Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Én valahogy ezen nem lepõdök meg. Sosem értettem CSOCSO érzékszerveinek a mûködését.

Aki másképp gondolkodik mint az meg egy nagy köcsög 😄
Kit--Kat
Van fogalmad róla mióta forgalmazzák 1általán?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Szegény Csocsonak érzékszervi hibái vannak, ha 1 Fiat Bravot 1 Yarishoz hasonlít😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fehér Passat, szörnyû 😄DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

cement
jajj, ugyan miért nagyfiu?
kar h azt hiszed h mindenben csak neked van igazad

respect to the man in the ice cream van

CSOCSO
masik gyonyoruseg:

CSOCSO
nah most minnya' jon icram es tsai es ledizajntalanozzak eztet is:

desigo
élõben még szebb <#worship>
CSOCSO
te meg se szolaltal volna inkabb....
GregSB
lukszuslekszászplüssluszkulcs

"Ausztráliában mutatta be a Toyota luxusmárkája az IS250 gyári tuningváltozatát. A típus legfeltûnõbb jellegzetessége a krómozásra emlékeztetõ festés: ilyet eddig csak a McLaren-Mercedes F1-es versenyautóin láthattuk."

I.C.ram
Hát igen... vannak autók, amiket csak erõszakkal lehet megszerettetni az emberekkel... 😄
GregSB
Ja, az árakat lehagytam:

A pedálos €289 (75 ropi), az elektronyos motorral ellátott €439 (114 ropi - német árak). <#nezze>

DanielT
Nem árt, ha a gyerek korán megtanulja milyen a jó autó 😄D
cement
hat neked ha a ket auto csak a lampaban meg a beomloben kulonbozik, akkor menj el szemészetre. az alakjuk hasonlit, de ez ertheto mivel egy kategoria... ha igy nezzuk a 7-es bmw is hasonlo az A8-hoz...

respect to the man in the ice cream van

A BMW minden stíluselemét magán hordozza 😄
Eleje, hátulja, bõrülés 😄
Ja és a futómû 😄
Ezt mind megállapítottad néhány hónapos pályafutása alatt? Grat 😄
GregSB
Nálunk volt kb 8 pedálos moszkvics, amibõl 6 fosbarna-sárga, 2 piros volt. Ezek voltak a sporkocsik, mindenki õket akarta megszerezni 😄DD
Nemegyszer sírás lett a vége <#hehe>

CSOCSO
en nem ertem bazz??? neviccelj mar.. nem azt mondtad hogy mas kategoria??? kijafaszt erdekel milyen kategoria ha a kinezetrol van szo??? leszarom hogy milyen luxus meg sportos a fiat ahhoz a toyotahoz.. nem ez erdekel. kinezetrol beszelek ocsisajt!!!! tehat ki az analfabeta??? TE!!!
Kit--Kat
<#ejnye1>

CSOCSO
" déli formavilága van"

LOAL beszaras!!!

ja.. az auto formaja toyota... a lampak jaguar az oldalso csik az ajtokon meg merci koppinta.. beszaras ez a deli formavilag.

mindent lekoppintottak eszakrol meg keletrol.....
I.C.ram
Nekem már egy pedálos Moszkvics is jó lett volna. Sajnos csak mûanyag, lábbalhajtós tûzoltóautóm volt 😛
I.C.ram
CSOCSO te nem érted, amit olvasol. Funkcionális analfabéta vagy.

Najó lépek, van más dolgom is.
CSOCSO
"Nem errõl volt szó mókusvirág. Kinézetrõl. Semmi másról."

tehat mijafaxnak josz ide hogy melyik auto melyik kategoriaba tartozik??? le se szarom ha a fiat luxusbalna ha egyszer ugyan az a buborek auto mint az auris.. es a yarist haggyad mar... nem azt linkeltem melle hanem az aurist!!! a yaris csak ugy jott kepbe hogy az is ilyen buborek geci. meg ha csak 3 ajtos is a 4 helyett... csak azert mondtam hogy ne gyere azzal hogy a japanok kemkedtek a fiat utan😄 mivel a yaris mar kint van reg is ugyan ez a bubork geci.
GregSB
Mókusvirág 😄DDDDDD

Szerintem ne kezdjünk el személyeskedni.

Inkább csekkoljátok le hogy mit fognak venni a kopasz magyar vállakozók meg brókerek karácsonyra gyerekeiknek:

Fél karomat odaadtam volna ha ilyenem lett volna az óvódában 😄

CSOCSO
juuuj geccc.. ennyire ne legyel mar debil!!! ne mond azt nekem hogy a fiat meg az a toyota kozott annyi a kulonbseg mint egy smart meg egy a8 kozott!!! valaki PS el forditsa mar meg a toyota kepet hogy ugyan arra alljon!! PLS!!!
CSOCSO
formavilag?????????????? gecc a ket auto kozott annyi formavilagi kulonbseg van mint ket 1970 es izom amcsi autonak!!!! UGYAN UGY NEZ KI A KETTO csak mas lampabura meg mas beomlok!!!! ja meg masik harom kulonbsegecske.. felni.. es ket ivecske az egyik a fiat a masik az auris on.

