101020
.
-
#96750 az elejével nem bírok megbarátkozni.
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/09/24/equus_bass770_a_legdurvabb_mustang_a_legdurvabb_aron/ -
#96749 Kellene már az olasz sportautókba valami túlmelegedés hatására a motort automatikusan katapultáló rendszer... -
#96748 -
Mentol #96747 Nekem a punto új autó... -
Borg #96746 Igy van, a fólia alapvetően új / újszerű autóknál jó, ahol nem tudtad abban a színben megvenni amit szerettél volna. Vagy csak kísérletezni akarsz az eredeti állapot rombolása nélkül. -
#96745 a fólia értelme pl. hogy veszel egy unalmas piros Ferrari-t, majd tetetsz rá neonzöld fóliát, megvédi a festést a fólia, olyan színe van amilyen akarsz és ha meg elakarod adni a kocsit, akkor könnyedén eltávolítható a fólia és gyorsan elkell pirosba.. de ha neonzöldet kérsz hivatalosan (ha egyáltalán lefényezik neked nenzöldbe), utána valószínű nehezebben adod majd el -
#96744 ez mi a jó isten :D
-
Mentol #96743 Ilyen szép matt színt (az a piros? VW nagyon tetszik) tudnak a fényezők?
Amúgy, ha a fényezés olcsóbb, akkor mi benne a biznic??? -
Borg #96742 Még egy normál méretű poroltóval sem fogsz ilyen tüzet eloltani. Egyszerűen alkalmatlan rá. Nemhogy egy picsányi autós poroltó. Azok csak arra jók, hogy kezdődő tüzet pl cigarettacsikkből vagy ilyesmiből el tudj oltani a beltérben. Ha a motortérből már kicsap a láng, akkor nemhogy eloltani nem tud, de felnyitni se. -
Coral Springs #96741 Én az ilyenen szoktam jó nagyokat röhögni, amikor méregdrága autóra kitelik, poroltóra meg nem. Ezekben a nagy teljesítményű, öngyulladó karbon szarokban minimum kettő kéne legyen, helyette végignézik ahogy szépen lassan leég az egész. -
Blum #96740 -
#96739 What a nice Lamborg-... OH SHIT! -
#96738 regi autora nem eri meg a wrappolas. Nem tudom mennyibe kerul magyarorszagon de itt amcsiba a fenyezes olcsobb!!! Szoval ha kb 10 eves autod van akkor inkabb legyen rajta uj fenyezes. Lehet az meg akarmilyen szin is. Viszont a wrap meg 3-4 even belul ugy is tonkremeny ott ahol a nap fele nez a vinyl.
En is csak azert wrappoltam mert maga a vinyl volt &600 es a tobbit en csinaltam. Az eletben nem wrappoltattam volna le az autot 3 rugoert ha 2ert lefenyezik. -
Borg #96737 Fos fényezésre, meg rohadásokra nem lehet ám ráfóliázni... meg fog látszani azon is. Szal arra hiába bazírozol, hogy fényezés helyett csináltatod a fóliát. -
Mentol #96736 Mibe kerülhet egy Punto I. wrappolása? -
#96735 Ez-e:
Ilyenre simán bewrappoltatnám a bömit is.. -
#96734 Nekem nagyon tetszik egy bizonyos matt vörös árnyalat, de meg nem tudnám mondani, mi a "neve"... -
#96733 Pedig egy matt sötétlila skyline elég faszán nézne ki. -
Susarc #96732 hát tudom,de ilyen hülyék vagyunk:) -
#96731 Unalmas már,hogy a fóliázott autók 90 %-a az... -
#96730 Ez a narancs olyan, mint amiket az ADAC törésteszteken szoktak használni. :D -
Susarc #96729 matt fekete a best:)) -
#96728 Mindenki matt feketet akar tolunk. Eddig a feketen kivul csak feher meg a zold szint csinaltunk. Kek, sarga, zold, piros szint meg senki nem kert. Ja meg hat az en autom ami arany. -
#96727 fuck... par hete cisnaltunk zoldet es csak kimasoltam a cimet a videonak. Mar atirtam feketere :D lol
-
Blum #96726 Miert ne hittuk volna el?
Engem inkabb az lepett volna meg,ha csak 7km van benne. Orultunk is neki,hogy mar van benne egy kis km,mert Szerdan este vettuk at az autot es Csutortok hajnal 5-kor indultunk nyaralni. Igy legalabb minden fain volt :)
Arrol nem beszelve,hogy az ertekesito aki segitett nekunk az fateromnak volt csapattarsa,szoval megbiztunk benne.
De kivancsisagbol beleultunk egy Leonba ami ott allt a szalonban es az 15km-t irt. Ha azt is elkellett volna vinni a varos masik vegere muszakira meg tankolni bele es meg egy kicsit meghajtani akkor abban is lett volna 100+ km. -
#96725 -
Susarc #96724 az a baj azzal a narancs színnel ,hogy nekem FKFV-s feelingje van:D -
#96723 nice job
Matt narancs vagy matt vörösre nem szoktatok fóliázni?
pl:
-
Susarc #96722 ez zőőőőd-e?:) -
#96721 Ugyan ezt a zenet hasznaltam en is a lamborghinis videomon. Nem az elso eset mikor ugyan azt a zenet hasznaljak amit en ( volt egy masik csavo, nem ugyan ezek az emberek) Sajna a lamborghinis videomrol levetette a youtube a zenet :( -
#96720 ha mar wrappolas. Itt a legujabb tolunk :)
-
#96719 Ouh.. -
#96718 -
Coral Springs #96717 -
#96716 -
Borg #96715 És ezt elhittétek?
Én a Ford-ot 7km-rel vettem át ugyanígy... -
Blum #96714 Amikor mi vettuk az autot 2008-ban szalonbol,akkor 122km volt benne. Ra is kerdeztunk,azt mondtak hogy elkellett vinni muszakiztatni meg tankolni bele illetve atvetel elotti nap elvittek 1 probakorre,hogy teszteljenek mindent. -
#96713 a gyárakban (a jobbakban) ennél többet is tesznek bele de azt nem fogod latni a muszerfalon... valszleg azt a szalonban kocsikaztak bele tesztutakon. -
#96712 tuti hogy itt, gyárból nem fog kijönni ennyivel. -
Borg18754 #96711 hali!
amikor szalonban hirdetnek egy autót újként de nem 0 kilóméteres hanem pl 98 km már van benne mint ebben a nissan-ban azt még a gyári dolgozók autózták bele a hidegtesztelés után vagy már itt magyarországon a szalontulaj autózta bele esetleg valami kamuvevő megnézte és kipróbálta??