Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
MAjd kiderül követi-e a Grande Punto vonalát😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem néz ki rosszul. Remélhetõleg nem örökli a stilo "minõségét".
Kit--Kat

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

cement
szerintem is szép. és nem nagyon találok olyan autot a mai autok kozt ami jobban tetszene.

respect to the man in the ice cream van

Ajaj, ezért a kijelentésért ugatott le múltkor DanielT 😊
Tudd meg hogy a BMW ezerszer különb és kész.
megkérdezhetem sokaktól, hogy mi ezen a stílustalan, megfordítva mitõl stílusosabb egy BMW 5? Ez a Lexus IS sztem egy ütõs formatervvel rendelkezik, nem értem a stílust hol kéne keresni, szép, ennyi.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SötétBarom
Ehh.. Ha ez a cikk eljuthatna nagy tömegekhez, az összes focus ott rohadna el a kereskedésekben ;DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ha benzinest veszel, akkor is max. másfélszer fogyaszt annyit, egy dízel meg talán kevesebbet is... amúgy ha presztízs nem érdekel jó vétel, nem mondom, hogy szar autó, mert az nem igaz. Kicsit unalmas, szürke, presztízshiányos, ezeken kívül nincs vele semmi baj szvsz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

GregSB
Ez nem teljesen igaz.
Már több teszt bebizonyította, hogy a modern dízelû mercik/bmw-k ugyanolyan teljesítményre és fogyasztásra képesek mint a lekszász hibridjei, egyedül a károsanyag kibocsájtásban jobbak.

BMW 5 + S Merci

Nem lenne semmi bajom a Lexussal, ha végre megtalálnák a saját stílusukat, és nem a már meglévõ top modelleket legóznák össze.

Elég nagyot ütött, hogy a minõségre mentek rá, az európai prémium gyártók(pl Mercedes) kicsit elbízták már magukat, de sztem 1-2 év, és nem lesz köztük minõségbeli különbség (gondolok az E,S Klasse elektronikai hibáira, meg a botrányos szervízhálóra), van elég gógyi a német fejesekben, hogy észbekapjanak (a Mercedesz most nyár végére hirdette a kampányát, hogy újra a minõség lesz a no.1 a megcsorbult nívó helyreállítása miatt).

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

Kit--Kat
szép, de stílustalan szvsz

DanielT
Ennek sincs stílusa, de nem csúnya. A Lexus keresi identitását, 2 modellváltás során akkorát változnak az autóik, hogy teljesen más márkanév alatt is mehetnének. Ez mondjuk a többi japánra is igaz.

cement
amelyik toyota fikazo erre azt mondja h ez csunya az elmehet

nesztek szép autó

DanielT
Valóban nem látsz sok Toyotát, mert nem veszed észre õket 😄 Ki kapja fel a fejét egy Mazdára, Toyotára, vagy a többi A-ból B-be autóra? Vannak, ócsók, megbízhatók, kész. Érdektelenek.
I.C.ram
Eszembe nem jutna Bimmert venni. 😛
cement
most nincs hangulatom flamelni, pedig jot lehetne 😊
mindenkinek az tetszik ami tetszik, nem szolok bele, en csak beraktam par kepet. ^^

Akkor most tegyél be a szériamodellrõl is, ne csak a bemutató darabról.
Vagyis arról, amelyiken se fényezett mûszerfal elemek, se bazinagy alufelnik, se semmi nem lesz.
Na az pontosan akkora unalom - ha nem nagyobb -, mint az összes eddigi kommersz toyota.
Taranov
Nekem sem lesz ilyen autóm, és nem azért, mert nem forgalmazzák 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

cement
na akkor hamár ennyire tetszik icramnak, teszek be még toyotát

új auris, a corolla utódja. japánban nemsoká az utakon itthon még várhatunk rá sajna

Taranov
A régi X5 felnõttesebb talán, mint a régi, de nekem ez az egész X5-ML style nem tetszik, Mo-n ez egy kicsit maffiózós.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

cement
igaz, rosszul fogalmaztam 😄
hat vegyel akkor 1esbombit ami 6millional indul annyiert mar jol felszerelt avensist kapsz
ha neked az kell... menj es vegyel, de szerintem egy okos ember tudja merlegelni melyik eri meg jobban 😊

I.C.ram
"vagy szerinted az a stilusos ha tomegautod van?"

