Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi vettünk BMW-t: Áhh, az újakat már nem lopják, meg különben is, a világ legjobb motorja van benne, megy, mint az állat, alig eszik, meg hát (jelentõségteljesen) tudoood, ez egy BMW!"
és ez tényleg jellemzõ sajna a társadalom nagy részére 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A minõséget tekintve pedig sehol nincs ehhez, ezt azt hiszem nem tart sokáig megállapítani.

" Mint a Kisherceg elefántot nyelt óriás kígyója "<#szomoru1>#szomoru1>
<#unalmas>#unalmas>

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Az tény, hogy a 4 ajtósat mióta bevezették, jobban viszik (vinnék) mint az ötajtósat. De ettõl még azt is viszik mint a cukrot, hónapokra elõre elkelt már mind amit ide szántak.
Nekem valahogy a hátsó lámpája nem tetszik, de a hátsó futómûve viszont jobb mint az 5 ajtósnak, épp ezért is lehet ezt már VSA nélkül IS rendelni, ha akarom. Míg a másikat csak VSA-val.
Ezt a csomagtartó méret, meg hátsó ülés beltér méretet minden egyes modellnél minden tesztben eljátsszák, és az autók 90%-a elvérzik rajta. Pedig én sem, és valszeg más sem úgy megy be a kereskedésbe, hogy ÉN elférek e hátul. Mert nem nekem kell, max a gyereknek. Aki meg szumósokat akar hátra ültetni, vegyen dacia logant.
Én mondjuk mikor tesztvezettem, nem voltam hanyattesve az ivtec-tõl, meg a fogyasztásától sem. Az egy szép meg jó dolog, hogy egész alacsony fordulattól húz végig, de nem egy extra feeling. Sokkal jobb volt a sima VTEC, ahol bizony rúg a hátadba egyet 5200 körül. És akkor azt szereted is leforgatni. Ez meg csak olyan "jó" végig, de semmi extra. Ahogy pl az accord 2.0 ivtec is. Szal újdonságot semmilyen téren sem jelent, a fogyasztásával meg fõleg nem. Fõleg ha nem forgatta 5500 fölé, akkor hondás viszonylatban nem meglepõ a jó fogyi, hisz a vtec/ivtec részben erre van kitalálva.
Az meg hogy nincs TP és RDS a rádióján tény és való, és egy vicc 😊 De állítólag többek között a magyar piacot tisztelték csak meg ezzel a verzióval, mert valami 6 félével szerelik valójában, és itthon is, de fõleg nyugatabbra olyanokat vittek amiben van. A logikát nem értem benne...
A mûszerfal meg max annak furcsa, aki csak pár percre/órára viszi el. Teljesen jól megszokható amúgy, és aztán praktikusabb mint a többi, minden eddigi user szerint. Normál vezetés közben a km óra sokkal inkább fókuszban van, és ez így is van jól. Ha húzatás, váltás van, akkor lehet koncentrálni csak a fordulatszámmérõre, minden más zavaró tényezõ nélkül 😊
http://gaborszantai.co.uk/
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
de nem😄

respect to the man in the ice cream van
Azon kívül szerintem se a corsa, se a roomster, se a 207 nem érdemel jó helyezést, max a picasso még.
A corsa jellemzése is egy vicc:
"formailag megfelelõ" -> persze, ugyanugy néz ki mint az astra, csak össze van nyomva... most ebben mi az új? Vagy a megfelelõ forma már év autója díjat jelent?
"temérdek motor" -> ja, aminek a fele használhatatlan (teljesítményû, vagy árú)
"puccos extrák" -> egy KISAUTÓBAN ez szempont? Ráadásul csillagászati összegekért... na grat.
A Corsa szerintem megérdemli.
A Citroen meg egy vicc a Skodáról nem is beszélve.
Nagyon megoszthatja a közönséget a mezõny, de ugyanez igaz a zsûrire is. Sokféle ember osztja a pontokat. Van, aki a hagyományos normatívákhoz ragaszkodik, ennek megfelelõen szavaz. Náluk a Corsa jött be. Formailag megfelelõ, kétféle kasztni, temérdek motor, puccos extrák (pl. kormányfûtés). A franciák pedig egy emberként szavazták meg a Picassót. Mind a hat tag saját nemzete termékét tette az elsõ helyre. (hah, ennyit a díj komolyságáról...) Ezért is lehetett a harmadik hely a C4 Picassoé. A németeknél és az olaszoknál ez másként volt, õk nem tartottak ennyire össze.
A 2007-es Év Autója szavazás végeredménye:
Ford S-MAX 235 p
Opel Corsa 233 p
Citroën C4 Picasso 222 p
Skoda Roomster 189 p
Honda Civic 148 p
Peugeot 207 144 p
Volvo C30 141 p
Fiat Grande Punto 138 p
Ez a lista szvsz még fordított sorrendben is értelmesebb lenne.
jottunk haza a mozibol es egy auto nagyon kovetett engem.
Sztan megelozott egy audi volt az. Mikor piros lett visszabb tolatott es kerdezte akarok versenyezni. Haver nagyon ellenezte dehat ez lett volna az elso szal miert ne. Elmentunk hatra az I95 os melle es ketszer probalkoztunk. marmint a srac.. de nem ment neki😄 lenyomtam.
neki egy 2ezres turbos audi a4ese volt.
valami 300 kilovel nehezebb de 40 loval tobb is volt neki.
Sztan vegen megalltunk es elszomorodott mikor elmeseltem neki, hogy meg turbom sincsen😄
Amugy jo fej volt.. elmeselte hogy anyjanak a6osa van apjanak meg Q7....
sztan elbucsuztunk baratsagban. Csak utanna esett le nekem hogy lattam mar ezen a ketsavos utcan rendort es pont en mentem a "rossz iranyban"
nahmindegy megusztuk. Uj falken gumikat meg bejarattuk rendesen.
El se tudom kepzelni milyen lehet turboval meg +100 loval a kocsi.. OMG.. kell egy turbo!( 3ezerdodo)
Azért adtuk el, mert a családnak már nem volt szüksége 2 autóra. Senki nem használta, akkor meg minek álljon a kertben.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