Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És hol írtam azt, hogy rövid idõ alatt rakták össze ?

Csak utaltál rá, hogy mások miért kínlódnak sokat, õk meg hip-hopp megcsinálják. Hogy a kérdésre válaszoljak is, ezek a tuning verdák valószínûleg nem esnek át minden teszten, amin a széria modellek igen. Sokkal jobban ki vannak hegyezve, megbízhatóságukat és tartósságukat megkérdõjelezném. Meg nem csak LE a cél, hanem a vezethetõség, sok egyéb má dolog is, nameg a tradíciók, pl. sok gyártó nem preferálja a turbómotorokat, hanem V8-asok, V12-esek, a jobb hangzásért pl. stb. stb. Tehát nem csak a számok határozzák meg az autókat, a Bugattinál erõfittogtatás volt a cél, meg is csinálták az 1001 LE, csak ugye az már minek, nincs értelme, szóval ez gyerekes feltételezés, hogy az a jó autó, ami dugig van lóerõvel. Fontos ez is persze, de nem fõcél.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

CSOCSO
most minek ferditesz??? sehol nem irtam azt hogy SZERINTED rovid ido alatt raktak ossze.. en csak gunyolodtam mert hulyeseget irtal ennyi.

a masodik felere az iromanyodnak meg annyi, hogy sokmindent el lehet erni.. meg kis motorokkal is.. csak az a baj hogy nagyobb tuning=tobb meghibasodas, meghamarabb.

gondold csak el hogy a v6os mocike forog 7 ezret ahoz hogy lerakja azt a 900nm nyomatekot.. mig a v12 es brabus mindossze 3ezret forog.. szerinted melyik fogja jobban birni a dolgokat.
v6? 2.7 liter??? nem baj hogy felfurtak 3 literre?? biturbo... hany psi nyomassal... 18?😄
szerinted melyiknek van jobb hangja? v6 vagy v12?
stb stb stb.. a sulyon kivul semmivel nem jobb a v6.. kevesebbet se fog fogyasztani sokkal mert kb ugyanugy ubernagy benzinpumpat raktak a v6osba szal kb az is deciszamra issza a benzint... stb stb stb.
amit mar mondtam.. kisebb autokbol is ki lehet hozni olyat hogy meg ezt az audit is keresztbe lenyelik.. csak milyen erdekes hogy azt senki nem forgalmazza tomegesen. ez az audi se lesz megvasarolhato barkinek.. szep tanlmany auto.. mig a brabus rocket kint van.. lehet vasarolni mert tudjak hogy nem fug ugy hibasodni...
És hol írtam azt, hogy rövid idõ alatt rakták össze ? És miért nem lehet normálisan válaszolni ?

Soha nem állítottam, hogy mindent tudok az autókról, mindössze arra voltam kiváncsi, hogy lehet az, hogy amíg az erre szakosodott nagy nevek csak egy bizonyos szintet tudnak elérni, addig egy tuningcég kevesebb fejlesztéssel (az A4es karosszériája ugye adott) simán leveri õket gyorsulásban meg végsebességben.

Így már vágom <#heureka>

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

CSOCSO
azonkivul nezd mar meg mi van abban az audiban. meg mit nyujt a brabus merci😄
CSOCSO
igen kurvara gratulalok.. nezz mar utanna hogy mondjuk a turbo mekkora nyomason uzemel az audiban..... az audit 10 szer kell majd szervizbe vinned mig a mercit 1 szer...

az ilyen hozzunk ki a legkisebb dologbol nagyon szep es nagyon jo.. 3 ezer inline 6 bol ki tudnak hozni 1500 lovat.. most akkor mivan??? eljenezzem a toyotat meg a suprat es az audi mega merci meg a lambo meg a minden az fika????
kurvara nem erdekel az hogy mibol mennyit hoznak ki... mar lejart lemez!!!!
CSOCSO
"Omgzés helyett lehet inkább végig kellene olvasni az msg-t, nemcsak mondjuk a feléig."

LOL!!! talan neked kene az OLVASAST gyakorolni!! sehol nem irtam azt hogy te azt mondtad hogy ket het alatt rakjak ossze a dolgokat..te nagyonokos!!!

Azt en irtam mert te annyira odaig voltal meg vissza hogy midnen fejleszto romma meg hulyere dolgozza magat hogy kihozzanak valamit...

erre kerdeztem en hogy miert szerinted az audio ket het alatt felkezzel rakta ossze a kurva autot??? nah tehat akkor ki nem tud olvasni???

ezenkivul az slr meg porsche meg stb sportgepek ugyan ezt tudjak csak nincsenek romma furkodva, romma tuningolva.

igen.. egy kis 2.5 literes skyline is kepes lenne ilyen teljesitmenyre.. a kerdes hogy hanyszor??? de nem is ez volt a kiakaszto hanem a hulyeseged hogy amerci meg mindenki mas romma dolgozza magat hogy ilyen adatokat tudjon az autoik😄😄😄 lal
Looool!!

