Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Hát így már mindjárt más <#wilting>
Fogd már fel, hogy a poént kurvára nem kommentáltam sehol se...

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

DanielT
Azt mondtam, hogy így kommentáltál egy poént.
Azért elég vicces, bárhol bármikor szóba kerül egy Honda, Borg ugrik és körömszakadtáig védi. Még akkor is, ha senki nem fikázta, csak szóba került <#alien> Ha olyan jó kocsi minek mindig védeni ?

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Szeretnéd, ha arra írtam volna... mert ugye én a 6-os bmw-t még csak meg se említettem a hsz-emben...
DanielT
Nos aki egy 6-os kupé és egy kisbusz között nyilvánvalóan poénból történõ vívódást képes így kommentálni... szertintem ez a kurvára unalmas már.

már én is unom az állandó gúnyos kötekedést, de tényleg... Bírom a szöveged, de sok kezd lenni, ez felesleges volt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

<#rolleyes>
DanielT
Mi a f*sznak védesz mindent aminek H betû van az elején? Senki egy rossz szót nem szólt errõl a kocsiról, hogy magyaráznod kelljen, hogy kinek, mire jó.

Ráadásul a legjobban tartja az értékét.
Japán meg amerikai piacra most is gyártanak ilyen idiótaságot (még a scionnak is van asszem ilyesmi).
Ebben a kategóriában csak európában elvárás a dizájn, utána meg sír a szája a sok ujságírónak, hogy nincs elég hely benne, meg kicsi a csomagtarto stb. Na tessék, most itt van az optimális városi ugrándozó autó.
desigo
ugye-ugye

a jövõre is gondolni kell
nem mindig csak önzõ módon a mának élni😊
DanielT
Egyértelmû: Honda. Jobban tartja az értékét.
kell.

(nemkérdés)

Honda Step Bus Concept

6os BMWt<#confused> vagy Honda Step Bust vegyek ?

Kóreai csoda #2 : Hyundai Hellion

Hátsó lámpák <#wow2><#banplz><#falbav><#nyes><#gun>

állapot : TÖRÖTT

Jah, totálkárosra TÖRÖTT 😄

I.C.ram
Nem tudom, kinek ér meg 2 milliót egy totálkáros autó.
desigo
Azért annyira nem, csak min. 3-as coupé, clk méret. De legszívesebb 29 misiért vennék egy Jaguar XK-t, nagyon tetszik 😄D De arra még várhatok, legfeljebb 7 év múlva 7 évesen 😄D

"meg a hasonlóan s@art sem érõ kinai, kóreai és japán vackokra, amik pár év útán már semmit sem érnek...."

Hogy DanielT-t idézzem: "lol" 😄
desigo
Akkor neked a Range Rover Sport a tuti😊
Akkor se kéne, szeretek terpeszkedni 😊)

mondjuk az a másik véglet, amikor panelban lakik valaki, és kinnt áll egy vadiúj A6 Audi 😄DD

desigo
Aki Z4-et vesz annak van mellette még pár verdája...
desigo
Az a vicc,hogy tényleg ismerek egy ilyen asszonyt

Fullos luxuskecó és trabival jár
Nem is értem mért...
Én biztos 3-ast, nem szeretem a picsányi szûk roadsterféléket 😊)

CSOCSO
nem te.. ahnem Jyeti... nemtom hogy sikerult neked valaszolni...
hali
jaja, akkor grat neki

www.napisajto.hu

GregSB
"talán azon gondolkodna el elõbb, hogy mire is kell."

Eljutni A ból B-be, mint minden autó. De csak azért mert ezt trabantal is megtehetem olcsóbban még nem kell feltétlenül azt venni 😄

Taranov
Hát ha újonnan tudsz finanszírozni egy ilyet, akkor grat, és mindegy, melyiket veszed 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

cement
hát ez kész, iszonyat jo sokkal jobban kéne mint az eredeti 6os 😊

respect to the man in the ice cream van

<#eljen><#vigyor1>

Punker
ha kombi akkor merci, abból is a régi verzió amit a hallottas kocsinak használnak, az mindig tetszett 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DanielT
Nah errõl van szó. Ilyen szempotok szerint KELL egy autó. 😊

Egy Z4, vagy egy kupé nem a KELL kategória, hanem a birtokolni AKAROM.
Jah, sztem egyiket se vegyél, mert drága, meg nem fér bele a család meg a csomagok, sztem egy kombi opel lenne a legjobb választás. Olcsó, sok hely van benne, mi kell még ? <#buck>

Punker
aki azon gondolkodik mire kell, az nem így osztja az igét 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A két autó valahogy nem egy kategória, szóval értelmes ember aki nem csak pénzt akar kidobni az ablakon talán azon gondolkodna el elõbb, hogy mire is kell.
DanielT
BTW ma voltam bent a BMW-nél, megnéztem az új 3-as kupét. Aláz. A Z4 kupé is. Melyiket rendeljem meg azt nem tudom eldönteni.
Na ez megint egy új presztízsparaméter?
"szép embléma" 😄
Pl erre is.

From Brabus.

DanielT
Ja, csak van amelyiknek szép az emblémája.
Ezen paraméterek valamelyike, vagy mindegyike minden német márkára jellemzõ 😄
DanielT
Remélem nekem írtad 😄

Nos. A VW messze nem belépõszintû árú autókat forgalmaz. Kicsit máshogy fogalmazva: POFÁTLANUL DRÁGA, fapados és korszerûtlen mondjuk a japán és francia közép és alsókategória képviselõihez képest.
SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lteebee
Leparasztozni valakit, mert a belépõ szintû autóra van csak pénze, az furcsa dolog.

Ha viszont van lóvéd és nincs stílusod hozzá, az konvergálhat a leparasztozhatósághoz.
😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Harly18
Értéktartásban pl a Suzuki sehol sincsen. Nem akarok meggyõzni senkit sem. Én igy gondolom. De inkább egy átmaszkirozott 4-es Golfot dobjanak itt is piacra, mint a sok kóreai, amik biztonság terén sehol sincsenek.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Shaman
mért is? :-p

jóvan akkor tötöljétek!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

DanielT
Volt, de sajnos itt már a törlés nem lesz elég, ebbõl ban lesz 😞(((

😄