Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A rendszám a dilije (Békés megye)
2006.09.04. hétfõ 15:20
Saját kocsijának a rendszámát látta meg egy idegen kezében szombaton hajnalban egy férfi Gyulán. Az ismeretlen a Harruckern téren sétált, amikor az autó tulajdonosa felfigyelt rá, és a számára olyan ismerõsnek tûnõ három betû három szám kombinációra.

Gyorsan hívta is a Gyulai Rendõrkapitányságot. A kiérkezõ járõrök kérdõre vonták az 58 éves helyi férfit, aki elmondta, hogy a rendszámot egy közeli utcában álló személyautóról szedte le azért, mert be szerette volna vinni a rendõrségre. Nem tudott aludni, ezért indult el „rendszám beszerzõ” túrára éjnek idején. A rendszám rögzítõ kerete eltört, így 800 forint kár érte a kocsi tulajdonosát. A rendõrök tulajdon elleni szabálysértés miatt feljelentették a gyûjtögetõ embert. Ugyanaznap délelõtt Gyuláról a piac térrõl telefonált be egy helyi férfi, aki elmondta, hogy a piacon árult, miközben megrongálták az autóját. Az eset 9 óra körül történt. A jármû tulajdonosa látásból igen, de névrõl nem ismerte azt az ember, aki odament a kocsijához, kinyitotta a motorháztetejét, és egy vas szerszámmal kifeszítette annak krómozott hûtõrácsát 100 ezer forint kárt okozva ezzel. A rendõrök a helyszín közelében igazoltattak egy férfit, aki egyébként azonos volt a hajnalban egy rendszámmal nyakon csípett úrral. A férfi elismerte, hogy õ rongálta meg a piacon a kocsit. Azt mondta azért tette, mert az autó rendszáma negatív kisugárzású volt. A férfit a járõrök orvoshoz vitték.

Szombati Andrea

sajtóreferens

Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság

Super DANTE
Ebben az új 407 SW-ben tavaly ültem egy kiállításon, de belül majdnem szétszedtem, annyira jól össze volt rakva...<#ijedt>

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

[Walaki]D`Lair
A mostani C5 sztem már egész jól néz ki...a 407-bõl csak az SW tetszik...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
C5? hát a legidétlenebb a kategóriában szvsz, nem is látok sokat belõle (a régibõl igen de újat kb. 3x ha láttam nálunk, de Laguna, 407 mostanában alig látok, mintha több lett volna régebben

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

a Laguna-nál már jöhetne az új modell, mert ez az orrfelvarrás nem igazán tetszetõs...
kellene egy jó válasz a C5 és 407-re...😊

http://gaborszantai.co.uk/

DJ Bee18
nem olyan rossz? 😊)
kicsit hátul kullog megbízhatóságban... és ugye a Pug 307-est ezért szarozzák le egybõl sokan... akkor ezt miért nem? sztem olasz autóknál nagyon jellemzõ a kettõs mérce

Kit--Kat
hmm?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
persze, de abban a kategóriában ott van még HDI (amit nem neveznék helybõl szarnak, 1,6 HDI/TDCI/stb. nem egy elrontott konstrukció), a Toyota, TDI (tudjuk, kerreg), akkor a Mazda dízelei, a DCI stb. stb.. Ha ilyen biztosra veszed ilyen népes mezõnyben, hogy a Multijet jobb, akkor azt is tudod ilyen biztosan, hogy MIÉRT? 😊

DJ Bee18
A Laguna még csak nem is zörög 😊 (már amelyik)
De ha már Lagunát veszel majd egyszer, vehetsz mást is azon a pénzen 😊, nem olcsóbb mint a többi, amúgy egész jó autó, de a konkurencia még jobban megéri sztem

ChevyG work
LOL

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

[Walaki]D`Lair
26

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
bhp-t adnak meg, azaz a keréken mért lóerõt...csak az amcsik használják a fõtengelyen mért lóerõs dolgokat...

I.C.ram
trapo=trabi... nem tudom hogy jött ez 😄
I.C.ram
A 601es trapo 28 LE asszem.
CSOCSO
ize...
a loerok amikrol beszelunk.. pl 350 z nek van 280-300 belole.. TT supranak 320.. uj corvettenak 504 vagy 405? mindegy ... meg trabant.. pl ha jol emlexem 40 koruli loerovel rendelkezik..szal ez mind mind motorterben eloallitott ero??? ergo a dyno-n egy trabi is csak mittom en 20 loero.. a tt supra is csak .. 250 lovat tud leadni a kerekre?? stb?....

kicsit illuziorombolo hogy kevesebb loerot kapnek a dynon mint amit hittem...
marmint.. 160 lovas az auto alapbol.. en azt hittem hogy dejo most vagy 170 lovas lehet.. de ha elmegyek a dynora akkor meg kapok egy fasza 135 loerot mondjuk... ez engem most ledobbentett..
en azt hittem hogy az auto gyartok whp-t adnak meg... bar nem is tudom miert gondoltam ezt. de ez akkoris lol.. veszek egy uj corvettet teszek ra ket harom dolgot es a dynon meg kevesebbet kapok.. lol.. kurva anyjat annak aki ezt kitalalta

eu ban sem whp-t adnak meg az autogyartok?
[Walaki]D`Lair
Csak ennyit mondok...Lexus...😉

