Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ha hasonló megbízhatóságra vágyik vegyen egy Toyotát. Csak vigyázzon, nehogy meghaljon az unalomtól amikor vezeti 😄

fifi
"Pl ha láttok vajszinû merci taxit, az tuti, hogy német taxi volt elötte 😊 "

pont ma magyaráztam errõl feleségemnek, mert ki volt rakva út mellé egy vajszínû 124-es "megkímélt" "110.000km"-el... Gondolom volt benne 10fényév...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Taxisoktól halmozottan, mert már õk is a német kollégáktól vették 😄

Pl ha láttok vajszinû merci taxit, az tuti, hogy német taxi volt elötte 😊
desigo
Oktatóktól meg taxisoktól érdemes ám kocsit venni
Megkímélt,kevés kilométerrel <#nyes>
Taranov
Értem, mit mondasz, én 380.000 km-es Swiften tanultam 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Én VW Jetta-n tanultam 88-as évjárat volt talán. 400.000 km-rel 😄 Tulaját ismerve tuti nem sûrûn vitte szervízbe, de mégis ment. Bár R-bõl néha visszadobta a váltót, meg a teljesítménye sem volt már a régi. Kb 1-esben tudott csak felmenni a Kapy úton 😄 De ez adott egyfajta önbizalmat, míg akik ültek a fullos zsírúj Polokban, azok rettegtek a karcolástól, meghúzástól, horpadástól 😄
I.C.ram
Kombi dízel zöccséges mercire 😄 Azzal garantált az 1 millió km 😄
Taranov
Nem semmi, hogy mennyit bírnak.
Még tavaly olvastam a VW honlapján, hogy Németországban egy 1-es Golf 1 millió km-t futott 30 év alatt. Persze a siker titka a márkaszerviz... :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

desigo
Az egyik kolléganõmnek van egy hasonló 730 ezer km-el!
I.C.ram
Ja az mondjuk lehetne valami mélyebb árnyalat 😊
Kit--Kat
Szerintem nagyon korrekt lett az egész autó, veri a Toyotákat dizájnban simán.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

És valszeg sokkal drágább is lesz.
Taranov
Ha valaki ilyen autóban gondolkozik, és újonnan venné, akkor megvárnám a helyében a Fiat Bravot. Az elõzetes képeken elég sportosnak tunik.

a külseje is visszafogott nem? nem egy 5 ajtós Civic 😊
Sztem egy kívül-belül visszafogott, jól összerakott gép (teszt alapján), kedvezõ áron. Olyan Toyotás, de annál jobban tetszik 😊 A beltér minõsége, meg a mgbízhatóság késõbb kiderül. 3 év múlva lehet hogy nálam is szóbajöhet, kiderül 😊. De már elsõ pillantásra ez kéne, mint az Astra, Corolla.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Taranov
Hja, szerintem is igaza van.
De pl. a 4-es Golf eléggé jól bírja nálunk, átlagos használatra még az 1.4-es 75LE-s motor is megfelel, sok benne a hely, de nem biztos, hogy ajánlanám, mert az Alfa 147-hez képest (ez a viszonyítási alapom) sokkal gyengébb több tekintetben. Zajosabb a beltér, egy kicsivel keményebb a rugózás, gyengébb a motor, rosszabb a váltó, kényelmetlenebbek a pedálok, sokkal kisebb és komolytalanabb az ülés, viszont kisebb a fogyasztás, de a minõségével nincs különösebb gond.

Punker
melózik most itt nálunk 1 asztalos, egy 24 éves golf-fal hozta az anyagokat, azt mondja nõbõl ez lenne a legjobb évjárat 😊 de kocsinak már öregecske bár azt mondja országúton 5 litert nyel csak be, viszont a kaszni meg a belsõ már nem 100%-os, de nem tudja mire cserélje mert az tuti hogy a mostani járgányok nem fognak ennyit kibírni gond nélkül, és ebben bizony igaza van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ez tényleg jó 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a kijelzõk szine az ami elrettent.

jaj istenem ne szenvedjetek már ennyit azon a szerencsétlen concept hondán <#szomoru2>

Nyilvánvaló hogy -ilyen formában legalábbis - soha nem kerül futószalagra. A designerek is csak azért készítették el a tervet hogy röhögjenek egy jót, nameg nem rossz marketing egy ilyen elvetemült formát netre dobni. Most rögtön mindenki a Hondáról beszél, szóval legalább annyira jó reklám mint pár közismert márka prómóciójának a világhálón terjedõ erotikus tartalmú változata..

