Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Mostanába olyan divatos ez az elsõ lámpa 😊

Ilyen van az új Swiften is

A 350Z-é is nagyon hasonló

Meg az Avensisen is hasonló van. De ez anincs 'felhúzva'

Amúgy tetszik ez a Fusion kár, hogy csak amerikába árulják majd.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

I.C.ram
Mindenki szeret flamelni egy kicsit! 😄 Csak azok mondják, hogy flameoff, akik irígykednek, hogy nincsenek benne a falmeben 😄
DanielT
LOÁL 😄DDDDDDDD
CSOCSO
bazz.. ez tiszta alfa koppintas!!!!!

figyeljétek ICram fejét😄
Kit--Kat
pont fordítva õk a tutik

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bertino
japán autók= rosszminõség ? 😊

ez vhogy nem függ össze 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kit--Kat
meghibásodás, rosszminõség

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
ezt feljegyzem a klasszikusok közé XDDDDDDD
DanielT
Az olasz autó fanok a legveszélyesebbek az összes közül 😄

Alfa rajongóval csak úgy szabad vitatkozni, ha az egyikõtöknél van egy pisztoly. Azzal véget lehet vetni a vitának, mindegy ki süti el, megváltás. Ha nálam lenne fõbe lõném magam egy idõ után.
[Walaki]D`Lair
Öcsém...komolyan mondom...a lényeget szûrõd ki....egyáltalán...hogy jönnek ide a japánok meg a merci??? hihetetlen...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
NEM!!! Ez csakis Ámerico!

Magnumrolcsi
Ezt a Ford Fusion-t fogják árulni Magyarországon?

Kit--Kat
alulról a 2.-3. sor az stimmel😄DDDDDDD

Jó akkor a videóra szól:
Továbbra sem látom értelmét belekeverni egy szétnyúzott kocsi meghalását.

Ebben úgyis a japánok a legjobbak....
A németek meg egyre szarabbak a mercivel az élen.

[Walaki]D`Lair
Sztem mostmár elég lesz...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
jahh bocs mesterem<#nevetes2>

DanielT
Úgy látom mégis szükséged van az összefoglalásra amit kértél, de bíztam benne, hogy megérted anélkül is.

Röviden:

A történet egy elromlott BMW rõl szól.
I.C.Ram ebbõl levonta a tanulságot: "Ennyit a BMW-rõl" Agyonhypeolt, stb stb.
Erre mondtam, hogy talán nem egy ilyen esetbõl kellene megítélni, mert nincs olyan márka ami ne romlana el és példának hoztam a világ egyik legjobbját a Ferrarit, hogy biztos az is elromlik valamikor.
Erre berakta valaki a felrobbanó Ferrari videót.

A történet lényege annyi, hogy ne egyetlen esetbõl vonjunk le következtetéseket, mindenkivel megeshet.

Neked ebbõl annyi jött le, hogy: "Há' nehogymá' bazeg összehasonlítsuk a Ferrarit a BMW -vel, mer' nem egy kategória köcsögök!A Ferrari maga az isten."

Sajnálom.
DanielT
Asszed érted mirõl van szó, de el kell keserítselek: nem.
streeter
Ez az a hír amikor a BMW-nek behalt valami elektronikája és nem lehetett vele megállni???

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Kit--Kat
Jó akkor a LAdák még mindíg futnak az utcákon de bezzeg a széjjel nyúzott 89es 320i az már megfeküdt, mert Faszfej Jankó szarrádarálta az autót a gyorsulásokon a lámpánál.

franc0
látom eme topikban is ünnepi a hangulat 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Kit--Kat
IDIOT menny vissza a sárgaházadba, csak ami érdekes volt és úgy is beszúrtam volna, azt most megtettem. Remélem most nyugton maradsz.

DanielT
Helyettesítsd be bármelyik márkát bármelyikkel. A lényege ugyan az lesz fogd már fel és ne csak addig jusson az agyad, hogy "Meg kell védenem a Ferrarit! Mindenáron."
[Walaki]D`Lair
LOL bazmeg...a lehetõ leglényegesen mondatát választottad ki az elmúlt másfél oldalnak a flém folytatására...balf@sz....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
Tévedsz mert elolvastam háháháhá<#idiota><#idiota>
Szal Bömös Ferrari az nem 1 kategória értve?!<#ejnye1>
Felrobbant a Ferrai motorja mert 1napig nyúzták.

DanielT
Fogalmad nincs mirõl megy a téma, csak az autómárkákat látod, de nem érted az összehasonlítást, nincs is kedvem magyarázni.
Kit--Kat
"És mint ilyen, másképp, ésszel kell bánni vele, míg egy Merciben, BMW-ben arra törekednek, hogy sofõr válláról minél több terhet levegyen."