Kit--Kat
ccccc<#hehe>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DanielT
HDI lealázza 😛P
I.C.ram
Aha igen, csak nem az átlagos családi autó kategóriában. Abban a Multijet a jó. Nem nehéz egy 3-4x annyiba kerülõ autóba jobb motort rakni. Ez olyan, minthogy egy luxusautóban kényelmesebb az üklés, mint egy Daciaban.
Kit--Kat
Scenic az nem nagy?!
Neked Fiat Croma kellene<#hehe>

reális nézetekkel nekem marad a francia autó, késõbb talán Laguna kombi vagy Grand Scenic...
zörög, szarakodik, de jó a szervízháttér és a garanciális ügyintézés, ráadásul egy közepes 3-as bömbi áráért fullos nagy Scenic dízelt kapsz, nekem jó az is...

amúgy minõségre nekem a francia autó = olasz autó, szar mindkettõ, de szeretni is lehet mindkettõt...
ha hozzámvágnak egy 159 sportwagont, akkor köszi, ha egy Espace-t, akkor azt is köszi, egyedül a Stilo/C4/307 ignore, mert ezekrõl még jót senkitõl nem hallottam...

Kit--Kat
Alfa 156 Sportwagon😄
Engem nem érdekel mit vesz.
Alfára jönne úgy is, hoigy szar meg kombinak nem jó na mind1.
Amúgy a Stilo nem olyan rossz, csak a formája nem lett annyira eredeti.

Kit--Kat
Alfa 156 Sportwagon😄
Engem nem érdekel mit vesz.
Alfára jönne úgy is, hoigy szar meg kombinak nem jó na mind1.
Amúgy a Stilo nem olyan rossz, csak a formája nem lett annyira eredeti.

DJ Bee18
vett volna Stilo kombit? 😄D ne viccelõdjünk már 😄D

Kit--Kat
na jó akkor az 1ik legjobbakat:p De tény a dízeleik azok nagyon jók és élenjárnak velük

Audi R10...

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

DanielT
LOL!!!
[Walaki]D`Lair
Bizony, 535d power plant 😊

GregSB
"Az olaszok csinálják a legjobb dízeleket"

Ki szerint/mi alapján?

Mert én azt látom h évrõl évre a németek zsebelik be az "év motorja" díjakat európában, és nem az olaszok 😛 (idén pl asszem a BMW nyert dízel kategóriában, de javítsatok ki ha tévedek)

Count Adyn
Én utálom a franciákat és mégis .)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
Az olaszok csinálják a legjobb dízeleket, csak azt tudom nálad alapból kizárás az oalsz.<#vigyor3>

fifi
persze...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DJ Bee18
hogy elhajlítja az egész ajtó felsõ részét? 😄DDD

DJ Bee18
😄DDD

DanielT
Lambo Style Door 0.01 Alpha
DJ Bee18
ezekben igazad van, a Ghia 1,6 TDCI 5,3-ba kerül, valóban. Gondolom a Megane-t akciósan sikerült venned akkor

fifi
így próbálták kinyitni, ill. valamit lenyúlni belõle...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ottmaradt a mancinéni keze mikor becsukták?😄
Focus kombi volt a szívem vágya, csak ugye ezzel a felszereltséggel, mint a Megane, nem állt volna meg öt misi alatt, használtpiacon pedig nem volt elfogadható...
és ugye a motorkínálatában sincs a legerõsebb 1500 alatti dCi-nek megfelelõ...

DJ Bee18
na meg pont én vagyok, aki BMW-rõl nem álmodik, eszembe se jut, fõleg a 3-as nem, de igazából egyik prémium középkategóriás se izgat nagyon 😊

DJ Bee18
focus kombi pl. 😊, én azt választanám. egyébként csak nekem nem tetszett, mert pl. a 307-es belseje sokkal masszívabb hatást kelt számomra. Nem gondoltam én BMW-re, teljesen reálisan gondolkodok.

nézd, amikor eljutsz odáig, hogy venned kell saját pénzbõl autót és lehetõleg nem hitelre, akkor lehet, hogy Téged sem fog érdekelni a sebváltó hossza, vagy a szellõzõrács designja...

lehet álmodozni Audiról, Alfáról és BMW-rõl, de mikor 3-5 millió között kell jól felszerelt dízelautót venni, akkor a franciákon kívül nagyon más nem játszik...
szerinted egy BMW dízel kombi mennyibe került volna? vagy ennyi pénzért hány éveset vehetnék?

arról nem is beszélve, hogy a magyar viszonyoknak megfelelõen elég a 105Le/240Nm-es 1.5-ös motor, ami után nem kell annyi fizetni, mint egy 140Le-s bömbi aggregát után...

DJ Bee18
egyébként 1 hónapig ültem Meganeban, és belül nem tetszett, fõleg a sebváltó környéke, a mélyedésbõl elõbújó hosszú bot 😊

Lehet, sõt a 82 cm plazmát is belerakattam, amikor vittük haza😊))

Amúgy a középsõ konzol az fullos Megane II-ben úgy van megcsinálva, hogy felhajtható képernyõ van a tetején, ahol mehet a navigáció vagy a DVD...

na, az enyém nem ilyen😊

Kit--Kat
ccccccccccc

I.C.ram
gondolom úgy értette, hogy kesztyûtartóban van egy mobil dvd lejátszó 😛
Kit--Kat
abba nem is tudtam lehet DVDlejátszót rakatni

I.C.ram
asszem
Kit--Kat
II.?

I.C.ram
Renó Megáne konpi