Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Nekem is 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
70 mb. 1mbitem van. kb 10 perc alatt jön le egy.
GregSB
Milyen negyed óra? Modemed van? 😄 Nekem 3-4 perc alatt lent van egy rész.

I.C.ram
Én meg eddig tök kényelmesen rányomtam a letöltésre, vártam kb 10 másodpercet, és már indult is a film, nem kellett negyedorákat várni egy egy rész letöltésére.
GregSB
Én a WMW-ket is letöltöttem, és utána néztem meg. Ha letöltök/feltöltök nagyon sz@r a stream...

I.C.ram
Ja felmegyek 3 házza feljebb az utcánkba és rátöröm az ajtót! 😄
I.C.ram
Tegnap megnéztem... tök ugyanaz a minõség! Ki az az állat, aki letölti, majd kiírja és asztali lejátszóban nyomja le a Totalcart???? 😄
I.C.ram
kb mint Derrick szemei 😄
Joey_The_Man
Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács.. 😊

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

GregSB
Úgy beszélsz a 80 megáról mintha 2 DVD-nyi anyagot kéne letölteni, vagy kanócos neted lenne 😄

Nekem lejön 4 perc alatt. És igen, ki tudom várni ezt a temérdeknyi idõt 😊

Gyanítom hogy a Suzuki jelbõl indultak ki, legalábbis hasonlít rá. De szerintem se kellett volna erõltetni. Inkább lopjanak továbbra is máshonnan, az biztosabb.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Harly18
Én nem nagyon tudok megbarátkozni a lámpályával, amúgy a kocsi formailag nem lenne rossza, de ez a lámpa nagyon nem illik ide szerintem

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Pupcika
egész pofás ez a rendhagyó forma...

JGTC
ezt én is láttam tegnap, most ott árválkodik a kerítés mellett

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Harly18
Aki ezt kitalálta annak biztos izlésficama lehetett...ilyen lámpát...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

[Walaki]D`Lair
majd beszélek karottával ha legközelebb látom, ez így télleg nem állatpot...-.-

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

bertino
kérdezzétek meg Benjit <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A külön codec igaz, cserébe jobb minõséget tudna ugyanakkora sávszéllel. Én nem néztem még bele, ha tényleg nem használták ki ezt akkor nem volt sok értelme PC-s szempontból. A bélyeg méret mondjuk árnyaltabb, a 352*288 már tényleg közel bélyegméret monitoron normális asztalfelbontás mellett, egyébként meg a normál PAL felbontás asztali lejátszó és TV mellett. Az is igaz hogy le kell tölteni az egészet, node sokan (én is) amúgyis letöltik az egészet mielõtt megnézik mert korántsem biztos hogy szaggatásmentesen tudja mindenki streamelni az országban, fõleg ha még más is használja a netet a háttérben. Sõt az is letölti az egészet gyakorlatilag aki streameli, csak pár perccel késõbb tudja így megnézni mint elõtte. Nagy dolog. Mindenesetre én ugyan ritkán nézem, de egy ismerõsöm mindet tölti, vele együtt ketten vagyunk a divx oldalán, kapásból egálba húzzuk a dolgot kettõtök ellenében.😊
Mondjuk ha jól tippelek akkor mostantól csak letölteni lehet streamelni nem, azt a lehetõséget valóban nem ártott volna meghagyni. Gondolom lusták voltak két formátummal molyolni.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

DanielT
Na leszedtem egy divx adást. Ugyanolyan ocsmodék a képminõség.
bertino
talán nekik sincs maximális helyük, ahova felrakják õket, azért gondoljátok el, az összes adás fent van, tény, hogy egy fokkal tömöríthették volna nézhetõbb minõségben, de az 100%, hogy megvolt az okuk, hogy csak így van fent

DanielT
"tökéletesen kielégítõ"

Ez nem egyenlõ a tökéletessel. Nem az eddig bedigizett adások képminõségére mondtam, hanem arra amire a WMV képes. A totalcar adások elképesztõen szar minõségben vannak tömörítve.
bertino
azért az a tökéletes kicsit durva volt 😉

DanielT
A WMV is tökéletesen kielégítõ eredményt ad kép és hangminõség terén a divx kötöttségei nélkül (külön codec, mindenképp le kell tölteni) szóval én sem örülök.

