Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
milyen autód van?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
fogalmam sincs
fifi
igen?
emelésérzékelõ van-e a kocsiban???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

[Walaki]D`Lair
Nem az indítás itt a lényeg, hanem hogyha sebességben hagyva állítod le a Smart motorját, akkor hiába nyomod a féket nem indítózik...viszont üresbe csak úgy rakja magát vissza, ha közben nyomod a féket...érted...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
nekem ez a dolog teljesen magatol jon.. altalaban nem kezifekezek mikor leallok az autoval hanem sebessegben hagyom..szal inditani fekkel es kuplunggal inditok..szal ezzel sosem volt baj.. amugy a celica is olyan hogy csak akkor indul ha nyomsz feket meg kuplungot.

engem a haver nissan maximaja boritott ki. de teljesen... egyszeruen nem akart elindulni az auto. probaltam megtalalni a titkos kapcsolot. nyomtam mindent.. kapcsolgattam mindent de semmi
sztan talaltam valami kapcsolot a kormany torzs aljan ahol a magassagot lehet allitani. nah ott atkapcsoltam es vegre nem csak villogott minden feny hanem el is tudtam inditani.. ezekutan meg a kulcsot nem birtam kivanni azt hittem kiszaggattom a kulcsot. sztan megtalaltam hogy van egy gomb amit be kell nyomni ahhoz hogy kivegyem a kulcsot.... nah ezt melyik balfasz talalta ki?
[Walaki]D`Lair
Csak én sebességben hagytam és nem rakta vissza N-be amíg nem fékeztem...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Mire én erre magamtól rájöttem a réginél...most itt képzeljetek el egy háromnegyed órás káromkodást...😄DDDDDDDDDDDDDD

Super DANTE
Az valami olyasmi, hogy bevédik az autó összes nyílászáróját, a motorteret, az elektronikát, ha pedig mégis sikerülne ellopni az autót, akkor leállítja 1-2 percen belül a motort, mivel spécin kell kikapcsoni a rendszert: mondjuk úgy, hogy becsatolod az övet+felkapcsolod a világítást+a rádiót így ebben a sorrendben.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Punker
valami ungarishebetyárvédelmirendszer😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
pajzs technologia? azmiaz?
Punker
anyám nem akarta megérteni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Super DANTE
Csak nem valami Pajzs technológiához hasonló valami?
Tényleg srácok ér az egyáltalán valamit, mert mostanság nagyon hirdetik?

CSOCSO
tudom hogy nem de kivancsi lennek hogy mit tennenek vele hogy beinduljon..
drotozni nem lehet mert nem engedi az autot elindulni amig be nem kapcsolod azt a szart.. nahmost azert meglesnem azt a bandat aki odaallit egy SGI geppel es lefuttatja ket mp alatt a vilag osszes riasztojanak osszes kodjat hogy kitalaljak mi vana kocsiban vagy mijacsecs van.
CSOCSO
nem de nem mondom meg nehogy leadjatok az infot😄😄😄:

amugymeg a biztositek tablan kell keresgelni a cuccost.. de ha kiveszed akkor egyaltalan nem fog indulni.. szal ilyenkor nagyon gyorsan kell keresni egy toyotas baratot aki tud szerezni egy olyan kis kockat amit ra kel dugni..de a profiknak meg ugyse kel az en autom😄
desigo
Mit kell tenni ha elveszne a cucc vagy lemerülne?

Rátenyerelni valamire a motortérben? <#nyes>
I.C.ram
Csocso.... az autótolvajok szerinted még mindig féltéglával dolgoznak? 😛 Ezeknek semmi értelmük, mert a profik így is úgyis ellopják.
CSOCSO
nekem beletettek tegnap elott valamit az automba valami nemariaszto.. tehat nem csipog meg semmi nem latszik de meg kell nyomnom egy gombot a kulcsartomon es 30mp-n van amig az auto gyujtast ad... utanna nem enged elmenni akkor sem ha eredeti kulcsod van.. muhaaha lehet kulcsot masolni akkor se tudjatok ellopni az autot😄

van pot kulcstarto is.. nomeg elmondtak hogy mit kell tennem ha elveszne a cucc vagy lemerulne. szal nem gaz ha meg is tortenik valamelyik eset.
I.C.ram
Kár, hogy ezt nem õk találták ki, hanem elötte gyártott ilyet sok ország, köztük Mo is. Egyszerûen csak divatot csináltak a kisautóból, és ezt a homik is örömmel vették 😄
DJ Bee18
Párizsban, Rómában, Londonban van is rengeteg, de ott relatíve nem drága annyira... Ott jó ötlet, de ki nem mennék országútra vele, soha. 😄

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Renault-nál meg a nyomógomb benyomásakor nem ad gyújtást amíg nem taposol kuplungra... stb. másutt is... Ez nem szivatás, biztonság 😄DD

Super DANTE
Rómában a sok szûk utca miatt használta néhány Smart rendõrautót.

Punker
csúnya és drága, de maga az alapötlet hogy a sûrû belvárosba kisautó kell nem rossz sõt!