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

Ja, 0,3 s - el 😄

Csak a Brabusba egy V12es 6,2 literes moci van 730 lóerõvel, az Audiban meg egy V6 2,7 literes 650 lóerõvel (!!). Ja meg 0,6 s - el gyorsabban ott van százon (tényleg ugyanaz).

Hol írtam én, hogy két hét alatt dobták össze ? Vagy azt, hogy egyáltalán rövid idõ alatt dobták össze ? Omgzés helyett lehet inkább végig kellene olvasni az msg-t, nemcsak mondjuk a feléig.

Nem az a kérdésem, hogy hány hét alatt csináltak ilyen V6-ot, hanem hogy a durvább gyártók (pl Mercedes, BMW, Porsche) hozzák ki folyamatosan a faszábbnál faszább sportkocsikat folyamatos fejlesztésekkel (pl SLR, Porsche), erre meg fognak egy nem éppen sportkocsis karosszériát, belevágnak egy fasza motort, megbuherálják és lám máris übereli az összes SLRt meg Porschet.

Szóljatok ha nem így van.

CSOCSO
ha mar itt tartunk a brabus rocket gyorsabb 300 ra es vegsebessegre is tobbet tud kb 20 km/h val.....
es kb annyira dolgoztak magukat hulyere mint az audinal
CSOCSO
egyszeruenc sak hulyeseget irtal azzal hogy :
" egyes gyártók hülyére fejlesztik magukat, hogy csináljanak egy olyan autót, ami 4.0 alatt van százon (pl SLR, Porsche 911, Brabus Rocket)"

mire en kerdeztem hogy szerinted azt az audit ket het alatt dobtak ossze? hetforol keddre gyorsan osszekapalacsoltak egy motort.. masnap a karosszeriat.. harmadnam futomu meg fekek stb... szerinted ez igy megy???
szal parasztkodas vagy nem.. hulyeseget beszelsz.
Te az életben is ilyen paraszt vagy ? Vagy csak az értelmes válaszokkal van a probléma ?<#wow2>

egy kaptafa a Mustang, meg a Camaro is. Ugyanaz a stílus a két forma...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a belvárosban nem, de nézd meg a Hungária körutat pl... A nagyobb utakon megszûnne valamennyire ez a mizéria, már jobb

CSOCSO
naugye.. amugy koztunk nem az a kulonbseg hogy ki mennyire ert hozza.. hanem hogy ki a muscle car buzibb.... szal en se vartam toled mast!

de emiatt szeressuk egymast,nem?😄
I.C.ram
Nem is vártam mást egy "hozzáértõ" muscle-car "fan"tól 😄
CSOCSO
de igen... es az is nez ki a leggagyibban...
CSOCSO
ez hulyeseg😄
I.C.ram
mondjuk a belvárosban nem sok kamiont látni amúgy sem 😄
I.C.ram
Ez az, amit a digók terveztek nem? Szerintem nagyon sportkocsis, nem pedig muscle-ös 😞

Ami muscle-ös az az új Challanger.
I.C.ram
és akkor most lehet leborulni a nagyságom elött 😄
GregSB
Okoskodás helyett inkább názzük meg a gyárak által mért adatokat:

0-100ra, mp-ben:

Porsche 911 Carrera: 5.0
Porsche 911 Carrera 4: 5.1

(www.porsche.com-ról)

BMW 530i: 6.5
BMW 530xi: 6.8

Szal én nem látom, hogy az összkerekesek annyival jobban gyorsulnának 😊

CSOCSO
CSOCSO
nahja.. az eleje meg pont annyira agressziv hogy ne tunjon fikanak az uj camaro mellett.. soooottt meg merem kockaztatni hogy jobban nez ki mint a camaro😄
az a hátsókerék ív tényleg fastbackes <#eljen>

Pesten nem kéne itt izgulni, körgyûrû kéne már végre, de ugye a zöldekkínlódnak, mindjárt nem lennének kamionok, már egész jó lenne

CSOCSO

nah ez mar muscle mustang!!!!!! bitangul nez ki. pont odaillik az uj camaro melle.

remelem latszik a kep
a jól van, de ott szinte minden súly hátul van, míg az utcain nem 😊).
Azért nem ugyanaz

,,A legnagyobb ilyen európai rendszer Londonban mûködik: itt hétköznaponként reggel hét óra és este fél hét között a magánhasználatú gépjármûveknek napi 8 fontot (3200 forintot) kell fizetniük, ha behajtanak a belváros meghatározott övezetébe."