Kit--Kat
Na azért, nehogy már 1 bömöst hasonlítgass 1 Ferrarihoz...
Ez kicsit nagy bátorság, mert sehol sincsenek a sportkocsiféleségei a Ferrarihoz, limuzinjait meg kár erõltetni azoknak semmi közük ehhez. SZóval mirõl is van szó?!😊 (ezt nem hagyhattam ki😄DDD)

DanielT
Te, ez hogy jön ide?
Kit--Kat
Egyébként ha már ittartunk látszik kurvára nem vagytok benne a témában, épp, hogy a legkezesebb sportkocsikat a Ferrari gyártja, ezért világelsõ ebben, olyan elektroinaki szabályozó kütyük vannak benne, hogy még a saját anyátok is elbánna vele. Az más kérdés, hogy ezeket ki is lehet kapcsolni.

Állítólag a BBC-n is téma volt, márpedig ott betegesen vigyáznak arra hogy ne mondjanak hülyeséget. Ha kicsit is bûzlött volna valami akkor nem adják le. Mondjuk nem láttam személyesen, lehet hogy ott még azzal a megjegyzéssel adták hogy "A sofõr elmondása szerint", csak a szennylapok közölték már tényként a sztorit.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

[Walaki]D`Lair
10000% hogy kamu a dolog...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
nah..szerintem beulok a dodgeba.. tovignyomom a gazt... 160 ig😄😄😄 oszt aszondom hogy beragadt.. osztan majd kiengedem es aszondom hogy most megint jo es sorry..

es szagyuldoztam egy jot.. oszt meg beperelem a dodgeot is!!!!

ahh.. ha ez velem tortenne akkor tuti nem kajalnak be... akkor tuti jonne minden otlet a rendorsegtol amivel halal konnyen meguszthatnam a dolgokat
bertino
nem voltunk mellette nem tudhatjuk, de tényleg...
szal <#nemtudom>

CSOCSO
de azt nem ertem miert nem lehetett volna uresbe rakni.. ez nem megy a fejembe
bertino
és azt is olvassa már el, hogy a rendõrõk az iramot nem bírták tartani

JGTC
ingyentárhely pl: ATW, vagy valami más...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

heló all!
hogy tudnék nektek egy videót megmutatni? fel lehet tölteni ide, vagy vaéahova ahonnan tunnák csatolni egy linket??
desigo
loál
olvasd már el,hogy mennyivel ment
DJ Bee18
Visszatérve a hírre, ha a rendõrökkel tartotta a kapcsolatot, nem igaz, hogy nem tudták volna elterelni, hogy ne a körforgalomba vágódjon bele, arrafele elég sûrû az autópálya. És így kifogyaszthatták volna a benzint... De úgyis kamu az egész.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

fifi
OFF/?/:
én is...
de van itt a fórumon olyan, akit rühellek. és az nem te vagy 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Mert mélyen, legbelül mindig nyitott vagyok egy kis flamere 😄
DanielT
Egyébként ÁjszíRam már az elsõ a témához kapcsolódó hozzászólásában összefoglalta: A BMW egy rakás túlhájpolt német szemét, mert egy urban legend kategóriás hírben beragadt a gázpedálja 😄

Kb innen indult az egész vita is 😊

Nóflém, nem tudtam kihagyni.
[Walaki]D`Lair
Faszságról...

geri15
4 oldalt. de ha egyszerre 150 hsz-t listázol ki, akkor csak 2,667 oldal <#wink>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Kit--Kat
4oldalt???<#mf2>

DanielT
Pártatlanul senki nem tudja neked összefoglalni, olvassad szépen végig a szemeddel és megátod.
Kit--Kat
Összefoglalva mirõl ment a vita????

fifi
OFF:
Ha nem zavar, akkor minek írod be?
Bár nem csak te egyedül, de olyan gyerekes, óvodás szinten vannak itt egyesek, hogy elképesztõ.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Mondd azt, amihez kedved van. Lolozzál csak, nem zavar.
Persze hogy lehet. Node nézzük meg a szervízintervallumát egy ferrarinak, meg nézzük megy egy átlag személyautónak (most a lent emlegetett márkákat is vegyük ide, és megkérek mindenkit hogy ne háborodjon fel ezen.😊). Ebbe is bele lehet majd kötni mert fogalmam sincs a ferrarik esetén a pontos adatokról, majd talán berakja valaki aki tudja, vagy van kedve megkeresni. De azt meg merem elõlegezni hogy a 200ezerig egy ferrarit legalább 2-3x annyi alkalommal hívnak be mint egy átlagautót. Nincs is ebben semmi meglepõ, viszont egyértelmûen eldönti hogy mi a tartósabb úgy használva ahogy azt kitalálták.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.