I.C.ram
Mintha a Smartot mondanád A8 koppintásnak... Nyilván ez egy sarkított példa.

A Yaris az a Puntoval egy kategória. Bravo meg a corollával.
I.C.ram
Nem errõl volt szó mókusvirág. Kinézetrõl. Semmi másról.
I.C.ram
Nem érted, hogy semmi köze a két autóknak egymáshoz? Fiatnak tipikusan déli formavilága van, míg a yarisnak olyan japános. Semmi köze a két autónak egymáshoz. Nem is értem, hogy jött ide a yaris.

Amúgy meg nem tetszik annyira nagyon ez az új fiat, hogy csakazértis õt hozzam kis gyõztesnek.
CSOCSO
az alfakoppintas szoveg 80%ban mindig is vicc volt ezt szvsz BARKI tudja...
GregSB
SZVSZ ezerszer inkább az a szar japán, ami nem esik szét alattam, meg nem zörög. Az meg hogy hogy néz ki ízlés kérdése, nekem tetszik.

CSOCSO
mivan???

"Már hogy lenne Yaris koppintás egy Golf kategóriás autó?"

CSOCSO
loal😄😄😄😄 hat most mondd azt hogy a jaguarhoz hasonlit.... JEEZUSOM!!!!!!!
igen.. fasz-szemem van biztosan!!!
I.C.ram
Tiszta hülye vagy. Már hogy lenne Yaris koppintás egy Golf kategóriás autó??? 😄

Ezekután nekem ne gyerek az "alfa koppintós szoveggel" mert képen talállak röhögni, már ne haragudj.
CSOCSO
most akkor ezt hogy is erted? 😄

toyota utan elojon a fiat egy majdnem ugyanolyan autoval... ami mar persze szep.

el is hiszem.. ilyen peres felnivel meg egy elso generacios yaris is allatul nez ki.
I.C.ram
Semmi köze a két autóknak egymáshoz. Valakinek falába van, neked CSOCSO faszemed 😄
CSOCSO
iken..pisztos es hiaba van mar egy eve a buborek yaris.. azt is a fiatrol koppintottak...
I.C.ram
Hát igen a nullá mellé nem nehéz nagyobbat alkotni 😄
GregSB
Szerintem is sokkal stílusosabbak a mai toyoták mint eddig valaha, de ezt magyarázhatod ICramnak élete végig szerintem 😄

I.C.ram
Pff és engem ugattok le, hogy "alfa koppintás"

Semmi köze ehhez a japán szarsághoz.
GregSB
A Toyota koppintott a Fiatról, nem kérdéses 😄DDDDD (hiába jelentették be elõbb az Aurist, kémkedtek a japók! 😊)

CSOCSO
szvsz nem hasonlit ra.. azert tettem be az aurist mer formaja ugyan az.. de a mostani yaris is ugyan ez a buborek.... az egy dolog hogy mas lampa meg beomlok... szep is lenne ha meg azok is ugyan ugy neznenek ki.
szal nem ertem hogy lesz egy dizajntalan toyotabol olasz uhbazmeg!...nohdemindegy.

erre a toyotara nagyon raragadt a dizajntalan szo.. meg ha nem is az. mer szvsz nem az!

GregSB
Nekem más autó ugrik be az elejérõl:

Minõsége? ehhez képest mindenki szidja, hogy zörög...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hát a fiat jobban fest 😄D

CSOCSO
ezen mi az olasz neked??? a ket auto ugyan az csak mas beomlovel es lampakkal...

amugy meg a yaris is igy nez ki kb ( marmint a kisebbik amerikai)
szal nemtom hogy akkor most egy szaros kis fiatnal hogy jon ez a HU BAZE NAH EZ OLASZOS UBERBEFOSAS!!! fiat logot nem lattad volna akkor hallhattunk volna egy jo nagy fikazast!!

amugy meg inkabb yaris marcsak kinezetre is!!!!! az auris meg mg durvabb..
CSOCSO

Kit--Kat
Veszik mint a cukrot, jó motorok, jó futómû, jó váltó és a minõsge is jó.

I.C.ram
Eléggé szép, bár azaz elsõ lámpa kicsit fura nekem, de a formavilág nagyon olaszos, tehát jó 😊
Mert annak milyen vonala van? (a külsõn kívül)