Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másképp gondolkodik mint az meg egy nagy köcsög 😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
kar h azt hiszed h mindenben csak neked van igazad
respect to the man in the ice cream van
"Ausztráliában mutatta be a Toyota luxusmárkája az IS250 gyári tuningváltozatát. A típus legfeltûnõbb jellegzetessége a krómozásra emlékeztetõ festés: ilyet eddig csak a McLaren-Mercedes F1-es versenyautóin láthattuk."
A pedálos €289 (75 ropi), az elektronyos motorral ellátott €439 (114 ropi - német árak). <#nezze>#nezze>
respect to the man in the ice cream van
Eleje, hátulja, bõrülés 😄
Ja és a futómû 😄
Nemegyszer sírás lett a vége <#hehe>#hehe>
LOAL beszaras!!!
ja.. az auto formaja toyota... a lampak jaguar az oldalso csik az ajtokon meg merci koppinta.. beszaras ez a deli formavilag.
mindent lekoppintottak eszakrol meg keletrol.....
Najó lépek, van más dolgom is.
tehat mijafaxnak josz ide hogy melyik auto melyik kategoriaba tartozik??? le se szarom ha a fiat luxusbalna ha egyszer ugyan az a buborek auto mint az auris.. es a yarist haggyad mar... nem azt linkeltem melle hanem az aurist!!! a yaris csak ugy jott kepbe hogy az is ilyen buborek geci. meg ha csak 3 ajtos is a 4 helyett... csak azert mondtam hogy ne gyere azzal hogy a japanok kemkedtek a fiat utan😄 mivel a yaris mar kint van reg is ugyan ez a bubork geci.
Szerintem ne kezdjünk el személyeskedni.
Inkább csekkoljátok le hogy mit fognak venni a kopasz magyar vállakozók meg brókerek karácsonyra gyerekeiknek:
Fél karomat odaadtam volna ha ilyenem lett volna az óvódában 😄
A Yaris az a Puntoval egy kategória. Bravo meg a corollával.
Amúgy meg nem tetszik annyira nagyon ez az új fiat, hogy csakazértis õt hozzam kis gyõztesnek.
igen.. fasz-szemem van biztosan!!!
Ezekután nekem ne gyerek az "alfa koppintós szoveggel" mert képen talállak röhögni, már ne haragudj.
toyota utan elojon a fiat egy majdnem ugyanolyan autoval... ami mar persze szep.
el is hiszem.. ilyen peres felnivel meg egy elso generacios yaris is allatul nez ki.
szal nem ertem hogy lesz egy dizajntalan toyotabol olasz uhbazmeg!...nohdemindegy.
erre a toyotara nagyon raragadt a dizajntalan szo.. meg ha nem is az. mer szvsz nem az!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
amugy meg a yaris is igy nez ki kb ( marmint a kisebbik amerikai)
szal nemtom hogy akkor most egy szaros kis fiatnal hogy jon ez a HU BAZE NAH EZ OLASZOS UBERBEFOSAS!!! fiat logot nem lattad volna akkor hallhattunk volna egy jo nagy fikazast!!
amugy meg inkabb yaris marcsak kinezetre is!!!!! az auris meg mg durvabb..