Ki a frász nézi ezeket az adásokat ocsmány bélyegméretûre tömörítve asztali lejátszón? Tán' kiírják õket? 😊 Lehet kb 2 ember akinek erre van igénye a többiek szerintem arra vágynak, hogy klikk és már nézik is azonnal.
Csak hogy két dolgot említsek, Divx-ben valszeg jobb minõségben nyomják, azonfelül azt az asztali lejátszók jó része ismeri míg a wmv-t alig-alig. Te megszívtad, másoknak meg jobb lett így. Ettõl még nem lettek lámák, te viszont simán az vagy ha tényleg csak a hátrányait látod a dolognak.😊

I.C.ram
Nem értem miért nem volt jó a streamelhetõ WMV formátum. Ennyire nyomik a web"mesterek" arrafelé? 😞 Egy tökéletesen mûködõ dologt cseréltek ki egy szarra... kb mintha egy kocsira négyzetalakú kereket raknának.
I.C.ram
Tököm!

Mi a francért rakták divxbe a tvadásokat a totalcar.hu-n?? Hülye lámák. Így most tölthetem le az egészet, és nem lehet streamelni.... El is ment a kedvem tõle... majd biztos tölötgetek 80 megát elõre...
Magnumrolcsi
Nekem ez tetszett nagyon

A következõ pillanatban a lépem és a bal vesém diszkréten helyet cserél. Ránézek a Civic Type-R kilométerórájára. 220-szal megyünk, és gyorsulunk.

"Ezen a szakaszon nincs radar."

Ja, az más.

desigo
uhh

Ma a Dandár utcánál láttam egy hófehér Suprát.
Álltam és csak sírtam kb😊)

AZ NSX rõl ne is beszéljek a csiki-begénél...
CSOCSO
""Valaki vett egy Mercedes-Benz SL65-öt, tudod, a biturbó V12-es SL-t, és tett bele nitrót. Aztán áll a piros lámpánál, és feljön mellé egy Supra, a sofõr félreérthetetlen arckifejezéssel ránéz. Rálépnek mind a ketten, a Supra simán lenyomja az SL65-öt, mire a tulajdonosa másnap visszaviszi a szalonba, hogy neki ilyen lassú szar nem kell.""

LOL... amugymeg persze hogy otthagyja a Supra.. gondolom nem 600 hanem vagy 1000 lo volt az autoban
desigo
az de durva

csak kár,hogy néha össze is törik-e verdákat😞
Magnumrolcsi
CSOCSO
a kerdes lenyege az hogy miert pont klumpa? nahde mindegy..szvsz nem olyan...
RelakSfromhome
és persze ez már ledes fényszóróval is rendelhetõ 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

I.C.ram
Kérdezted mi az a klumpa, én meg beraktam. 😄 Na így néz ki az új yaris kb. mint egy ronda nagy klumpa.
CSOCSO
ühümm...ühümmm.. És most nézze meg ezt a képet is... Erröl mi jut az eszébe?

I.C.ram
CSOCSO
klumpa?
nesto
szerintem élõbe nem ezt mondanád rá. egyáltalán nem mercis az eleje, szerintem jó sas

DJ Bee18
A hátuljával nem értek egyet. 😊 Sztem jól néz ki a feneke, inkább japós

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Lteebee
Elöl merci, hátul bmw.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

I.C.ram
pffujj, mint egy klumpa!
DJ Bee18
Lexus LS 600h:

V8-as hibrid, kb. 430LE, de a villanymotor nyomatéka bivaly lehet 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

CSOCSO
az amcsi oldalon sedan az angol odlalon meg 5 ajtos hatch...
MikX
Mé kupé?
ÉN szedánnak nézem, és nem igen van 5 ajtós szedán, legalábbis hivatalosan nincs...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
jaja.. ezzel igy vagyok en is😄😄😄😄
ha itt kene menozni akkor az a zold dragster trabi kene😄😄
CSOCSO
viszont a toyota yaris oldalan levo zene mar 20 perce duborog a szobamba😄😄😄😄
MikX
az nem 5, hanem 4 ajtós, mivel szedán...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Persze, mert azzal tudnál itt menõzni, mi? 😄
Amcsiba, meg vigyél egy egy ladát, rozsdaszínût 😄

CSOCSO

bal oldali az 5 ajtos yaris.. ezt nem forgalmazzak otthon? mert a toyota.hu-n nem nagyon vettem eszre.. amugy tetszik mindketto de a baloldali erdekesebb vidamabb
CSOCSO
ja.. a negyajtos elegge fika.. de nekem tetszik az oeeszes amit felsoroltam...
nem vagyok fekamajmolo... de azert egy magmumot elfogadnek magyarorszagra.. ilyen tipikus 20 colos fekamajom felnivel😄😄😄 sotetitve nagy zenevel😄