Amúgy a Hondának is van legalább 3-4 darab Scion xb-hez hasonlító modellje. Inkább vitatkozzatok arról mint egy photoshop verdáról..

CSOCSO
nemtom mit nyavogtok. borg egyaltalan nem "vedte" az autot.. o is lehulyesegezte az egeszet.. amugy a vegen azt irtad hogy ebben legalabb van hely.. kerdem en: igen?? hol?? mert nekem ez irto picinek tunik
CSOCSO
scion Xb egy csoppet ertelmesebben nez ki...

ezenkivul atszamolva lehet hogy ket xb-t tudnek venni egy swift helyett..............
I.C.ram
Nem mondom, hogy csúnya, de tényleg sokkal visszafogottabb, mint a külseje.
Punker
ez nagyon csúnya.

szóval a kombi:
http://www.vezess.hu/picture.php?nr=1&src=mag&t=1165000730&idx=8652
http://www.vezess.hu/picture.php?nr=1&src=mag&t=1165000730&idx=8652

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

desigo
Nekem a belseje is tetszik...

azt mondják, puhább a mûszerfal, mint a Golf V-ben, ez beszédes

GregSB
Hmm, ahhoz képest hogy koreai egész kellemes. Már csak az apró részletekre leszek kíváncsi (beltérben használt anyagok, váltó, motorok minõsége)

I.C.ram
nem jó a szószerkezeted 😄 Nem szar és olasz, hanem olasz szar 😄
I.C.ram
Egész jól néz ki, viszont az alsó díszléc szerintem nem kéne rá, vagy legalábbis más formában.
Kit--Kat
Jogos!!!<#hehe>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sehol. Azért kérdeztem én is.
Az 5 ajtósról már van kép, a 3 ajtósról is, de kombi...
Punker
ez hol kombi?

Hol láttál te képet a kombiról?

-

Igy pl egész pofás:

Itt nem rajtam van a hangsúly, hisz meg se próbálja értelmezni amit írok (még a kontrása se), csak dõl a fika, meg a kötözködés, bármire, bármikor. A hondának már elõ se kell kerülnie ehhez. De nem gond, a következõ alkalommal megint kapunk egy hét pihenõt, aztán kész.
Taranov
Hát hogy lenne közük egymáshoz?
Hisz a Lamborghini SZAAAR és ráadásul olasz is 😄

SötétBarom
Ez a lambo valami eszeveszett kurva yo.. Nagggyon teccik!!! Kell.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Ez a lambo valami eszeveszett kurva yo.. Nagggyon teccik!!! Kell.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

de mit kell mindig Hondázni? Nem vetted észre, hogy csak szítod a kedélyeket? Inkább már direkt csinálod sztem 😊). De egy moderátorhoz ez nem való szvsz...

a kombi meg már egyenesen jól néz ki szvsz

És nem errõl beszéltem?
Kit--Kat
hmm....
Hogy tudsz te összehasonlítani 1 Hondát 1 Lamborghinivel???
Közük nincs 1máshoz:/

DanielT
Nem elég, hogy a Honda már lealázott ma egy 6-os Bömcsit meg egy Lamborghinit, de újra vissza szeretnél élni moderátori jogoddal? Ez egy átlagos péntek nálad?
Látom megint szeretnél egy hét szabit.
DanielT
Honda <#eljen><#worship><#eljen>

Lamborghini <#levele><#vomit><#levele>
Épp most olvastam végig én is 😊
Tetszik nagyon 😊 Meg az autó is.
Szinte a tökéletes ellentéte egy Hondának, nagy, nehéz, lomha, és hiába kurvaerõs, bazi nehezen kezelhetõ, és még olaszosan megbízhatatlan is 😊 Érdekes lenne kipróbálni.
I.C.ram
Azért ezt igencsak benyalnám 😄

http://totalcar.hu/tesztek/lamboespada!2
Ez simán sikermodell lesz, ha ez mind igaz.
És kívülrõl sem különösebben gáz.
nekem is, ha tényleg ilyen jó, amilyennek mondják, és 3 millió az alapára a 109 lovasnak, jó vétel lehet<#eljen>

szerencsétlen Lancer <#szomoru1>

nekem határozottan tetszik