Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
csak van benne valami hétfélért...
I.C.ram
Pff... igen az 1.8-as fapados annyi. Az 1.9 JTS 7.5 milliótól indul, és akkor abban még semmi sincs.
Kit--Kat
6 milla az alapára!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
nah mindegy... mentem dolgozni.. holnap talizunk. csumesz
CSOCSO
ja.... mar laposodik... marmint a poen...

amugy az egy lenyeg hogy az alfa hogy megy.. de azert mar mondtam hogy a celicaban milyen erzes menni... ezt nem fogja visszaadni egy alfa sem...
I.C.ram
ha Alfáról koppintották volna, akkor soha a bûdõs életbe nem akarnál te ahelyett celicát 😄

Amúgy meg 1x még jópofa volt ez az alfás hülyeség, 2x még elment, de már rohadt unalmas, és semmi poén nincs benne
😞
I.C.ram
Alapára majdnem 7 milla, mirõl beszélsz? Felejtsd el a 7milliós jól felszerelt 159-est 😛 8-9 millától lehetne jólfelszereltet kapni.
I.C.ram
15 éves muscle car nem létezik 😛 Legfiatalabb is 30+ 😛
CSOCSO
dodge stratust is az alfarol koppintottak azert olyan szar😄
MikX
De azt is Alfáról koppintották!
😄

Bocsesz, nem lehetett kihagyni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kit--Kat
Abból kijönne 1 jólfelszerelt jó motorral egy fincsi 159es<#finom>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
azt hogy mennyit koltottek ra es mennyiert aruljak azert az ket kulonbozo dolog.. ugye tudod...egy fogkefet is eloallitanak 10 forintert te meg 500 ert veszed...
BiG G
akkor is a Muscle Carok a legjobbak bárki bármit mond

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

fifi
nahát azért ha 7 millám lenne beforgatnivaló autóba, ezt venném meg utoljára...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
amugymeg

7 milla??? szep kis ar😄 mondjuk az tuti hogy kozep auropa egyik legszebb supraja
CSOCSO
ezt en ertem de szerinted mit fogok venni??? egy 15 eves musclecart vagy egy 2 eves scion tc-t?

muscecarban semmi nincs csak a hang meg a kulso... ennyi ja meg a feeling ha szereted az autot.
CSOCSO
mert mikor az amcsi autonkkal voltunk szervizbe mindenki csak azt meselte hogy az amcsi autok vannak a legszarabbul osszerakva

mar csak azert sem kene mert v8 tul sokat eszik.. a muscle car forma es leginkabb belso kurvara nem vonz.. max azert lennejo egy mustanggal maszkalni hogy nektek vagizzak.. meg a tovvi hungarian havernak.. szal nekem nem kell. inkabb egy celica.. vagy SUPRAAA😄
CSOCSO
!!!!!

scion tc jo meg minden de mikor beultem a celicaba.... jujjj.. sokkal sportosabb bar a hangja nincs olyan jo de az a feeling ahogy az ajto vonala felhuzodik a valladhoz.. bazz. mintha egy lamboban ulnek.. arrolnem is beszelve hogy ejszaka mikor szembejon a celica valoban azt lehet hinni hogy lambo!
kurvajo😄
CSOCSO
<#taps>
I.C.ram
Hiszed vagy sem, egy régi musclecarban több luxus volt mint a kortár európai kocsikban 😛
DJ Bee18
CSOCSO biztos utálja õket, mint én <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Túl igénytelennek tartom õket. Nem vagyok egy igényes, de hogy több mint 10 milliós 300C-nek (tudom nem muscle) ne legyenek egy Corsa szintû anyagai 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

I.C.ram
Nekem semmi, CSOCSOnak van.
DJ Bee18
nem mondtam hogy használtra cseréld 😄DDDD

ChevyG work
<#eljen>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
mért nem?😛

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

BiG G
mibajod neked a fasza kis lepukkant amcsi muscle carokkal? <#ticking>

BiG G
Nem lehet hogy azért 'Alfa koppintás' mert egy Alfa van a képen? ;o)

Kit--Kat
<#ijedt>

CSOCSO
ez meg nem jelent meg
CSOCSO
amiota ultem a celicaba azota inkabb celica kene😄
desigo
ilyet?

Kit--Kat
TC mikor lesz?

Joey_The_Man
SZtem is inkább..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

CSOCSO
hat anyam celicat vett.. 700 merfolddel.. nem bantuk meg eddig.

most neztemegy audit.. 13-15 ezer volt.. szep volt meg gyonyoru.... de mar 4-5 eves.. akkor mar inkabb elhozok egy uj sciont par merfolddel...
DanielT
Tiszta Alfa koppintás az egész...
[Walaki]D`Lair
stfu 😛PPP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Joey_The_Man
Láttam közelrõl a Brerat és eldöntöttem nekem olyan KELL!!
juteszembe :-)

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

CSOCSO
you need a haircut my friend!
CSOCSO
amcsi cart semikeppen
Joey_The_Man
nem tudom ott miben van a biznisz, de itthon ha nem uszkálnék a pénzbe, szinte biztos használtat vennék.. Persze ésszel.. AZ újautók eszméletlen drágák.. Inkább veszek egy "majdnem" újat 20-30 ezer kilometerrel..

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Mert a Supra aztán nem használt 😄

Vegyél valami fasza kis lepukkant amcsi muscle cart! abban van a jövõ! 😄
CSOCSO
hasznalt autot nem nagyon akarok. hiszen minek vegyek mas szar autot?

Suprat kene venni😄
CSOCSO
😄😄😄
Joey_The_Man
Ha eladásra kerül, a hírdetésbe ne írd oda miket PS-eztél ki, mert rajtad marad ... <#hehe><#crazya><#awink>

The FlashBack
szép darab <#eljen>
😄

DJ Bee18
akkor inkább kocsit cserélj, mint ezt javítsd 😊))

ChevyG work
szép festés (tsak nem ezekre a kocsikra valo, de ezen speciál jol néz ki)

CSOCSO
jolvan mar paszmek.... masra kell a mani... amugy most nincs sok baja.. elkezdett rangatni az eleje.. el kell vinnem beallittatni a futomuvet.. meg amugy is felrehuz akormany.. a gatlok meg mindig kotyognak az elspo spoilert cserelni kell a motor hazteto be van horpadva csak ki PS eztem.... ja es festes sem art neki...

a gatlok oregek.. nem amcsi hiba.. egyszeruen csak megertek egy cserere...
I.C.ram
Add már el ezt a szart, és vegyél helyette valami kultúrált kocsit 😄