101030
.
-
múltkor még azt mondtad ,hogy nem volt olyan nagy cucc a vti:DDD
mennyit kóstált?ha nem vagyok indiszkrét... -
szerintem jo a lampa, feliratot vakard le hamar, meg a tukor is elmegy igyugy de ha talalsz ra jobbat akkor azt rakd ra -
O_o
-
Borg #61234 Féltengelyek, váltó, hűtő, vezérlő elektronika, műszerfal, netán tartóbakok, akár karosszériázás... -
Borg #61233 Turbo nem ahhoz kell, 5gen 3d-nek úgyse egészséges a 200 már, túl könnyű hozzá.
Az Accord simán megy 200 fölött, de azzal se szívesen. Szal ez nem szempont :) -
Hogy őszinte legyek, az igazi gyengém az ez :) De ahhoz, hogy vegyek egy ilyet nyuszi vagyok :) Mégis csak alfa :DD -
ZsirosKenyer #61231 motorcserét felejtsd el.. sokkal többe van mintha beruházol egy komplett HGT-re. Nem is a technikai része hanem a papírmunka, kpm műszaki, rengeteg okmánybélyeg és pénz. -
ZsirosKenyer #61230 nálam is ez lesz köbö a szitu. Bár szerintem még turbo sem kell rá. Autópályán teszteltem az enyémet de még 200-ról is képes megindulni egész 230-ig. -
Az a baj, hogy az enyém jobban teccik mint ezek a bravok, viszont ebből nem volt HGT.. Tehát ha szereznék egyet, aminek tegyükfel apróra van zúzva a hátulja, de a motor még ok... Akkor.. :) -
Cinizmus off. ;P
Hajtom má 2 éve, mégse akar elfáradni. :DD
Btw. egy motorcserénél mit kell még cserélni?? Motor+váltó kombón kívül?
Gondolom első futóművet keményebbre.. Kipufogót végig.. -
ZsirosKenyer #61227 játszd meg. Végülis alig kellene ráfizetned. De azért alaposan nézd meg őket mert gondolom a HGT-ket is gyilkolják mint a VTI-ket és kevés az ép példány.
-
Borg #61226 Én is úgy gondoltam a projektet, hogy építeni, donorból.
300 körül egy donor, egy fél millába felújítani, még fél milláért esetleg turbót rá, aztán... lehet menni meghalni :D -
Borg #61225 "amíg hibátlan a vas"
Hát akkor hamar autócsere lesz ebből :DD -
ZsirosKenyer #61224 az 5gen civic a világegyik legjobb autója. DE! A békacivic sokkal kultúráltabb, mivel fiatalabb autó. Az 5gen nyersebb, viszont emiatt kényelmetlenebb is és szarrá rázza a segged a kemény, de ugyanakkor baromi sportos futómű. Persze pl. egy 5gen civic VTI jobban is megy mint a 6gen, de egyrészt abból már jó állapotút nem találsz, másrészt ha már upgrade akkor legyen fiatalabb autó.
Ettől függetlenül egyszer még nekem is lesz 5gen civic-em, majd idősebb koromra mikor belefér 2 autó, ugyanis örök szerelem marad :C -
Lámpa határeset, feliratnak nincs kegyelem. 1.4i sticker kell rá szigorúan.
Én ilyenekkel szemezgetek mostanában: link
De per pill amíg hibátlan a vas, addig úgyse cserélem le.. :) -
Borg #61222 Lámpa annyira nem gáz szerintem, legalábbis ehhez a kályhacső színhez.
Amúgy akkor miért adtad el? :) Azért az 5gen még mindig sokkal jobban néz ki mint a békacivic... Nekem tuti lesz még egyszer 5gen 3d vti-m. -
ZsirosKenyer #61221 nyugi az repül, meg szerintem az M-es tükör is, valamint hátulról a lexus lámpák is kuka. Meg a civic Type-R felirat is igénytelen :Dlásd -
ZsirosKenyer #61220 egyáltalán nem. Sőt szerintem használtautón kevés jobb állapotú volt. Amíg nálam volt fullba fel lett újítva a motor, futómű, pár hete kasztnizva és fényezve is lett a kerékíveknél meg körbe ahol már megjelent rozsda.
Egyszerűen mentem egy jó nagy kört haver VTI-jével és rájöttem hogy VTI nélkül nincs élet ;)
amúgy egy környékbeli vette meg szóval még fogjuk látni a városban.. Ha másnem az árokban :D -
:D
-
Ígérd meg, hogy azt a szemöldököt leveszed róla!!!
-
:D -
Borg #61216 Mi lett az előzővel? Túl véres volt már a torka? :) -
ZsirosKenyer #61215 az -
hm.. milyen jo kis kivetitovaszon van ott az esti mozizasho' :D -
alfakoppintas............. -
ez a tied?VTi? -
-
Cseberből vederbe.
-
ZsirosKenyer #61209 hát azért az túlzás. A civic type S 15 lóerővel több, de nehezebb is, viszont mindkét autó gyorsulása 100-ra 8,9 s. Szóval nagyjából ugyanannyit nyújtanak, és annak ellenére hogy a Honda drágább, cserébe nem néznek le az utakon, nem akarnak folyton kilökni a kanyarokban és a csajok is jobban buknak rá :D
Nem rossz a swift sport, de az emberek többségének nem az ugrik be hogy gyári sportváltozat hanem hogy tuning stift ami önmagában vicces kicsit.. -
Ja, és a swift sport lazán körbeautózza a type s civic-et :)) -
ZsirosKenyer #61207 állítólag nem olyan rossz a swift sport, bár én inkább hozzácsapnék 1 millát és lenne egy type S Civic-em. Persze az alapvető gond hogy én soha nem vennék új autót, max 2-3 éveset, mert újautón már a szalon kijáratánál akkorát buksz mint a használtautó 3 éves szervízelésénél.
bájdövéj én is beújítottam az évadra, és már vele barátkozom..
de érzem hogy jól kifogunk jönni egymással mert irtózatosat lép! -
Általában magyarországon sok ember nem is arra használja a meglévő autóját amire való. Én mondjuk véletlenül sem vennék városba büdösnagy duplakerekű pickup-ot,ami egy sávban alig fér el. Az más kérdés,hogy tetszenek. -
Azért ez erős túlzás, hogy többre becsüli az ember...:)
Más autó, más célokra... -
swift sport tucatauto??? hat kurvara nem, gyari 17es felni meg full jol nez ki nekem nagyon kene. sokkal tobbre becsulom mint barmelyik mercit -
De a legnagyobb baja az,hogy francia.
-
Ja, mondhatni kurvaronda :D:D:D -
Hát ez nem szép!!!De illik a Rönó arculathoz. -
Figyú én megértem hogy omega után egy kis nyugalomra vágyik!
Az hogy neked a nagymergák bejönnek,az még nem biztos hogy jó vétel is!
Nekem is tetszenek,de 20 éves luxusautókról beszélünk.
A tiéd egy vasgolyó ezekhez képest,a 126 és 124 is problémás darab 20 évesen!Lehet hogy kategóriájában a legjobbak voltak,de lejárt az idejük.
Hogy lenne egy új suzukival több baj,ezt te sem gondolhatod komolyan! -
Szerintem nincs alsó teljesítményhatár :) 1 tonnás a gép, szóval jól megy az :) -
Renault Koleos
Renault Koleos 4X4 Törésteszt