nem az eszed után mentél, szóval eléggé valószínű, hogy most is ez lesz a helyzet :)
    Magyarán a BMW eléggé eldöntött kérdés :)
    Nem azt mondom, hogy nem jársz jól vele, csak azért tévhitekbe ne ringasd magad... abból is ki fog hullani ez-az, és annál is nagyra nyithatod a tárcád, ha rendben akarod tartani. Sőt.
  • Borg
    Ha 200 ezernél még bejáratósak, akkor honnan a sok felújított alkatrész? :D
    Biztos egy másik dimenzióból érkeznek, ahol meg ugyanúgy elkopnak mint bármi más.
  • SötétBarom
    A fenntartási költségek annyira nem feltétlenül basznak földhöz, ami a legnagyobb bajom a fityóval, hogy ocsmány (5ször volt törve, fényezés több helyen szar, meg van húzva, lóg az eleje, szakadt a kárpit, stbstb.), és értéktelen. A bömi gyönyörű, ha költeni kell rá nem érezném úgy, hogy szart keverek fakanállal.
  • Falkon
    El ne hidd. Bmw 200ezer km-nél még bejàratós. Bonotottan, felújìtottan halom szàmra van alkatrész. Ne egy fiathoz mérd azért! Nyomàba se ér a bajornak :)) Nekem is bmw-m van, 400ezer km-rel, de gyönyörűen teszi a dolgàt :)
  • cement
    ez a kerella még nem is olyan csúnya, ugyanebből a szedán vagy liftback, na az az igazán rút :D a hatchback egy jó kis felnivel pofásan tud kinézni sztem
  • Borg
    Nézd, 200e km fölötti ugyanolyan öreg bömös mint a fiatod... ugyanúgy bármikor szét fog hullani benne bármi, a különbség csak annyi lesz, hogy a fiat alkatrészek árát beszorozhatod 2-3-al minimum. Kell ez neked?
    Ha már öreg szart veszel, legalább olcsón fenntarthatót keress. A láncos motor is csak addig jó, amíg új. Ki tudja mikor cserélték a láncot, lehet hogy pont nálad lesz esedékes...
    A corolla igaz hogy gusztustalan, de fényévekkel ésszerűbb választás.
  • SötétBarom
    Btw. mitől felejtős? Láncos szívó benzin, manuális váltó, annyira nem hiszem, hogy nagyon problémás lenne..
  • SötétBarom
    Megadta magát a difi, ami azért örvendetes, mert két hete 100 rugó elment mindenféle szétesett futóműalkatrészre.. Autóra meg annyi szükségem van vízre kb, viszonta fityó most felbaszta az agyam. Pénzt, se ér, le is van lakva mint az állat.. Bömi az egyik ismerősömé, öregnek öreg, de nagyon szép állapotban van, km se olyan vészes (200k föle egy kicsit)..

Ill. tegnap egy másik ismerősöm ajánlott egy frissen behozott patika corollát 110k km-el, de az annyira gusztustalan, hogy nem tudom elképzelni, hogy pénzt adok érte :DDD Ez a típus, csak nyilván nem rallyautó.
  • dieselG
    Felejtős, bár egy bravo után felüdülésnek tűnhet. Mi van a bravoval?
  • DIESEL DOG #96435
    Remélem elfér itt néhány rally-s fotó tőlem a Veszprém Rally-ról... :)

További fotók itt: Facebook
  • Coral Springs
    Egyes Golf
  • Coral Springs
    Attól függ. Ezeknek az autóknak a nagy része már szét van hajtva, nem sokan vannak akik nem tolják neki egy BMW -vel.
  • SötétBarom
    WTF :DD

Alaktrészár/szétesés témakörben érdekel főleg..
  • tipitmi
    vigyázni kell vele, mert 150 lóerő már nem tréfa dolog, főleg ha 6 hengerre van osztva.
    elég egy kis figyelmetlenség és már ki is pörögnek a kerekek, nagyobb baj ha kanyarban történik mert akkor kifarolhat az autó.
    csak óvatosan a gázpedállal
  • SötétBarom
    99-es 320i mennyire para? Nagyon kell egy autó, és ez az egy, amit most meg tudnék venni... :D (ki tudom fizetni több részletben..)