Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azon is meglátszik. Sõt, a por még jobban.
DJ Bee18
fekete a kosztól? megoldás: fekete billentyûzet 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Punker
vag ylegalább hetente 1x törölje át a cuccokat alkoholos kendõvel.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DanielT
Mossa meg. Én naponta legalább 10x mosok kezet, pedig semmi piszkos munkát nem végzek.
Punker
nem a keze koszos, csak jobban izzad zsírosabb és a por rátamad így a használati cuccokra.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DanielT
Kicsit OFF

Errõl jut eszembe! Egészen eképesztõ mennyire képesek egyesek lekoptatni a hasonló helyekrõl a feliratokat. Volt egy tv-m amit 5 évig én használtam aztán átkerült egy barátomhoz, akinél kb 1 év múlva láttam, hogy a távirányítóról lekopott szinte az összes felirat! Nálam az ötödik év végén is originál új kinézete volt. Igaz ez az összes cuccomra amit nyomkodni kell és feliratos. Elképzelésem sincs, hogy mit csinál vele az akinek lekopik?! Savas kémhatású a tapintása? A másik ilyen dolog a kosz. Hihetetlen, hogy hogy néz ki rengeteg ember billentyûzete, egere. FEKETE a kosztól! Nem azért mert ott zabál (itt az irodában is többeknél, ami a legszörnyûbb 1-2 lánynál is) hanem mert koszos a keze.

Kicsit ON

Meggyõzõdésem, hogy nálam 400 év múlva sem kopott volna le az a felirat, mint ahogy egyetlen tárgyamról sem.
Az nem a közvetlenül azelõtti.
DJ Bee18
és ezért szervízbe vitte? 😄D Miért nem mondtad neki, lesz az még eleget szervízben, majd akkor beiktathatják a cserét 😄D

DJ Bee18
tudom, csak úgy értettem, hogy közvetlenül azelõtti generáció 😊

CSOCSO
kicsereltem az elso fenyszorokat de mintha az egyikk oldali sokkal gyengebb lenne.

elotte jo volt szerintem.. vilagit de gyengebben? lehet ujra ki kene venni es betenni??
Elõtte is volt néhány generáció 😊 Amúgy 92-es.
DJ Bee18
az egyterûs magas sz*r elõtti? 😊 (gondolom)

A fénykorból való 😛
DJ Bee18
mikori Civiced van?

fifi
tuti?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Az én civicemben pl nincs, szal tönkre sem mehet 😛
I.C.ram
De neki nem a szerkezet kopott, hanem az M-es kormányon a feliratok.

Azok a kis pictogrammok.
toronycsapágy, az új autók 70-80%-ban kijön...

Após Renaultjában és az enyémben is kellett cserélni...

http://gaborszantai.co.uk/

I.C.ram
Az a gond, hogy az ittlévõ hatalmás tudásmennyiséget/tapasztalatot felhalmozó szakértõk élbõl lefikáznak mindent, ami olasz vagy francia. Fingjuk sincs a gyártási technológiákról, se semmikrõl. Sztereotípiákkal érvelnek mindig. Nem rég volt egy 156-os 2.0 TS Alfánk. Soha semmi baja nem volt. Van egy Lancia Y-unk azzal sem volt soha semmi baj, leszámítva azt, hogy egy köcsög a parkolóban meghúzta aztán lelépett.

Ellenben újabb fejlemény van unokatesóm BMW-jével. Elkezdett kõkeményen kopni a kormány. Lehet vinni cseréltetni... + 2 hét. Gratula. Ennyit a sztereotípiákról.
DJ Bee18
igen mindig ezt mondják, mindig felhozunk ellenpéldákat, erre jön a válasz, hogy szerencse... Inkább a meghibásodott autót kellene a balszerencsének nevezni. Meg a meghibásodási statisztika nem azt jelenti, hogy az adott autó ócskavas lenne, annyi a különbség, hogy pl. 10%-kal nagyobb eséllyel merül föl hiba, de nem az hogy használhatatlanná válik, csak egy apró hiba. Rémtörténeteket meg éppúgy hallottam már VW-rõl meg BMW-rõl is, ott érdekesen nem vonnak le általános következtetéseket, bezzeg ha francia autóval történik, egybõl jön a kalap szar duma... Elõítéletek..

Punker
19-essel soha nem volt baj, 2 megane-nal se most jön a 3. sógorom 2 clio-t nyúz melóban, vagy kamu szöveg hogy szar a renault vagy a mi családunk full szerencsés.

DanielT
"Kár hogy nem 1300 a 4 napos"

Ó, de rohadt okos vagy. Leszarom mennyi.

"Szal elnézést, ha nem tapsolok a cikknek örömömben."

Ez meg a másik ami ugyanannyira érdekel mint a 4 napos matrica fillérre pontos ára. 1 ember kérdezte, hogy mit tegyen, ha nem akar fizetni, én neki segítettem.
CSOCSO
kepek negyede jatekokbol van😄😄😄:
Jah, ha ennyire hülyék lennénk.
Mert ugye igensok köze van egy versenyszériára speciálisan épített autónak ahhoz, amit utána sorozatban lehet gazdaságosan, megbízhatóra, ÉS sportosra gyártani.
Szal ha valaki az F1 alapján úgy dönt, hogy vesz egy rönyót... hát meg is érdemli 😊
Csak a toyota nem a te fejeddel gondolkodik, hogy mit engedhet meg magának.
Ha neki az nem hozna egy adott szint feletti nyereséget, akkor nem fog bele, mert nem hülye. Akkor sem, ha megengedhetné magának azt is, hogy ez az egy autója veszteséges legyen.
GregSB
Honda:

Toyota:

tévedés, napjainkban az az autógyár sikeres az utcai kommersz sportautó értékesítésben, amelyik sikeres különbözõ versenyszériákban😊

GregSB
Egyébként szerintem is a Toyota simán megengedhetné magának h folytassa ezeket az utcai sportkocsikat, nem hiszem h anyagi okai lennének a leépítéseknek. Sztem is inkább egyre kevésbé illienek bele abba a "megbízható, jó minõségû családi autó" imidzsbe amit kialakítottottak az utóbbi években. Nem csodálkoznék ha 1-2 éven belül egy teljesen új márkát indítanának (ala Lexus), amely név alatt csak sportkocsik fognak kijönni.