Ez hülyeség, nyáron voltam, tartottunk ettõl mi is elõtte, de ilyen nem volt. Semmi jel nem utalt arra, hogy bárhová is útdíjat kéne fizetni.
Ja és ugyanúgy b*szott nagy dugó volt 😊

DanielT
Agyaltok itt vaze feleslegesen 😊

Mik mennek a leggyorsabban aszfalton? (Kanyar, egyenes, mindent egybevéve) a Forma1-es autók. Tehát mi a legjobb hajtási módszer? Ami azokban van. Egyszerû ez mint a pofon. Onnan lefelé minden más csak kompromisszum. Több ülés, több csomag stb amíg elérkezünk az utcai autókhoz, de az alapok akkor is ott a legjobbak.
Punker
ez itt az átlag az összes jármûre és ez nagyon durva, baze mikor lovaskocsival jártak az is hatékonyabb volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
"Londonban már a 2003-ban bevezetett belvárosi behajtási díj életbe lépése elõtt több száz új buszt állítottak forgalomba, aminek komoly érzékelhetõ hatása volt."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

,,Budapesten az autók és motorkerékpárok átlagos haladási sebessége csúcsidõben 22,3 kilométer óránként,"

Hát a motorosoké jóval nagyobb lehet 😊)

I.C.ram
Ja meg a 4-es metrot se ártana már elkezdeni.
ezt nem kétli senki, de a drága sportautók kivételével nem szokás különbözõ szélességet használni 😊. Mellesleg esõben még jobb a 4x4 😄D

I.C.ram
Elöbb a BKV-t kéne kicsit rendbe pakolni.
Punker

CSOCSO
en ezzel nem is ellenkeztem.. az hogy a szelesebb gumi sokat segitene abban nem vagyok biztos.. marmint.. oke egy DRAG gumi mar segitene😄 de mindennek van hatara.. bar kivancsi lennek egy nagy tesztre hogy mondjuk egy sima elsokeres kis auton menyit segitene ha nem 195 os gumikat raknanak hanem mondjuk 225 majd 265 os gumikat.. majd ugyanigy egy komolyabb sport autonal is..
I.C.ram
De állórajtnál a 4x4 annyit tesz, hogy nagyobb a tapadófelület, semmi többet. Sokkal célrevezetõbb, egy 2kerekes autónál szélesebb gumikat rátenni. Ez kb -150 kg legalább (a 4x4-es hajtás kidobása) + jópár lóerõ, ami ezáltal nem vész el a +2 keréken. Szóval azért startol jobban, mert 2x annyi a tapadófelület, nem azért mert 4x4es.
CSOCSO
omg😄😄😄
CSOCSO
nahlatod... en annyit akartam irni hogy olvastam mar hozza eleget, es mindig a negykereku gyorsult uberul...igen.. 150 felett mar nem ilyen jo a helyzet.
I.C.ram
Kicsit szélesebb gumit rakunk rá, és megfogja a 4x4-est ebben biztos vagyok.
0-100 ról beszéltünk, ott nem hozza be a rajtot, az tuti

Hol olvastad a két hetet ?

I.C.ram
Szóval a lényeg, hogy AWD csak a startnál jó, utána már csak hátráltat az a rengeteg + tömeg, amit a kocsira raktak az AWD miatt + 2x annyi a veszteség a motor teljesítményébõl...

Lehet, hogy jobban kilõ, de utána lazán lenyomja a 2 kerékhajtású a 4x4-et ugyanazzal a motorral, kasztnival.
I.C.ram
rohadtúl nem 😄 Kérdezz meg egy fejlesztõmérnököt. Ez fizika, nem NFS.

Minél több tengelyt kell meghajtani annál jobban csökken a relatív hatásfoka a motornak, mert vannak olyan tényezõk, amiket nem lehet kiszûrni, max egy ideális modellnél. Ilyen pl a súrlódás, megcsúszás, stb.
I.C.ram
205-ös példával azt akartam hangsúlyozni, hogy millió más konstrukciós tényezõ befolyásolja még a dolgot. Hasmagasság, légellenállás, váltó, áttétel, nyomaték, fordulatszám stb...
CSOCSO
hat ezt benezted....
CSOCSO
lool ekkora faxagot😄😄😄😄

mer azt a v6 ot azt ket het alatt kihordtak, mi?
lol
de te egész nap csak gyorsulgatnál lámpától lámpáig? hát agyad megvan még? 😊)