Igen erõs paradoxon ez egy toyotás szájából 😄

Megse tudom számolni hány Yaris, Corolla, Avensis furikázik az utakon. Mindhárom életem legborzalmasabb esztétikai élményeim köze tartozik, de fõleg a kis felfújt zsírzsák, a Yaris.
cement
hm. ezen bizony nagyon nagyot tudnánk vitázni 😊
én bizonyos okok miatt toyotas vagyok. az most mindegy h miért, nem ide tartozik, de a lényeg h egyatalan nem unalmas. a vilag jelenlegi legmegbizhatobb autoit gyartja, és szerintem nem az a stilus amit a bmw vagy a merci kepsivel... vagy szerinted az a stilusos ha tomegautod van? abban a varosban ahol en lakom, minden 10. auto uj kasztnis 5ös bmw vagy E-s merci...nem hiszem h akkor van stilusod ha olyan autod van mint a tobbi sznobnak... szerintem. de te tudod 😊

I.C.ram
Viszont 10x stílusosabb.

toyota nálam az unalom szinonímája.
cement
új toyota camry hybrid (2007)
nekem tetszik. elegáns, szolid, és 9millió. egy azonos tudású merci/bmw 2x ennyi és 3x annyit fogyaszt

nagyon eredeti..

Designosnak designos, csak nem szép 😛 Ha úgy vesszük a Shangyong is tele van designel, csak eszméletlen ronda.

Inkább a konkurenciára szavazom

Nekem a régi tetszik jobban tetszik élõben, az újat még nem láttam.

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

DanielT
Az új Peugeot design egy köpet.
CSOCSO
szvsz meg tokre designos. szepnek nem szep de picassot se aze szeretik me photorealistick kepeket rajzolt.

sajatos design is lehet "szep"
CSOCSO
szvsz meg tokre designos. szepnek nem szep de picassot se aze szeretik me photorealistick kepeket rajzolt.

sajatos design is lehet "szep"
Count Adyn
206>all😄 annyira nemis csunya ha megnézed a többit a kategóriájában😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ez akár az új Shangyong is lehetne 😄
Ez télleg ilyen csúnya lesz ? Mondjuk sose értékeltem sokra a Peugeot designét.

CSOCSO
jolvanna..csak egy kicsit soknak tunt
Kit--Kat
mibe fájt?
évente 3x ha rakok be képet, uram 'bocsát, hogy kihasználom az 1 üzi/10 kép lehetõséget...😉

Kit--Kat
simán😄DDDD

CSOCSO
ennyi kepet aze nem kellet volna
CSOCSO
kulso nezetrol beszeltunk az egy dolog hogy fejlettebb meg faszabb dolgok lesznek benne.

hykao
Ehh, nagyon tetszik neked ez a bajusz-matyi... 😛
Összeakasztanád vele a bajszodat, mi? 😊))
Kit--Kat

[Walaki]D`Lair
meg komolyabb hajtáslánccal 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
ja.. mindketto kupe.. de azert a gt-r sokkal mereszebb dizajnnal fog rendelkezni.
CSOCSO
aha.. kar hogy a spy videon v6 hangja van a gt-r nak plusz valszeg nem manualis valtos hanem f1 fele kormany mogotti valtoja lesz. ezt is hallasbol lehet csak felismerni de meg mindig tutibb mint a hulye v8as igeretek.
desigo
jól néz ki!
azért ez nem krumpli 😄DD

I.C.ram
Az lehet, de külsõre 1 kategória.
[Walaki]D`Lair
Hát azért ez 1000x jobb lesz mint a 350Z 😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Nem lesz ez rossz meglásd! Valóban klasszikus forma az R34, de ebben is bízok!
I.C.ram
annak mi értelme, hogy csinálnak egy 350Z-t csak más teljesítménnyel? Szerintem jobb volt az alap sedan forma, és a sportos coupé felépítés.