Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
És mégis milyen autókat aláz?!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

zico87
Pedig így tizenévesen is aláz jópár mai autót és a formája is jó én elég sokat vezetek egy G60-at és nagyon zoral kocsi !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

DJ Bee18
és akkor már szar? :DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

I.C.ram
Ültem... Nem tetszett.
zico87
Ültél már Corrado-ba ?? Mert ez a kijelentés kicsit erõs hogy szar !!

desigo
jaja
I.C.ram
A 2.8-as V6 Capri nem olyan rossz ám...
I.C.ram
Najó a két csoport közt van pár év... Corrado meg szerintem eleve szar.
zico87
Á azok hurkalék a Corrado a king az veri mindegyiket !!!!Forever Corrado <#worship><#worship>

desigo
TV 2 Totalcar

Manta - Capri now
Sland
csáó!

módosított Suzuki GSX 1400 rõl tudtok linkeket képeket adni?
Én csak 1-et talátam: ITT

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Taranov
Saját pénzembõl venném :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Van neki saját vállalkozása. Asszem domain cég :)
I.C.ram
Ültem az elsõ generációs Imprezaban... hát nem tetszett. Olyan túl japáno s az egész, kis pörgõs motor stb. Nekem sokkal jobban fekszik a puritán nag dög :P Ha msot választanom kene, hogy a 10+ milliós Imprezat kérem vagy a 3-4 milliós zsír felújított muscle cart. Tuti az utóbbit választanám.
DanielT
Most pár ember nyilván nekemugrik, hogy csak a negatívumokat hoztam fel, de amikor az ember autót vesz soha ne azzal számoljon, hogy minden tökéletes lesz, hanem a legrosszabbat kell megnézni, ugyanis nincs kizárva, hogy éppen azt kapja ki.

Az idézetek a népítélet rovatból vannak a Totalcarról, ahol az összesített gálán is toplistás volt hibák terén a 147.

Ja, rohadtul nem vagyok kíváncsi más márkák beidézgetésére, mert most nem arról megy a vita, hogy globál melyik a jobb.
DanielT
Ja, legalább szép :P

1,Hibalista

Vezérm? szíj szakadt 55e km-nél
Mindkét ablakemel? 2x
Hátsó ablakmosó 3x
Els? leng?karok 40e km
Ülésf?tés
ABS hiba rengetegszer
Folyamatos izzócserék gyakran hetente

2,Hibalista

Minden elromlott már. Szó szerint: M.i.n.d.e.n.

3,Hibalista

vezérlésmódosító
vezérm?szíj
generátor javítás (görg?csere)
szelepfedél tömítés
els? lengéscsillapítók, leng?karok
ajtózárak (javítani kelle)
b?rkormány javítás (illesztésnél szétszakadt)
rengeteg elektromos probléma: m?szerek nem mutatnak, cd-rádió kikapcsol, bekapcsol, elt?nik

4,Hibalista

napellenz?,el?ször a jobb aztán a bal,kesztyütartóajtó-csere,hátsókerékcsapágy-43000huf,kézifékkötél-50000huf,hátsóleng?karok/4db/25000huf/db,stabilizátor-45000huf/db,els? leng?karok-nem emlékszem pontos árra,inkább nem írok semmit.Izzókat hetente cseréltem,csipegette az olajat is,meg természetesen folyatta is.Többször nem ismerte fel a gyári kulcsot/rutinból nyomogattam a pedált kódszámra...

5,Hibalista

vezérlésmódosító, vezérm?szíj, vizpumpa, folyamatosan kiég? tompított és helyzetjelz? izzók, gyárilag ferde motorháztet?, új kora óta zabálja az olajat

6,Hibalista

Fél évesen 2x (!) szétrohadt (!!) az olajtank (!!!). :/ Ablakemel?k, leng?karok, apróbb elektronikai meghibásodások

7,Hibalista

Beázott, váltóm? tönkrement, már nem emlékszem a többire

8,Hibalista

Vezérm?szíj elszakadt, tuti 71e Km-nél), Katalógus szerint 120-at bir. Szerencsémre alapjáratnál történt így nem csinált végzetes rumlit. 150 000Ft
Vízpumpa feladta 80-90e KM között. 50 000Ft
Futóm?vön szinte mindent kicseréltem már 96eKm-nél, mégis nyikorog 150 000Ft
Ültetve van, így egy bukkanónál szétrepedt a kartel, ha nem tudták volna megjavítani akkor GEBASZ mert 100 000Ft
Valami kifürkészhetetlen érintkezési hiba a kompiúterben 30 000Ft (egy vezeték volt megszakadva, csak soké találták meg :()

franc0
ezt neked vennék a szüleid?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Kit--Kat
Pedig szép!!!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Mennyire ráz szerintetek az MG ZR? Ti bevállalnátok? Kicsit attól tartok, hogy 3-4 hónap múlva megunom a "feelinget".
Néztem még ezt is, de lényegében a kereskedõ az ültetés és a futómû miatt le akart beszélni róla.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
Nekem a Boss se tetszik, de fõleg a Mach 1es lett a 2nagy idióta lámpájával elég béna sztem.

