101020
.
  • Coral Springs
    Nem tudom mennyire látszik, voltak rajta egy páran.

• cement
    háhh. kösz a választ. furcsa lehet.
  • bardocz
    Idő alapján tényleg nincsen, x:32 körül indul, és (x+1):10-re ér be kb.
  • broman191
    Valóban, viszont egyben a legdisznóbb is,ha megindult keresztben lehet imádkozni hogy megálljon... :D
  • Szabi #96585
    nincs
  • RatBaG #96584
    DAFUQ
    http://i.imgur.com/QdOo5ML.jpg
  • R0zs0máK
    Azért nem ülnék benne, amikor belecsapódik egy házba :D :D
  • R0zs0máK
    Mondom fel van gyorsítva a videó.
  • Ams
    Pedig az utolsó a legbiztonságosabb. :)
  • broman191
    A vége üt, ahhoz tök kell... :DD
  • Coral Springs
    (C) Only in Russia
  • pajti

• Szabi #96577
    nincs felgyorsítva, ez tényleg ilyen rövid szakasz.. de amúgy ott a végén az ideje balra 36.35.. :D

evóval is megvan 46mp alatt... :)
  • R0zs0máK
    Fel van gyorsítva, nem kicsit.
  • pajti

• Stockbauer33 #96574
    LOL GTR
  • RatBaG #96573
  • R0zs0máK
    vannak előre beleprogramozott "fokozatok" (áttételek), amik közül lehet választani. RX450h-ban is van ilyen, csak nem a kormányon...
  • Szabi #96571
  • broman191
  • broman191
    Nem a legszebben sikerült generáció szvsz, főleg szedánban, nem sokat ront rajta ez a "melegítés"... :D
  • Szabi #96568
  • cement
    valaki tudja, hogy a lexus is300h-ban annak ellenére hogy CVT váltós, minek vannak váltófülek a kormány mögött?
  • Blum
    OMG
    Tank motort akarnak ebbe belerakni?
  • Coral Springs
    Újra ZIL-lel furikázhat Putyin.
  • GhostRider1 #96564
    http://www.boon.hu/dodge-vipert-kergettek-a-rendorok-a-miskolci-setalon/2331077
  • RatBaG #96563
    http://i.minus.com/iKh2gLQvIBNPk.gif
  • Susarc
  • Coral Springs
    Engem egy dolog irritál, ha leesik valami, legyen az telefon vagy bármi. Nekem is vannak ismerőseim akik kényszeresen mindent becsomagolnak, de nem igazán foglalkoztam még azzal hogy miért csinálják.
  • CSOCSO
    Nemsok ertelmet latom. Esetleg akkor ha tudod, hogy nem tudsz ra vigyazni. Mitol veded? Karctol? Reggeli kavetol? A macska kaparja a gombokat?
    12 eves tv-m sosem volt. 5-6 eves mar volt parszor de a taviranyitok teljesen jol neztek ki.
  • CSOCSO
    Senki nem vesz kp ra autot. Ubersokan csak berlik es 3 ev mulva vissza kell adniuk az autot. Miert csinaljak? Mert baromira beleunnak ugyan abba az autoba par ev alatt es nekik mindig uj kell. A tobbiek meg reszletre veszik az autot. Szal tokmindegy, hogy az auto 80eze dodo.

Az autofoliazasnak semmi koze a rajtahagyom a telcsin a foliat. Ez egy diszites ami megvedi a festeket is.
  • broman191
  • Szabi #96557
    emlékeztek a régi kalózkodás elleni videóra a mozifilmek előtt ? :DD

részletek
  • Blum
    12 eves Samsung TV-m taviranyitoja meg mindig bennevan a zacskojaban. :)
    A regi CRT monitoromnak a VGA kabelen is meg mindig rajtavan a vedozacsko. Es meg sorolhatnam...

Van aki egyszeruen csak szeret vigyazni a cuccaira,meg akkoris ha az nem nagy ertek.
  • Szabi #96555
    ismerek olyanokat akik a tv távirányítót is befóliázzák... na azt se esztétikai célokból és nem is a jelentős anyagi értéke miatt.. :D
  • cement
    abszolút igaz, viszont hadd mondjak ehhez valamit. nem értem az olyanokat akik csak védelmi célokból fóliáztatnak, főleg ilyen drága kocsikat, amikre nyilván nem a malacperselyből szedték ki a pénzt...ergó nem jelent majd gondot az értékvesztést elkönyvelni és venni egy újat x év múlva. az autó arra van, hogy használjuk, és nem arra, hogy fóliába csomagolva babusgassuk. akik így "a napfénytől is óvják" -szó szerint- a kocsijukat, azokat nem tudom elképzelni hogy valaha igazán élvezik a vezetését ...az jut eszembe, mint amikor valaki vesz egy új mobiltelefont, és hónapokig nem húzza le a gyári védőfóliát róla. ha esztétikai célból csináltatják azt már jobban meg tudom érteni.
  • Susarc
    gondolom a festéklepattogzás minden tengerhez közeli lakóhelyen megvan...nyaraláskor is Görög/Spanyol/Olasz vagy Horváth városkákban olyan gány autófényezéseket látni,hogy ihajj:P
  • Szabi #96552
    3,5) ...az eredeti kavicsfelverődés és napkiszívás mentes festésed.. :D
  • CSOCSO
    Ujra fenyezes olcsobb. Egy normalis ujrafenyezes 2 rugo korul van. Ez a vinyl se birja tovabb 3-4-5 evnel. Foleg nem a teton es a mocihazteton.
    De ez tenyleg nem arra van, hogy lecsereld az auto szinet orokre. 90% az autoknak amit foliazunk mind uj es teljesen zsir fenyezese van. Floridaban rengeteg embernek, ismetlem RENGETEG embernek van olyan autoja, hogy a lakk reteg pattog le az autorol. Azok jobban jarnak ha ujrafenyeztetik az autoikat. Viszont ha van egy uj autod es a festeknek semmi baja nincs akkor lehet jobban megeri a matricazas mivel
    1) nem biztos, hogy mindenkinek tetszik a matt fekete vagy esetleg az uv zold audid. Tehat nehezebb lesz eladni
    2) tonkreteszed az autod erteket az ujrafenyezessel.
    3)mikor mar nem kell csak lehuzod es ott az eredeti festesed...
  • Tufa
    olyan fóliával amivel Csocsoék dolgoznak, itthon is 500e fölött van egy olyan autó fóliázása. Mivel itthon nem fizetik meg, marad az olcsó fólia, ami esetleg 2-3-4 év után kuka