Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hát max. a 156-ostól kezdve azt mondanám, lett néhány nem olyan vészes darab, de elõtte a 33-as, 75-ös, 90-es meg egyéb szögletességek...ehh.. 😊
...de hát eleve gáz, hogy sok madár úgy választ autót, ahogy csajt is: elájulnak a szépségtõl, a formavilágtól - aztán becsokiznak, amikor elõjönnek a rohadék rulajdonságok... 😊))
I.C.ram
Ne haragudj de enné laz erõltetett design-nál az európai autók 60-70% szebb. Designban nem ellenfél a Bimmer, max minõségben és presztizsben, ezeket elismerem, bár az elöbbivel igencsak megrendült a hitem.
I.C.ram
Ugyanígy vagyok a BMW-vel én is.
DanielT
Csinálj egy összehasonlító képhadjáratot és megszavaztatjuk 😄

Kevés típus van amire úgy szinte globál rá merem mondani, hogy nem tetszik. Az egyik a Citroen a másik az Alfa.
Hát, sry, de hogy szebbeket az tényleg igaz 😄
hykao
Új autó vásárlás önmagában nem egy bölcs dolog, hacsak valakinek nem számít a pénz, de mindenesetre tény, hogy egy bimmer sokkalta jobban tartja az árát, mint egy alfa...
DanielT
Ez igaz. Az Alfa sokkal megbízhatóbb autókat gyárt mint a BMW 😛PP

Meg szebbeket mint ez a fos:

DanielT
Naja, még egyetlen ismerõsömmel sem találkoztam aki Alfát vett volna újan, vagy használtan. Néha eszembe jut, hogy lehet, hogy az utakon lévõ gépeket csak a marketingesek vezetik 😄

Engem minimum a családtagjaim életével kellene, hogy fenyegessenek, hogy egy új Alfát vegyek... vagy bármilyet... 😄
I.C.ram
Szerintem meg egy minõségtelen bimmert 16éert megvenni az orvosi. Ráadásul még szarul is néz ki.
hykao
Ja hát kérem újonnan megvenni egy alfát, az már majdnem orvosi eset... 😊))
I.C.ram
Azért egy normálisabb alfát se nagyon kapsz meg 7-8 milla alatt. Egy Brerat meg többért.
hykao
Amikor 10 millád lesz, már csak röhögni fogsz az alfákon...feltéve, hogy nem vagy fanatikus... 😊))
Joey_The_Man
igaz..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

DanielT
Elég ahhoz 6 milla is 1 évesen 😄
DanielT
Aham, kíváncsi vagyok, hogy akkor is ezt mondanád -e, amikor elõtted a 2 autó, mentél velük 1-1 napig és kezedben a lé és döntened kell... 😄
Igy van, az egyetlen hátránya az ára. Nameg majd az élettartama.
I.C.ram
VW és a dinamikus, erõs motor? 😄 Na ne röhögtess 😄
Joey_The_Man
Most olvastam a Totalcaros cikket.. és azt írja nem olyan nagyon jó, mint amilyennek lennie kéne..Sztem az autósújságírók hozzá vannak szokva a jóhoz.. Subarukk, meg Evo 9-esek után beleülnek egy ilyen autóba és azt mondják nem megy jól.. <#idiota>

Ettõl függetlenül sztem megy, mint az állat.. Csak drága..😄D

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Akkor vegyél turbós benzinest.

Vagy nézd meg pl a VW új 1.4 TSI-jét. Eléggé kenterbeveri a nyomatékgörbéje még a legtöbb hasonló kategóriás dízelt is, ha a hétköznapi használhatóságot nézzük.
Joey_The_Man
Sztem ez kurvára nem így van... 1-2 milla hogyne számítana... Annak nem számít aki hülye kretén..

Tudod én is amolyan "nyomatékhuszár" vagyok.. <#smile> Csak ne lenne traktorhangja..<#nyes>

Akinek 13 millája van autóra, annak 1-2 milla regadó már nem számít.

A brera dízel meg pont akkora képzavar, mint egy benzines kamion/busz stb 😊
Joey_The_Man
Már csak azért sem vennék benzinest, mert arra 3.000.000 HUF regadót kéne fizetni.. ami enyhén sok(+áfa is van még). Így 12.450.000 huf a 3.2 -es v6 os ára(regadóval, áfával). Azaz a kocsi árának több,mint harmada adó!!!!! (4.600.000 HUF!!)

Az eredetileg (majdnem) egyárban lévõ dízel 2.000.000 HUF -al olcsóbb bruttóba!! itt csak 960.000 a regadó..

Brera árlista

Érdekesen van kitalálva ez a regadó..

Joey_The_Man
Én is dízel Brerat vennék..

MÉg egy Mazda 6 Mps -el kiegyeznék de az kicsit más kategória..

én már máshogy gondolkodom, 10 millából vmi nagy dízel egyterût (S-Max) vagy kombit...

http://gaborszantai.co.uk/

Joey_The_Man
Amibe msot szerelmes vagyok a Brera. Amióta láttam élõbe autópályán.. majdnem falnakmentem olyan szép segge volt.. 10 millám lesz biztos olyat veszek.. <#finom>

Joey_The_Man
Igen ez így van..más szemszögbõl nézi a dolgokat egy olyan, aki nem autóbuzi <#eplus2>.
Mondjuk ebben a kategóriában már csak azért is mást vennék, mert egy csomó ilyen mászkál az utakon.. De kinek a papné kinek a paplan..

