Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes mi az francért dobta volna piacra a Maybachot, ha már van a kategóriában autója?? Alapvetõ gazdasági szabály, hogy magunknak nem csinálunk konkurenciát.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
2. Hogy juthatok a Sport Klub-hoz?
A helyi illetékes kábelszolgáltatójánál kell megrendelni és az árakról is ott tájékozódhat, illetve egyénileg a DigiTV-tõl is megrendelheti. Õk felszerelik az antennát, berendezést és a csomagjukban benne van a csatorna 40-180-180 vagy www.digi.tv
A UPC Direct-en május 15-tõl érhetõl el az SK (Plusz csomag),
A UPC kábelrendszerein pedig június 1-jétõl az ún. Családi/ Extra csomag részeként.
ha jól tudom, 16 meccs lesz sportklub exkluzív élõ, gondolom a kevésbé fontosak, a többi a sima retekklubon lesz
ON
Nebassz! Ha jól értem, akkor ez az adó nem elérhetõ a sima kábeles úton, csak az UPCDirceten, meg a DigiTV-n keresztül. A fociVB közvetítés kizárólagos vajon? Azaz, csak ezen az adón lesz látható? Mert, akkor az emberek nagy többsége valószínûleg nem fogja látni a meccseket...
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
MonteCarlo Rallyról van valakinek infója, az jobban érdekel(bár most a LeMans is izgi az olajkályha miatt)?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Hááát, srácok, mintha picit megint elszálltatok volna. De inkább nem is mondom, mert még itten leugatnak...
Inkább arról mondjon valaki valamit, hogy fogják-e közvetíteni a LeMans-i 24 órást, meg a MonteCarlo Rally-t? Hol, mikor?
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A korlátra (vagy a teherautóra) csapás is inkább csak ráhúzás, esélye sem volt hogy átszakítanák, akárki megcsinálja ugyanazt. Viszont tényleg van egy jobb rész mikor kivételesen jön két autó szembõl és félrekapják, csakhogy ez minden kutyautõ autós üldözésben benne van, semmi extra nincs benne. A végén meg a kerékkitöréses megállásnál ordít hogy felgyorsították a jelenetet, ez már kõkeményen a mai CGI trükkök megfelelõje, hol marad el a kaszkadõrmunka? 😊
Összefoglalva harmatgyenge lett már az a jelenet, pl. az emlegetett Ronin is többet tud. Vagy a Mad Max 1, ahol tényleg minden trükk nélkül zúznak bele lakókocsikba 150-nel (igaz majdnem biztos hogy akkor üres az autó). És mindez még mindig mocskos messzire van egy Ghosridertõl, ahol tudja az az ember hogy nem ügyes kaszkadõrmunkát lát, hanem a kõkemény valóságot. Nem 60-nal játsszák el hogy majdnem összeérnek véletlenül, hanem 2-300-as tempóval cikázik a forgalomban centikre az autóktól. Az üldözõ "rendõrautó" sem irányított körülmények között csattan, hanem igazi rendõrök igazából.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
mar hanyingerem van ettol az ettermes mekdonalcos buzerans hasonlitgatastol.....
meg ettol a golfot a ferrarihoz tipusu szarsagtol... jobb esetben is ez a ketto olyan mintha gallardot hasonlitanam az f430ashoz.. ahol mondhatnak azt hogy belulrol az f430 jobban csillog.. de ehhez kepest a merci jobban megy, kenyelmesebb nagyob a hely elol hatul mindenhol es szeb b belul kivul mint a kurva rolls... mit nem lehet ezen felfogni????
a rolls ra azt irtak hogy nobody needs it everydoby wants it... ergo nem minden arany ami fenylik.. senkinek nem szukseges egy ilyen auto ennyi maniert megis mindenki ezt a szart veszi.. tegyuk hozza elobb vennek en is s600 ast mivel nekem a rollsrol csak az aranyfogu kigyurt suta niggerraperek jutnak eszembe ahogy viritanak az MTV-n hogy " nezzetek mit vettem de ki se tudom mondani a nevet amugy"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A kaszakadõr munka pedig nagy, mert ha nem emlékeznél, van, hogy fél centivel térnek ki a szembesávban a másiktól auót elõl, odacsapják a korlátokhoz a kocsit, és ezt ésszelkellett, nehogy átrepüljenek, ja és a lényeg: Ezt õk tényleg megcsinálták, oda effeketzték a necces helyzeteket, mint pl. a Bad Boys 2ben.
És ez így többet ér mint 10 effekzetett jeletn, mert tényleg megcsinálták. A Ronint tisztelem, még kb. ennyire.
ehhe😄
a merci durvan elverte a ketszer annyiba kerulo rolls-t!!!
kenyelmileg.. helyileg, latvanyilag minosegileg mindenhogyan... a rolls egy lassu niggermajom cár auto.. mig a merci egy ferrari tulajdonsagaival biro kacsalabon forgo palota.....
tegyuk hozza a rolls eleje gyonyoru de tenyleg tiszta niggerciganyauto...
ahh en mentem vele jobbra balra.. uber erzes volt az almomban😄😄😄: felelmetesen eros volt a kocsi😄
nem sok álmomra emléxem, erre azért igen 😄D
Szállító2-t csak a motorhangok miatt volt érdemes megnézni.. többek között murci.. de persze nem volt olyan nagy élmény...