Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
respect to the man in the ice cream van
A szerelésrõl pedig annyit, hogy nekem 6 hengeresre adtak 25k-s munkadíjat váltóleszedéses mutatványra, nem haverok. De ez teljesen mellékes, lényeg, hogy jól jártál<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
youtube.com/user/icetihiii22
Az esetek túlnyomó részében a másik oldalon is megvan a jó szándék, csak szépen kell kérni.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
\"If in doubt, flat out!\"
Közben megoldódott ma reggel 8-ra visszavittem az autót, de nem lepõdött meg a kereskedõ, és nem is cirkuszolt, pedig azt hittem "oda kellesz csapnom az asztalra", mondta, hogy ez egy kopó alkatrész, kicseréli nekem, hagyjam ott az autót.
Nem márkaszervízbe fogja csinálni hanem van valami ismerõse aki értemjött és hazahozott, rendes fickó ért az autókhoz, rákérdeztem, azt mondta, vagyis úgy szûrtem ki, hogy ez a tárcsa a váltómû része, és nem nagy pénz, olyan 30 ezer anyagáron, inkább a cseréje körülményes.
Szóval egész olcsón megúszta a kereskedõ meg én is 😊
Csak ezek után azt nem értem mit keménykedett nekem telefonban...gondolom próbált rámilyeszteni.
de mind1 ami a lényeg az megvan 😊
ez az amit emberi hangnemben, korrektül esetleg el lehet érni.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nekem is ordibáltak, meg csapkodták már az asztalt egy 8/!/ hónap után beállt adagoló vagy szétugrott vezérlés miatt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
kérdés: és ha a kiscsávó rúgta le 7végén a kuplungot jaszkarizás közben a BMW-rõl?
akkor ugye a kereskedõ is joggal üti a te asztalodat?
respect to the man in the ice cream van
Ha sikerül kompromisszumot kötni, jó.
Ha nem, akkor vásárlók könyve.
Utóbbival sokra nem mész, de ha gyûlnek benne a bejegyzések, a kereskedõnek rossz, szóval kerülni fogja, hogy beírjál.
Véleményem szerint ha a kuplungtárcsa a cserés, akkor a legtöbb, amit elérhtsz az az, hogy beszáll a költségeidbe.
és igen Csabesz a világ nem úgy mûködik,hogy mindenkit átbaszhatsz minden következmény nékül....
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
kemény arc vagy...
úgyhogy bukta az ügyet,egy kuplungnál ilyen nincsen
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Bár a megkérdezett kereskedõk többsége nem igazán szeretne tudni róla, a hazai
jogszabályok egy év szavatosságot biztosítanak minden használt gépjármûre, igaz
csak fogyasztói szerzõdés esetén. A részletek fontosak lehetnek – válság idején
különösen.
A Fogyasztóvédõk Magyarországi Egyesülete (FOME) kis körben (15 hazai, használt
autó értékesítésével is foglalkozó kereskedõ telefonos és személyes megkeresése 2009.
augusztus végén) végzett kutatása azt támasztja alá, hogy a használt gépjármûvek
értékesítése alkalmával a kereskedõk gyakran csorbítják a fogyasztók jogait. Hogy
ezt szándékosan, vagy csak tájékozatlanságból teszik, a lényeg szempontjából
mindegy. A polgári törvénykönyv minden használt termék vásárlása esetén
legkevesebb egy éves szavatossági idõt ír elõ
Fogyasztói szerzõdés akkor jön létre, ha magánember vásárol autót kereskedõ cégtõl,
vagy autókereskedelemmel foglalkozó vállalkozótól.
A szavatossági gondok itt kezdõdnek, a kereskedõk jó része ugyanis csak
bizományosi értékesítést vállal, azaz a használt autót nem mint tulajdonos, hanem
mint közvetítõ árulja, az adásvételi szerzõdésen a korábbi tulajdonos neve fog
szerepelni. Ilyen esetben megegyezés kérdése, hogy mennyi szavatosságot kötnek ki
a felek, ezt nem árt az adásvételi szerzõdésben is rögzíteni. Külön megegyezés
hiányában a polgári törvénykönyv pusztán fél év szavatossági idõt ír elõ általános
szabályai alapján, mivel ebben az esetben nem fogyasztói szerzõdésrõl beszélünk.
ne érts félre, nem értek vele egyet, mert tudom milyen gyökerek, de egy kuplung hiba az éppen az a kategória, amit az életben be nem fog bizonyítani sztem senki, hogy mivolt, hogyvolt.
ki, mit és mikor fog bizonyítani?
persze vissza lehet menni emberkedni, de ha elhangzik a garancia szó, ki fognak röhögni... máshogy kell megközelíteni.
ennyi
youtube.com/user/icetihiii22

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
az egyik bmw guru ismerõsöm aki konyít a verdákhoz azt mondta le kell szedni a váltót és vmi tárcsát ki kell cserélni, utóbbi nem hangzik rosszul, viszont a váltó levétel nem hangzik vmi jól.
hnap felhívom a kereskedõt h visszaveszi e vagy állja a javítást
szóval vidd vissza! ne szarozzon a kereskedõ!
a 16i nek lófax nyomatéka van ne mondjon hülyeségeket és nézzen már madárnak az a kecseg!
Vásároltam csütörtökön egy e36 os 316i bmw-t, és mostanra nem megy az autó csak bõg a motorja, próbáltam magasabb sebesség fokozatban indulni, de úgy is elpörög ha nagyobb gázt adok.
elmondtam ezt a kereskedõnek, hogy vegye visza az autót mert valami megadta magát a motoron, elmondtam neki mi van ere õ azt monta hogy a bmwk magas nyomatéka miatt elpörög a kerék ez teljesen normális, de én nem éreztm hogy pörögne a kerék csak a motor bõgött de nem gyorsult az autó
muternak nem mertem még elmondani mert tuti kiakadna, hogy kidobtam ennyi pénzt az ablakon és nem megy az autó segítsetek pls mi lehet a gond
BMW 325 iX Rallye Car :)
fel is iratkoztam a csatornájára miután gratuláltam neki és azzal a lendülettel el is küldtem a picsába,hogy veszélyezteti durván a többi embert😄
érdekes hogy te teljesen más véleményen vagy,pedig neked is van tapasztalatod a "nem feltétlen utcai" közlekedésrõl,ha fogalmazhatunk így.
én tudatosnak látom,sokszor még rá is játszik,1-2 olyan helyzetet láttam az elõzõ videóban,amikor kissé meglepték a történések,a mostaniban inkább a forgalom lepi meg,hisz erre nem is tudsz felkészülni,hogy a többi autós miként reagál rád,ha meglát a tükörben...
ez az én véleményem,elfogadom ha másnak nem ez,azonban amivel mindenki egyetért,hogy ez rohadtul nem utcára való,és nemtudom hogy lehetséges hogy valaki névvel,arccal,rendszámmal vállal ilyet,és még szabadlábon van 😄
BMW 325 iX Rallye Car :)