101030
.
-
Mercivel mi van? -
-
Közben már kiderült, hogy firefoxszal néha összeakad. IEben viszonylag jó. -
Az omega is fentvan :P -
hat az beszaras komoly volt:D:D:D:D a freemail cimem megvan mar vagy ... ppfff.. 8-10 eve?:D hat az en anyamat amiert merem hasznalni mikozben amerikaban lakom :D -
:D
amugy ra lehet keresni mindenre.. mit nem talalsz? -
:D:D:D -
Brutál =) -
Ez jobb :D -
Parkolás :) -
hat az a g unit felirat meg a lancos rendszamtablatarto nem kene ra. -
ZsirosKenyer #60986 :DDDDD -
DJ BP #60985 LOL :D
,,vallalkozoo"? :)) -
Nem vagyok én nyíltan rasszista -
Borg #60983 Mond csak ki :D
Ki más csinálna lánc rendszámkeretet... -
jó az ugyanolyan, mint a kaszni-kasztni :D -
Borg #60981 kartelvédő... az.
Mekkora szánalom ez az oldal :D Jobb is hogy nem raktam fel az enyémet... Nincs valami olyan oldal, ahol komolyabb közösség van?
Most ilyen suzukimatricázó, meg tuningthalias egyénekkel valahogy nincs kedvem osztozkodni ott. -
Tulaj :DDDD
Felni odabasz. -
Elég jól fotózik a srác, szerintem. -
-
Mondjuk az összképbe belerondít, hogy dízel :P E500-as kellett volna donornak inkább :) -
Áááááááá!!! képteleb betölteni bármit is ez a fos oldal! Nálatok nem szarakodik? -
ha működne ez a fos carstyling! Mekkora egy fos oldal ez istenem. -
Egyik autó sem stock :D
Merci klubban is van egy nagy tuner. Mondjuk az övé egész jól néz ki. Mindjárt rakok be képeket. -
Lehet szemezgetni :D -
meg a sok PDTDIGHIJKLEMO-ról :D -
Azokat meg a kormoló, szétcsippelt dízel audiról lehet felismerni :DD -
Sopront nagyon szeretem. Nehéz elhinni, hogy sok a bunkó ott :) Nyáron tuti elnézek Sopronba kocsival. -
Van kamra. Nem sufni. :) -
Az elég olcsó... Szépen is dolgozik, vagy vesz 4-5 flakon fémfestéke,t oszt uccú neki a kertben? :D -
ZsirosKenyer #60967 jah csak sajnos egyre több a meggazdagodott prolesz aki már meglepően drága autókkal áll melléd sajna.. (főleg ebben a régióban a határ közelsége miatt) -
Voltam Peresztegen egy fényező csókánál, 50 rongyért lefújja a 2 ajtót, motorháztetőt, hátsó lököst, két tükröt, hátsó sárvédőt meg a csomagtartót! :PPP -
ZsirosKenyer #60965 Nincs vkinek lementve foglalóról átvételi elismervény?
ingatlanhoz találtam gúgliba de lusta vagyok átszerkeszteni :) -
Könnyen szűrhetőek, rendszerint swifttel ill. kettes golffal közlekednek, kizárólag progressive house/techno zenére, és feltűnően igénytelenül alakítják ki az autójukat :) -
Nektek működik ezen a fos crastylingon az autók közti keresés? Én akármit írok be, állandóan csak tölt töl, de semmi nem rtöénik. Homokóra megjelenik, töltősáv is jobb-alúl (firefox), de nem töltődik semmi benne -
Régen más volt a helyzet, mert aki megengedhette magának azt a luxust, hogy lóval járjon, vagy kocsija legyen, az pénzes volt, és pénzes körökben elvárták az embertől, hogy tanult legyen, művelt, stílusa legyen. Na a mai sztrítrészingbe meg igencsak beszívárognak a pronyók :D -
"én át tudom élni, szerintem feeling hogy mész össze-vissza a világban és mindig akad vki akivel lehet menni egy jót :) olyan az egész mint egy MMO részing gém :D"
Hát ezaz :D Sokan csak egy mmot látnak az egészben, ahol he felborulsz megnyomod az R gombot, és villogva visszarak az autópálya közepére, miközben a forgalmon áthajthatsz a villogási időben. :P -
ZsirosKenyer #60960 persze hogy az lesz még akkor is ha sokan lenézik meg kiröhögik.
Mikor elkezdődött a hotrod őrület akkor is biztos sokak gagyinak tartották.
én át tudom élni, szerintem feeling hogy mész össze-vissza a világban és mindig akad vki akivel lehet menni egy jót :) olyan az egész mint egy MMO részing gém :D
Persze ha vki túlságosan beleéli magát az már gáz. Gondolok itt az aluszárnyra, kék neonra estébé.
Amúgy streetracing mindig is volt, onnantól kezdve hogy közlekedik az ember mindig voltak kihívások. Pl. lóverseny is rég óta létezik. Na most fogadok hogy kedves ükükük rokonaink hazafele rendszeresen nyomtak egy 400 méterest :D -
Azon gondolkoztam, hogy majd kb 40 év múlva lesz-e a mai sztrítrészer olyan tuning kultusz mint a hot rod? :D -
"lol holllllllywoodban laksz, es freemail<"
:D