I.C.ram
Merci homomobilja 😄
DanielT
Egy siralmas, a Mercedest veszteségbe taszító dicstelen korszaknak 😛PPPP
Super DANTE
Ez a modern automatáknál már így van, a mi Mondeonk sem engedi, ha nem taposod a féket, sõt, ha elfelejtenéd kiengedni a kéziféket, akkor sem engedi mozdulni az autót.

desigo
Jól megszívatott a haveromé.
Mászkálok vele boltba majd benzinkútra majd le a gáthoz (Kiskörén)
Aztán beleülök de nem indul.Nem tudtam üresbe rakni folyton R-ben maradt.
Fölhívom haveromat,kérdezi taposom a féket?
Mondom nem.
Nem engedte beindítani amíg rá nem álltam a fékre😊
Az a vicc benne,hogy elõtte már 2x beindítottam és fel se tûnt,hogy nyomtam a féket indulás elõtt.
[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Ja nem, mégsem, megnyugodtam....huhh...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kizs buta... -.-
[Walaki]D`Lair
ATYA VILÁG!!!! RODIUS KOPPINTÁS!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

A Honda mindig is nulla volt marketing terén. Ugyanakkor nincsenek képzavarban, hogy melyik autót kell gyorsulásra kihegyezni 😊

Amúgy
2.0 155LE szívóbenzin, 5-ös váltóval 9.6
2.4 190LE szívóbenzin, 6-os váltóval 7.9
2.2 140LE turbódízel, 6-os váltóval 9.3

Szal szimplán a váltó kérdése. Accordban inkább nyomatékra van a 2.0 benzines is hangolva, nem csúcsteljesítményre, és gyorsulásra. (mondjuk egy 6-os váltót igazán rakhattak volna bele, és akkor az elsõ 5 gang jóval rövidebb -> jobb gyorsulás, plusz a végsebesség is nagyobb)
DJ Bee18
Borg az hogy lehet, hogy az Accord a 140 lovas dízellel jobban gyorsul, nagyobb a végsebessége, mint a 150 lovas benzines. Letagadták a dízel teljesítményét?? 😊) Mert érzésre is jobban megy, mint ahogy egy 140 lovas dízeltõl várnák. Fura, de ha túl kevésnek mérték, az marketingbõl nulla 😄D

Mindegy, a CRV nemnagyon érdekel 😊

Úgy néz ki a CTR bejelentését elhalasztották, viszont van egyéb újdonság.

Lesz a Civic Sedanból Si változat 😊 2007-ben.

he new-for-2007 Honda Civic Si Sedan embraces the style and performance of the Civic Si Coupe and marks the first time that "Si" performance has become available in the Civic Sedan. Similar to the existing Civic Si Coupe, the Civic Si Sedan serves as another performance halo for the Civic line-up with a 197-horsepower, 16-valve, DOHC 2.0 liter i-VTEC® 4-cylinder engine with an 8,000 rpm redline - all mated to a close-ratio, 6-speed manual transmission and a helical-type, limited slip differential.

Bejelentették a 2007-es Acura TL Type-S-t is:

The 2007 Acura TL storms into the midsized luxury market with revised exterior and interior styling, an improved navigation system with AcuraLink™ satellite communication system with real-time traffic and the re-introduction of the Type-S performance model. Featuring 286 horsepower from a new 3.5-liter V-6 engine, the TL Type-S is a complete performance package that includes a re-tuned suspension along with unique exterior styling and interior trim that delivers the emotional thrill of a high performance luxury sedan without sacrificing comfort and convenience.

I.C.ram
IGaz, megnéztem nagyban is azt a képet, tényleg nem annyira, de azért a lámpája eléggé hajaz rá.
DJ Bee18
élõben kiderül... Oldalról koreai beütés, de hátulról annyira hasonlít az XC90-re, mint egy Focus kombi...

I.C.ram
hátulja nagyon XC90 koppintás. Oldalról ronda, elõlrõl még kinéz valahogyan.
Bemutatkozik az új CRV
Ráadásul ugye az új CTR-nek is ma kellene 😊
Ez nem ugyanaz a kategória. Szal a helyett tuti nem.
Tufa
Ma egy ilyen-el jöttem haza, 74 vagy 76os, nagyon durván bejövõs pedig nem szeretem a régi autókat.. Ahoz képest hogy milyen régi, durván jól gyorsul! Tetszik 😊

DJ Bee18
most jut eszembe, képes lennél ezt választani NSX helyett?? 😄DD

DJ Bee18
Hát jó, 20 milkóért 😄DD

DJ Bee18
jó, de annyival nem jobb, hogy kisebb is+sokkal drágább. Ráadásul Passat új modell, ez meg a kormányt leszámítva 6 éve ugyanolyan belül 😄DD

Egy ilyennel pl egészen ki tudnék békülni 😊
Lehet hogy méretileg nem, de minden más szempontból jobb az A4, mint a Passat. Jobb minõségû a belsõ, jobb vezetni, komfortosabb, sportosabb. Bár igaz, hogy a A4-bõl egy 2.0 200LE TFSI-t vezettem, míg passatból a 130LE-s pdtdit 😊 De még ha a teljesítményt nem nézem, akkor is az A4 kellene inkább. Megéri az árát, a passathoz képest.
Az Accordhoz képest viszont már nem. Pedig abból csak a dízelt, meg a 2.0 szívó sportváltozatot vezettem eddig 😊 Ezeknél meg ugye az audi jobban ment, de mégis jobban bejött az Accord.
DJ Bee18
😄DD pont a mérete ami zavar engem is. Drágább mint a Passat, kisebb mint a Passat 😄. Ezért nem értem. Mert ha ugyanakkorák lennének, még megérteném a magasabb árat...

hogy feleakkora, mint az A3-as😊))

http://gaborszantai.co.uk/

DJ Bee18
jó csak elmondtam hogy én mit csnálnék. De megkérdezhetem, a presztízsen kívül mi a jó egy A4-esben? 😊

Én is inkább az Audi-t venném ennyi pénzért.

DJ Bee18
és nagyon fullos, kivéve a DVD-t, de pl. adaptív tempomat, Xenon stb. 😊

DJ Bee18
ennyibõl inkább új Accord, 2,4-es...

2,4 Executive 7 699 000 Ft, szóval ez új is ráadásul... Az használt magasabb kötelezõ szervízdíja fedezi a benzinárat 😊