101020
.
-
Coral Springs #96790 Szerintem is az volt a gond hogy menekült. Talán lelehetett volna dumálni a dolgot, az hogy ehelyett felborított pár motorost csak olaj volt a tűzre. -
#96789 Az elején pontosan mi történt?
Ebből a Roveres csak úgy jöhetett volna jól ki ha meg se próbál menekülni. -
#96788 -
#96787 WTF?????
tobbszaz motoros vs 1 Land rover -
#96786 de jól megy ezeknek a mocsok törököknek ott németben -
#96785 -
Blum #96784 -
Blum #96783 Szerintem ez a puffogas a valtasok kozti ido hosszabol ered,azon meg varialni nem nagyon lehet.
Talan hetkoznapi hasznalat eseten ez a recseges egy kicsit valtozatosabb. A video vegen azok a valtasok padlogaz kozben tortentek,ebbol eredoen a fordulatszam kozel azonos magassagokban valtakozott. -
#96782 kicsit túl műnek hangzik ez a durrogás, úgy értem hallani rajta hogy pontosan ki van számolva mikor és mennyit kell recsegni-ropogni a kipuffnak. amúgy nem rossz -
-
#96780 Jól megkomponálták azokat a reccsenéseket, alulról súrolja a régi rallys érzést... :)) -
Blum #96779 Kis meregzsak :D
-
#96778 -
#96777 :DDD -
#96776 -
-
#96774 Csaj úgy találtam
-
#96773 A 2T szép, ez meg rút mint a huzat. -
#96772 miért rosszabb ez mint a 2takt?
kérlek világosítsd fel! -
#96771 az hogy szerinted mennyit ér, teljesen mind1, mert ha szted 70rugó, akkor láthatólag lövésed sincsen a témáról.
ettől függetlenül az ár irreális, ez való igaz. -
W aWaW Wah #96770 de az más kategória újonnan is többszörösébe került egy trabantnak. el van szállva magától a tulaj, a nyugdíjasok ilyenek amúgy, azt hiszik kincsük van, és hajlandóak túlárazni.
becsülendő hogy ilyen állapotban meg tudták tartani, de ez tényleg sok érte, inkább tartsa meg még 50 évig, akkor talán... -
Blum #96769 Bezzeg egy hasonlo allapotu E30-as BMW-ert kiadnatok 3 misit,igaz?
Itt nem azon van a hangsuly,hogy "ez csak egy Trabant". Hanem azon,hogy meg gyakorlatilag uj es pont ez adja az erteket.
Ha megtehetnem akkor tuti megvennem ennyiert. -
W aWaW Wah #96768 olyan 70 ezret megér kb többet nem. egy jó állapotú 2 ütemű megy 70-ért, ez pedig rosszabb attól, nem akkora kuriózum -
#96767 2,9 millióért szállhat a Trabant - 50 ezret nem adnék érte -
#96766 Kiderült, mit tud az új BMW M4 - ez is lehet majd úgy fog égni -
#96765 -
#96764 Az autóipar legnagyobb buktái -
#96763 Vadít a kettő közti kontraszt, ez volna a lényege, ha szép, ha nem. Az a Maserati karosszéria annyira szép hogy akármilyen ízléstelen színezés sem tudja számomra elrontani. Szvsz a nari lehetne inkább vörös, az még jobb lenne a feketével. A rikító sárgaság megmaradhat ócsó' feltűnési viszketegséges hétköznapibb autókra, az említett szépségnek nincs szüksége ilyesmi plusszra. :) -
Coral Springs #96762 Szerintem a fekete rontja az összképet. Sokszor látom hogy erőltetik a naranccsal, pedig kurvára nem illenek össze. -
Mentol #96761 Túl elegáns? Frankó olasz sportkupé - direkt jól áll neki egy kis vadság - szerintem. -
Blum #96760 Egyetertek. -
#96759 szerintem ez tipikusan az a kocsi ami túl elegáns ehhez az obszcén színhez. egy m3-on vagy hasonlón jól állna -
#96758 ez is nari
-
Coral Springs #96757 Nem vagyok fanja a márkának, viszont csodálom ahogy egy-egy rajongó micsoda pénzeket tesz bele a sajátjába. Nagyon szép munka. -
Coral Springs #96756 Az eleje kicsit furának hat, talán mert sokan megszoktuk már az eredetit. Ettől függetlenül nem nyúlt mellé aki kitalálta, az összhang frankó. -
#96755 itthon a jó minőségű fóliákkal (grafityp, 3M, oracle-oramat) egy normál szedan autó 300k körül van. Ugyanakkor a kínai fóliákkal, sufniban, a szomszédszomszédjánakalegjobbhaverja 150 körül is megcsinálja ( = dolgozik vele 3-4 napot, ocsmány lesz, 3 hónap múlva pedig jön vissza a fólia, DE, legalább olcsó volt). Taxisokat már hallottam hogy 120-130 körül is csinálják dekor fóliával.
Alkalmanként szoktunk fóliázni, de mióta minden második ember fóliázó lett, már nincs értelme elmagyarázni az embernek hogy miért 300 a 300, és miért szar a 150es.. -
#96754 Kolléga S2k-ja majdnem kigyulladt, de ő még az első füstfelhőnél a motortérből, pattant és nyomatta is rá a flakont :) Azóta a cégnél és az ismeretségi körünkben, mindenki tart egyet a kocsiban.. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Blum #96752 -
Blum #96751 Nekem is eleg furcsanak tunik. Mindenesetre a Camaro fenyszorok erdekesek