Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen van az új Swiften is
A 350Z-é is nagyon hasonló
Meg az Avensisen is hasonló van. De ez anincs 'felhúzva'
Amúgy tetszik ez a Fusion kár, hogy csak amerikába árulják majd.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ez vhogy nem függ össze 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Alfa rajongóval csak úgy szabad vitatkozni, ha az egyikõtöknél van egy pisztoly. Azzal véget lehet vetni a vitának, mindegy ki süti el, megváltás. Ha nálam lenne fõbe lõném magam egy idõ után.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Jó akkor a videóra szól:
Továbbra sem látom értelmét belekeverni egy szétnyúzott kocsi meghalását.
Ebben úgyis a japánok a legjobbak....
A németek meg egyre szarabbak a mercivel az élen.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Röviden:
A történet egy elromlott BMW rõl szól.
I.C.Ram ebbõl levonta a tanulságot: "Ennyit a BMW-rõl" Agyonhypeolt, stb stb.
Erre mondtam, hogy talán nem egy ilyen esetbõl kellene megítélni, mert nincs olyan márka ami ne romlana el és példának hoztam a világ egyik legjobbját a Ferrarit, hogy biztos az is elromlik valamikor.
Erre berakta valaki a felrobbanó Ferrari videót.
A történet lényege annyi, hogy ne egyetlen esetbõl vonjunk le következtetéseket, mindenkivel megeshet.
Neked ebbõl annyi jött le, hogy: "Há' nehogymá' bazeg összehasonlítsuk a Ferrarit a BMW -vel, mer' nem egy kategória köcsögök!A Ferrari maga az isten."
Sajnálom.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Szal Bömös Ferrari az nem 1 kategória értve?!<#ejnye1>#ejnye1>
Felrobbant a Ferrai motorja mert 1napig nyúzták.
Ez kicsit nagy bátorság, mert sehol sincsenek a sportkocsiféleségei a Ferrarihoz, limuzinjait meg kár erõltetni azoknak semmi közük ehhez. SZóval mirõl is van szó?!😊 (ezt nem hagyhattam ki😄DDD)
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
es szagyuldoztam egy jot.. oszt meg beperelem a dodgeot is!!!!
ahh.. ha ez velem tortenne akkor tuti nem kajalnak be... akkor tuti jonne minden otlet a rendorsegtol amivel halal konnyen meguszthatnam a dolgokat
szal <#nemtudom>#nemtudom>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
hogy tudnék nektek egy videót megmutatni? fel lehet tölteni ide, vagy vaéahova ahonnan tunnák csatolni egy linket??
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
én is...
de van itt a fórumon olyan, akit rühellek. és az nem te vagy 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kb innen indult az egész vita is 😊
Nóflém, nem tudtam kihagyni.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Ha nem zavar, akkor minek írod be?
Bár nem csak te egyedül, de olyan gyerekes, óvodás szinten vannak itt egyesek, hogy elképesztõ.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.