101030
.
-
Nem a magyarokhoz viszonyítanak az angolok...és más országhoz sem... -
Szerintem nem a magyar átlagfizetésekhez lőtték be ezt a listát. Azt írják hogy 1-es BMW nem a legpraktikusabb, de a legnagyobb élmény vezetni a kategóriájában... Aztán egy átlag angolnak nem egy nagy érvágás az a különbség, amennyivel egy Focustól vagy Ceedtől drágább szerintem. -
Most hogy mondod...tényleg olyan Octavia/Passat stílusú oldalról:) -
Oldalról enyhén Skodás:) -
akkor ezért ment a sok szirénázó autó itt hajnal 2 körül :C -
Nem csúcsminőség az biztos 
Mint egy vakond, jajjjj de csúnya:D -
DJ BP #61111 kívülről teljesen oké volt, AMIKOR megjelent, nem mai már. Belül viszont sztem már újítottak rajta, valami tesztet olvastam régebben, és úgy emlékszem frissítették -
meg hatch kategoriaban bmw 1.... ami indul 5 millional...
a 607kivulrol se tetszik de megneztem h belulrol milyen, mert meg sose lattam, hat a belseje a kulsejenel is sokkal csunyabb ez valami borzalmasan gagyi undormany
-
DJ BP #61109 ha nem számít, a 607 hogy a túróba lehet kategóriája legjobbja? :) -
DJ BP #61108 az S-MAX, 350Z és XJ azok amivel egyet tudok érteni -
ár nem számít... -
DJ BP #61106 Ja, Cayenne turbonál tuti nem :)
Ez inkább ilyen csak mndanak valamit lista :) -
DJ BP #61105 ja persze, 1007, 607 :D -
pffff. hat a sracok nem nagyon vették figyelembe az arakat, csak a 350znel -
A legjobb vétel kategóriánként -
DJ BP #61102 ja, kicsin múlnak dolgok...
Egyszer nekem is volt olyan, közepes balra kanyar, szemből kb. 50 méterre faszi már félig átsodródott, majd gyorsan visszarántotta mire mellém ért, kb. 1-2 mp volt az egész -
DJ BP #61101 hülye állat...
Gyereküléshez legalább volt esze, vagy itt nyer értelmet az, hogy az ilyen felelőtleneket is kötelezik gyerekülés megvételére -
Hát igen, leelőztél, NP.
-
ja a link:
versenyzésokozhatta -
mennyivel ment a barom? és feleséggel gyerekkel b+...
hihetetlen...
kár ilyennek mentőt hívni, komolyan mondom...
barom. -
Azt nem köszönte volna meg
-
Azért szerencse is kell.
Tegnap előtt lakott területen kívül mentem egy dombra felfelé egy balos beláthatatlan kanyar felé.Egyszer csak jön egy wagon r minusz szembe de sodródik át az én sávomba.Éppenhogy csak sikerült visszarántania a kormányt.
Nagy szerencséje volt,hogy nem csaptam telibe egy közel 2 tonnás Vivaróval... -
Ez volt a múltkor, de nem is hittem volna, hogy az arc túlélte :o
-
Egy dolog hoz szerencsét, ha van eszed -.- -
Nem hoznak szerencsét ezek a feliratos táblák...
Szerencsétlen gyerek :(
anyja meghalt apja lehet megy sittre. -
Nekem az eddigi össz teljesítményem, h elértem, hogy az asszony mindig beköti magát.. :) -
Borg #61091 Nem jellemző. De ha mégis, akkor sem ül bent a gyerek :) -
Így már nyugodtan mehet az esti részing :D -
a nő nincs bekötve, a faszi meg a gyerekkel a hátsóülésen képzeli magát stritracsing királynak... kár az ilyenbe az orvosi ellátás. -
Borg #61088 Mindenesetre legalább alátámasztotta a döntésemet, hogy tegnap kiadtam 40 rugot az egyik legbiztonságosabb gyerekülésre. -
Istenbarma. Hátul gyerekkel racing.. :S -
Rendesen szétszakadt az autó. Motor, váltó, kormány rendesen kiszakadt. -
Borg #61085 langlovagok
Szerencsétlen hülye azt hitte, hogy ha fa sportkormányos BMW-je van, akkor már mindent tud... nem lennék a helyében ha felébred. Mondjuk iszonyat mák, hogy a gyerek pár karoclással megúszta. Biztos a gyerekülés megvédte. -
wtf -
Első lámpa tényleg furcsa, de az egész autó úgy nem tetszik külsőre ahogy van... -
Érdekes-.-' -
Az alapforma nemsokat (semmit sem) változott. -
Next genny BMW 7 kémfotók :) -
Akkor nemtom :P
Lehet, hogy csak huszonegy-két ezer volt. Régen volt :( 3 éve kb. -
inkabb a mostani cl mercit kene megcsinalniuk 4 ajtosba... tegnap jott el mellettem egy v12 biturbo uj cl merci.. uberbeszaras szep. szebb mint barmelyik bmw vagy audi... imho..