Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma is állt a parkolóban elõttem egy ilyen matricás spoileres takonyláda, olyan cép vót :DD
Az ízléstelenség legmagasabb fokát meghaladó másolók.
Vagy az autóipar innovátorai ?

Egyedül élem az életem, idegen tõlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Egyedül élem az életem, idegen tõlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
A garázsomba. Most.
respect to the man in the ice cream van
tul sok info nincs rola :(
.: mobilize.hu :.
szal ez a kuplungozas a lefele gangolasnal jo? es leginkabb regi kocsikon? vagy zsir uj kocsikon is jo, mikor semmi baja a valtonak?
piros lampa elott mi ertelme dupla kuplungolasnak amikor ugyis bennthagyod 5 osben amikor mar erzed hogy nagyon lassu vagy akkor kiveszed es fek...
nem?
Az meg milyen gányolás már, hogy kiszedni ebbõl a kör légszûrõt, és berakni 3000 forintos sportlégsûrõket...
"Amikor gangolsz lefelé, elöször kiteszed üresbe, kuplung felenged és motor felpörget olyan fordulatszámra kb, ahol majd a végén az egyeshez kell, aztán megint kuplungolsz és tolod az egyest.
A váltó két tengelyt kapcsol össze. Az egyik tengely megy a kerekek felé (difire), a másik a kuplungon keresztül a motorra. A váltó van szinkronizálva, ami azt jelenti, hogy váltáskor, amikor már üresben van a váltó:
A kerekek forgatják tovább az egyik tengelyt, a másik tengely elkezd szépen lassulni (nincs semmilyen hajtása). Ahogy tolod a kívánt fokozatba (másik áttételbe), a kuplunghoz kapcsolódó tengelynek más fordulatszámon kellene forogni (mert más lesz az áttétel). Ekkor a széria utcai váltókon nem basszák össze csak úgy a fogaskerekeket, mert annak csúnya vége lenne, hanem a szinkrongyürük segítségével, a két tengely súrlódás segítségével (a fokozat áttételének megfelelöen) beállítja a kuplunghoz csatlakozó tengely fordulatszámát.
Ez a szinkronmechanizmus addig nem is engedi a fogaskerekeket összetolni, amíg hasonló nem lesz a fogaskerekeken a kerületi sebesség. Ekkor becsúszik a fokozatba a váltó, ez érezhetö, becuppan és lehet felengedni a kuplungot.
Az igazi sportautókon nincs nagyon szinkrongyürü.
A gyakran használt fokozatok szinkrongyürüi idövel elkopnak, így vagy nem veszi be pl az egyest menet közben, vagy csak nehezen.
A dupla kuplungolásnak az e lényege, hogy a fahrer lábbal SK beállítja a kuplungra lógatott tengely fordulatszámát, így amikor tolod a sebességet, akkor már nem szarozik a szinkrongyürü, egyböl beveszi. Az astrámon is szét volt menve az egyes szinkron, de ilyen duplakuplunggal, meg lábfej-sarok váltással elég jól el lehetett boldogulni, 30-40-nél néha olyan finoman bevette az egyest, hogy meg sem rándult a kocsi."
szvsz a gyári púp teljesen korrekt. Fõleg, hogy külön van a motorháztetõtõl.

Inkább megtartanám :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
amugy innen latszik mennyira hanynatok az amcsi autoktol.. csomonak ilyen buzerans nigger szine van...
amugy mit tennetek ra?? unalmas feketet?? szokasos feheret? semmilyen pirosat??? tok jo lenne...
mondjuk a felnit én lecserélném róle valami fényesre, és átfesteném feketére az autot, majd megültetném kicsit.
de azért az auto hangja brutális lenne.
miért csak a legidiótábbak kezébe kerülnek a legjobb autók?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...