101030
.
-
"inkább maradjunk annyiban hogy lehuztak 1200 forintal és a gáz hülyeség" -
Világgá küldi a Nismót a Nissan -
Szóval eresztett és gázzal már nem ereszt ugyanaz a gumi szerelés nélkül?
Ez csodálatos!:)
A gumisok lassan csak gázt fújnak,minek szerelni mi?
-
hat akkor valami perforalt gumitok lehet, mert nekem sosem megy ki belole a levego. kb 2 havonta ranezek es mindig ugyanannyi -
elötte kb 2hetente kellett fújni a kereket, 2.2 bar helyett volt olyan hogy 1.8bar volt benne, most másfél hónap alatt pedig nem volt nyomás csökkenés.
De inkább maradjunk annyiban hogy lehuztak 1200 forintal és a gáz hülyeség.. :) -
Előtte eresztett ugyanaz a gumi?Ha akkor szerelték át nincsen mivel összevetni!
Azért a fizikai magyarázatára igen kiváncsi lennék,miért nem szökik el ugyanúgy? -
Én azt vettem észre hogy másfél hónap alatt egészen az elöző hétig végig ugyanolyan nyomás van/volt a gumikban. Ha az átverés hogy nem kell másfél hetente fujatni valamelyik gumiba, akkor istenem, átvertek (mekkora balfék vagyok...). Ez kb olyan téma mintha valakinek próbálnád elmesélni hogy egy 35Wos xenon messze jobb mint egy 100Wos halogén és csak azt a reakciót kapod rá hogy: "zanyád!+!4 100W jobb mint a 35W!+%!" Amig nem próbálod ki, addig ugyis hülyeség.. -
A fizika nem hit kérdése. Én nem állítom, h nem igaz, csupán nem látom át, h miért lenne mindez lehetséges amit írtál. Amennyiben valaki logikusan megindokolja én nem kételkedem tovább :) -
Ez a baj hogy ami átbaszás abban hinni kell!
Ha nem az lenne,leírnák konkrétan miben jobb,vagy tesztelnék!
Ugyanígy nem tesztelik a prémium üzemanyagokat,a hárompólusú gyertyát stb. -
Borg #60748 Ez nem hit kérdése. A csodagáz parasztvakítás, és nálad kitűnően működött úgylátom :) -
De miért magyarázkodjak? Megemlítettem hogy nekem jó véleményem van róla, Te nem hiszel benne. ÉS? -
Tuti nitrogén,semleges és olcsó.:) -
Borg #60745 Azt állítod jobb a csodagáz a levegőnél. De fogalmad sincs miért.
Az indok amit felhoztál meg nonszensz... -
miért vezessem le? nálam bevált, nem akarok senkit sem meggyözni róla..
#60742 legfőbbkép nitrogén -
aha
hogy apámat idézzem:
"kisfiam, magyarázhatsz nekem,de a fizikát akkor sem lehet megb@szni..." -
Milyen gáz ez egyáltalán amit belenyomnak? -
Nálam ez elvi kérdés,nem anyagi!
-
Borg #60740 Aha, és pont erre építenek.
Kitaláltak pár fasságot, amitől szerinted jobb a gáz, és mivel ugyse nagy az árkülönbség belerakatod. Nekik számold ki mekkora haszon x szerelt kerékre nézve... pontosan ugy van ahogy psziho irja. -
Borg #60739 Na akkor vezesd le nekünk, hogy abból a kerékből amiből a levegő kijut, a csodagáz miért nem :)
Meg azt is magyarázd el nekünk, melyik az a csodagáz, amelyik nem tágul, és nem szűkül a hőmérséklet függvényében. (csak mert ugye a fizika szerint mindegyik, de lehet ők voltak a hülyék :D ) -
nemhiszem hogy 300ft/guminként akkora megterhelő dolog lenne bárki számára 3-4havonta.. -
A levegő eddig ingyen volt ki kellett valamit találni hogy ez is pénzbe kerüljön.:)
A gázos gumi egy nagy átbaszás! -
nagyobb az esélye hogy a tank robbanjon fel mint a gumi ami gázzal van töltve kb.. :P -
onnan hogy kb másfél hónapja van gázzal feltöltve, azelött másfél hetente kellett rakni minimum a gumiba, a gázos gumit elöző héten ellenöriztettem és semmi nyomáscsökkenés nem volt benne. Nincs tágulás vagy szükülés mint a levegős gumiknál pl és valahogy nekem a menetkomfort is jobb lett benne. -
Borg #60734 Mármint mi? A gázzal töltött gumi? És honnan tudod hogy jobb a levegőnél? -
nem marketing miatt döntöttem igy hanem mert félévig jól teljesített egy családon belüli A8 alatt :) -
Borg #60732 Akkor te is bekajáltad a marketinget, aminek fizikai alapja egy szál se. -
Egy kis tüzet?:D -
nekem sincs levegő a gumiban(gáz van benne, sokkal jobb, nem ereszt, mindig olyan kemény amilyennek kell lennie).. -
Ja ez már régi, de elég rondán néz ki :( Nem raknék fel autómra ilyet. -
Levegő nélküli gumi -
"Sok a veszély amire már oda kellene figyelni." xD -
És anyagilag úúúúúgy meg vagyunk viselve:D
by: Ginóék...
:D -
DJ BP #60725 de jók a ,,pogramok" :DD -
:DDDD -
Nem jó a biztonság. Sok köcsög van -.- -
Ja, te nyertél. -
:DD -
DJ BP #60720 ja Bush a turbánosok jobb belátásra térítésére ment oda (olaj), érdekük a világbéke (olaj), a biztonság (olaj)... -
az lenne a jo ha mindenki abbahagyná az offot
-
az lenne a jo ha mindenki beken hagyna a masikat.. de ezek a buzi emberek nembirnak magukal amig tele vannak ilyen befektetőkkel meg nagy fogyasztású autókkal