A versenysorozatokba akkor és az épít autót, aki akar. Ha õk úgy gondolják, hogy nem érdekük, nem teszik meg.
De ennek még mindig zéró köze van a celica, supra, integra stb témához, amik ugye sorozatgyártású utcai autók voltak...
lehet, hogy ott van, de kikoptak az gaijin köztudatból a Honda/Toyota sportgépek - az F1 pedig számukra egyelõre nem aranybánya...

GregSB
Japánban rengeteg kupa van, amirõl meg itt nem hallani, és EU autók nincsenek benne, csak versenyre átalakított Honda, Toyota, Mitsu, Nissan stb.

Ott lehetne ugyanugy mint a többi, ha CSAPATOT inditanának a rallyban. Nem teszik.
De az autójuk ugyanugy megvan erre, amit át lehetne építeni.
Sõt, a Honda pl jelen is van a rallyban, max nem a wrc-ben... több civic generáció is indult.
Az Accord meg ott a WTCC-ben vagy mi a szarban, az ilyen touring car versenyben.
ja, és ezek néha összedobnak egy-egy autót a LeMans-ra... (mármint a Peugeot és Citroen)

nem a Citroennek, Peugeotnak, Subarunak, Mitsubishinek, Fordnak, Skodának van rallyautója...

Továbbra is hol a Honda és Toyota?

És?

Ennyi erõvel sok más gyártó alapmodelljének átépített változata indul egy csomó sportban. Ott a Citroen is pl a Rallyban, nagyokat alkot, sorozatgyártásban mégsincs sportkocsija.

Nem versenysportba épített speciális autókról volt szó.
nem, a Megane-nak van egy utcára nem gyártott 300-400Le közötti változata, ami a Megane Trophyban indul...

link

Ez SEM igaz.
Mit csinál a renault? megane RSt? Ez megvan másnál is. Volt/lesz corolla TS, volt/lesz Civic Type R.

A supra, integra, prelude, celica nem ez a kategória.

A BMW meg a Mercedes max azért csinál sportautót, mert prémium márkának számítanak, és erre vannak berendezkedve + az ügyfélkörük is megteheti, hogy megveszi õket. A Honda az NSX-et is max a motorépítési presztízs miatt lépi meg, ahogy a Nissan is a Skyline-t. A toyotának egyszerûen túl régóta nem ez az imázs már, egy kis megmaradt rajongótáborra meg nem fognak építeni. (szvsz a Nissannak is hiba, de mindegy) Max a Hondáról lehet elmondani, hogy a sportos imázst próbálja életben tartani. (kevés sikerrel)
Valahol igaza van Csocsonak, mert a BMW, Mercedes, Renault csinálja a maga kis sportautóit illetve bajnokságait, míg a japánok csak a hétköznapi autókra gyúrnak - holott az F1 lenne a legnagyobb reklámhordozója a japán sportgépeknek is...

Õk ugy gondolják, hogy nincs piacuk ezeknek.
A jövö nem oda tart, hanem a gazdaságos autók felé. Nekik meg amiatt a szûk kis vásárló réteg miatt nem éri meg ilyenre fejleszteni.
Hiába no, le kell zsírozni egykét tiz-husz éves verdát, amikor még tudtak vérbeli sportkocsit építeni, és megõrizni az utókornak 😊
CSOCSO
celicat se ertem es a suprat se.

mr2 van meg egyaltalan vagy minden sport autot beszuntettek a toyotanal?

mondjuk az m2 valoban felesleges volt.
egy mx5 ellenfel hatsokerekes mr2, celica keverek kellene.
megy egy nagyon eros supra utod.
ez sem fenyeget😊

ennyibõl építek egy tanyát a Bakony szívében...😊

A Honda is megszüntetet az Integra/RSX vonalat, Preludet is. Egy közös utódot hoznak ki, valami coupet majd állítólag, de arról se tudni semmit.

Az NSX-rõl viszont egyre több a pletyka. Pl a legújabb japánból:

4L V10, 450 HP, 1300kg.
A várható ára 13millio yen ami 110 ezer dollár, kb 22 millio ft.
CSOCSO
most olvastam az egyik autobloggon hogy a toyota miket fog kihozni/valtoztatni kovetkezendo evekben. azt olvastam hogy nem lesz Supra barmennyire is jo lenne😞
CSOCSO
CSOCSO
szep!!!
mindenkinek más az igénye, ha nem adok meg határt, akkor ilyen válaszok jönnek:
- Enzo
- McLaren SLR
- Veyron

ennek van értelme?

ellenben egy kezdõ fiatal párnak manapság a 3 millió alatti autó a legelérhetõbb (Clio, Corsa, C3, Swift...), míg egy átlagos családnak az 5 millió alatti autó a bevállalható (Megane, 307, Focus, Astra ... Octavia, Corolla...stb...)

CSOCSO
😄😄😄

sztat majd tolom az abflug lokharitova'
fifi
igen pl. kétgyermekes szülõként éppen ideális egy Supra...
építkezésnél is jól jöhet, lehet a szárnyon sörözni-kajálni, csak a betonkeverõ húzása kicsit macerás vele...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...