I.C.ram
Ezt csak azért írtam, hogy ott hagy az ember egy fullextrás-nál is durávbb felszereltségû autóért egy rakás pénzt, és ilyen minõségtelen a cucc.
szériahiba ellen nem számít semmit a felszereltség, csak ha abból adódik

I.C.ram
Ja csak ez XD volt ráadásul M-es felszereltséggel, ami 16-17 milla, és elvárná az ember, hogy ennyi pénzért olyat kap, ami nem szériahibás. És nem egy autóról volt szó, hanem egy szériáról, szóval valószínû sokan mások is jártak így.
mert a VW márka nagyautója, itthon a VW menõmárka, mert német és megbízható (volt) az emberek szerint...

nagy, egyszerû, elegán forma, átlagnak drága - itthon ez a presztízs...

Joey_The_Man
Arra akartam kilyukadni, hogy a Passat presztizsautó, csak nem tudom miért..?<#confused> Mert sztem nem az.. Ennek ellenére szerintem csak ez miatt veszik..

DJ Bee18
egyébként nekem inkább kéne 8 millióért egy új Passat, mint egy új 8 milkás 3-as... Ezért a pénzért jobban felszrelt, és nagyobb autót kapok, amiben elférek. És azért nem lehet azt mondani, hogy annyira gagyi lenne...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
de milyen áron indulnak?

DJ Bee18
hát, én ismerek jópárat...

csak a 3-as bömbi belül Golf méretû utastérrel van ellátva...

DJ Bee18
megnéztem, 3 milliós 3-as BMW-k nem tûnnek nagyon lelakottabbaknak, mint a hasonló árú Passatok...

DJ Bee18
azért ha 3 misi, nem új annyira már...

DJ Bee18
nem mindenkinél BMW árnál kezdõdik a presztízs. Te nem tudad, hogy a VW jel presztízs? hogy tudnák eladni ilyen áron a Golfot, Polot?

Joey_The_Man
Elég vicces tényleg, hogy 3 milláért kapsz egy iylen "presztizsautót".. persze használtat.. de új állapotút.. és ezt sokan nem tudják. Csak hogy hú de sok pénze lehet a csávónak Passattal jár.. Amúgy konzervatív, elegáns autó és még jó is.

És az a baj, hogy presztitsautó, pedig nem az! <#idiota> Egy Citroen C3-as 1.4-es benzines kerül ennyibe újonnan..

CSOCSO
ez hogy nez mar ki hatulrol....!😄 erdekes!
CSOCSO
ne sirankozz.. elotte meg 1 hetig egy kurva hsz nem volt😞
DanielT
Összegezve: a stílustalan autó-analfabétákról 😄

Fócvágen Passzát bazzeg... meg a presztízs... hol élünk...?

Mielõtt valaki objektivitással vádolna: Pföejj, de utálom ezt a típust.
az öreg hivatalnokokról, köztisztviselõkrõl, jogászokról, akik Passatoznak😊

DanielT
Atyaég! Mire leltem... VW Passat 2.0 kombi teszt

"Nemcsak nem égünk be vele, de még az ELTE fõbejárata elé is parkolhatunk. Azt mondták az ottaniak, hogy bár nem lenne szabad, de nyugodtan. Egy sötét Passat mégiscsak más, mint egy piros Suzuki. Azt hiszem, a presztízsben rejlik a titka. Hiába a ronda orr, hiába a családi autó forma, a Passatot mindenki tiszteli. Sõt a passatost is tisztelik, bizonyára megbízható ember benyomását kelti, ahogy lassan begördül a parkolóba. Szerintem valahol a régebbi idõkben keresendõ a Passat sikere. Ez a mostani bármennyire is kellemes - néhány változatban -, nem hinném, hogy presztízsmegalapozó stílus lenne. Ha ez a generáció lenne az elsõ a Passatok között, nem biztos, hogy lenne folytatás."

Mi a sz*rról beszél ez?
DanielT
Milyen kedves, szelíd arcú kocsit sikerült tervezniük:

DanielT
CSOCSO köztudottan X5 ellenes és ízlésficamos, ráadásul Merci párti, szóval érthetõ miért nem tetszik neki 😊
GregSB
"Én még nem találkoztam olyan emberrel akinek ne tetszene az X5."

Meg kell õket gyógyítani, mert betegek 😛PP

DanielT
Én még nem találkoztam olyan emberrel akinek ne tetszene az X5. Sõt, anyám talán erre az egy autóra mondta valaha, hogy ilyet kõne venni 😊

Az új X5 pedig szerencsére megint nagyon szép lett és el is foglalja elõdjéhez méltón az elsõ helyet a SUV piacon 😊
GregSB
Szerintem meg kifejezetten szép az elõzõhöz képest 😊

GregSB
ICram kezdte <#nemtudom><#vigyor>