101030
.
-
DJ BP #60917 tudod sok ember beletojik abba, milyen a műanyag tapintása... Ez már egyfajta extraszolgáltatás egy autótól. Új BMW-ből lehet ezt nehéz megérteni -
A trélerről nem előrefelé hajtanak le,mert ott a vontatójármű áll!:) -
Simán leszakadhatott,mert az oldalnézeti képen hátrébb van még valami traktoralkatrész,a tréler vonófej nem így szokott kinézni.
Biztos hogy lebökött,mert ott a lyuk a kavicsban!
/Szerintem ő húzta,persze fék nélkül,ami ekkora súlynál elég necces,mert egy traktort igy összecsukni ahhoz tömeg kell./ -
elolvastam.. tenyleg.. nahde mindegy.. -
pff CSOCSO... ugyanezt írták a többiek is :D
A trélerről, meg tuti nem csúszott le, mert ez csak akkor történhetne meg, ha lett volna valami, ami vontatja, de amint láthatod, semmi nem volt, ami vontatná. -
akartam irni hogy en ebbol egy MUKKOT nem ertek.. egyszeruen nem tudom elkepzelni hogy mi minek a mije.. a traktor a treleren volt es rahajtott a kamion fulkere vagy mijafasz????????? sztan latom masok is irogattak a trelerrol de igy se ertettem.. de miutan bongesztem a nyuuz.hu-t rajottem hogy a trelernek SEMMI koze az egeszhez...
amint lathatjatok a traktor rahajtott a sajat markolojara.. najo.. annyi koze lehet a trailerhez hogy valszeg lehajtott rola es maga ala bicsaklott a markolo.. vagy nemtom
bicsaklott... van ilyen magyar szo egyaltalan?:D -
Akkor most mutogatok én is: 
-
ja és grat hozzá! :) -
Mellém a kopaszok szokták így beállni A6os Quattrokból, aztán átszóltak, hogy "na csere?" :D De volt már, hogy két csaj egy BMW Z4 kabrióból integetett nekem az M7-esen :D
Kell a francnak unalmas autó! :) -
Amúgy nagy élmény vele a közlekedés, ma mentem a hungárián, ott ment egy F430 Spyder, mögötte egy TÚNING Honda CRX két korombeli hülyegyerekkel...szal mennek a Ferrari mögött, kb. szarnak bele, melléjük érek a hacsival és mutogatnak át mint a hülyék, hogy 

meg vigyorognak :DDD
-
jajmár:D akkor privibe plz:) -
Vannak, de nem építek belőle versenyautót :) -
es vannak driftelesi szandekaid? gondolom ha ilyet vettel :) helyes helyes -
Jutányos áron jutottam hozzá :) -
huh 

mennyibe fájt? -
Abba is... -
Borg #60901 Ja, 1:18-ban... -
Lehet,hogy nem,mivel új 5-ös Bmw-m van. De nem ez a lényeg,hanem,hogy mostanában több féle műanyagot előtudnak állítani az autógyártók meg mások is és az olcsósághoz általában az jön,hogy kopogós a műszerfal, az ajtókárpit. Akkor sorjás lehet a kormány ahol a két felét összepréselték. Ilyenekre akartam ezzel utalni. Egy egyszerű példa: Dacia Logan kopogosak a műanyag elemek,tapintásuk is rossz. Ebből speciel a kombi szerintem egy jó ötlet volt,igaz,hogy anyagminőségileg nem a legjobb,de ennyi pénzért ilyen jó pakolhatóságot kevés gyártó tud mutatni. -
jovan kisfiam, leulhetsz egyes.
leszopnad te magad ha barmilyen uj toyotad lehetne -
Szart szarért alapon?
-
Veteránba Coshworth?Mi lesz ha fával találkozik?:) -
fater is mondta h mig mas markak a premium autokat fejlesztik a toyota az olcso kategoriara all ra. nem dragat akarnak eladni hanem sokat :) es igazuk is van -
Daciánál is olcsóbb? -
jááá imággyuk a hacsit
-
grat a verdádhoz
fogod tuningolni? -
Holnap lemosom és csinálok képeket :) Bár most a csúnya téli kerekek vannak rajta és a hátsó kerékjárati ívről is lepattant a gitt...előző tulaj szeretett parkolni :DDD -
Furcsa új élmény amúgy ez a szívó motor :) Nincs az, hogy turbólyuk után hátbaver, ez csak megy :D -
Az éppen lóerőt nem hoz, csak ahogy láttam kicsit meg vannak nyomorgatva :) -
Borg #60889 A testkábel mitől hoz lóerőt? :D -
Olajnyomása 1500-as fordulaton már 4bar, szóval baromira nincs elhasználva ez a motor :) -
Tudja fene, ültem már párban, elég erősnek érződik...majd kap benzinszűrőt, meg új testkábeleket, hátha lehet hozni 1-2 lovat vissza :) -
szép az pedig
-
Borg #60885 Kikopott belőle egy pár, vagy mi?:) -
vót valamikó :)) -
1.6-os 125Le-s -
Borg #60882 És ebbe milyen motor van? -
Dehogy, megvan az is, de az eddig se volt az enyém :)) -
Borg #60880 Lecserélted a smartot?:) -
Dee szép az...a legszebb...nekem :) -
DJ BP #60878 nem szép, de jó hátsókerekes :D