CSOCSO
nah mi volt itt?:)
DJ Bee18
a Mondeo-ra épül sztem, csak amcsi igényeknek (alapból nincs ABS PL. :D), meg ugyanakkora, nem kell konkurencia. Meg az új Mondeo szebb lesz bi-bi-bí :DD

[Walaki]D`Lair
<#ejnye1>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Neked :)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Ezt most kinek? :D
CSOCSO
:D
[Walaki]D`Lair
Hát pedig ha beülnél mondjuk most egy subaru után, sztem ledöbbennél, hogy atyaég ez kb. egy szekér modernségével vetekszik :DDD

I.C.ram
Trans Am? :)

Abból a korszakból gyakorlatilag mindegyik amcsi autó tetszik, sõt addig a korszakig bezárólag is az összes. Persze van ami jobban, van ami kevésbé.

Kedvencem a 70-es Chevelle és a Boss 302-es vagy Mach 1-es. A sokak által istenített fastback mustángot nem kedvelem annyira, annél szerintem az alap 65ös mustang is szebb.
franc0
érdemes elidõzni ennél a boltnál ha arra jársz.
én heti 2x biztos megteszem. persze a véleményem is megvan róluk.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Kit--Kat
Én nálam a Dodge Charger és a '68as Mustang Fastback a király.

PyRex
Ez viszont állat. Mondjuk nekem a Knight Rider - féle Pontiac is nagyon tetszik :)))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

I.C.ram
Szar lánchajtás. Elétveszély az a kocsi.
I.C.ram
Utolsók közt volt ez, mikor még viszonylag jól néztek ki az amcsi autók. Ennél eggyel újabb Pontiac Firebird már hányás.
PyRex
Kéne egy ilyet szerezni...

Vörös metálra festetni, agyon polírozni, belül kicsit kipofozni és gizdulni vele :)))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

streeter
Volt errefele egyszer egy rallycross szerû futam és ott volt egy duplamotoros 2-es golf. Annak se volt összehangovla a váltója csak kettesig, de úgy is 100-110-et ment :D Egyenesekbe lazán verte a mezõnyt. Jah és 2 disel motor volt szal egy padlózásnál okádta a füstöt :D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

JGTC
pár hónapja láttam, hogy eladó

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

MikX
Ja, csak azt leszámítva, hogy gyorsuláson soha nem tudott menni egy jót, mert a 2 motor nincs rendesen összehangolva...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

zico87
A Trabi a legkomolyabb :D

streeter
Annál a Flat-Car cégnél eszméletlen milyen kocsik vannak. Csupa egzotikus autó.
Pl ilyenek... :)

BMW E46 M3 Hamann
Ferrari F430
Lamborghini Gallardo
Lamborghini Murielago
Mercedes S500 Long
Trabant 601 DRAG1
Trabant 601 DRAG2

A Trabiról:
Teljesítmény 310 kW(420ló)
Gyorsulás 0-100 km/h: 3.8s,
2db Honda CBR 1000F motor (304 Le) + nitro (120 Le), 6 sebességes szekvencionális váltó (hátra meneti fokozat nincs), egyes sebesség vége 100 km/h, BMW lengõkarok, Kawasaki tárcsafékek, Forma 3000-es felnik gumikkal, Renault lámpák

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

I.C.ram
Múltkor ezt láttam a Moszkván!
[Walaki]D`Lair
Nekem is az egyik févörit...:))

DJ Bee18
kicsit durvA a mûszerfal :DDD

DJ Bee18
VAZZZEEE a kupéja a kedvencem, 46 milka, az szép

DJ Bee18
helikopter is volt, mellesleg minek ahhoz követni? Bemondják hányas kijárat, és kész....

[Walaki]D`Lair

zico87
Jó kis verda a gyalogos meg ne ugorjon ki elé :D<#wow1><#pias>

ChevyG work
bots, picit nagy

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
gyalogos védelem (ne szenvedjen alapon)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Magnumrolcsi
Muti már azt az Alfát amelyik hasonlít rá.

ChevyG work
hamár fjuzsön, akkor inkább ez:
<#mf1>