101030
.
-
Ez a CFG rendszám nagyon komoly, de hogy minek költ erre az autóra nem tudom...még ha hozzá is illene. 
-
Winkler meg Bazsó 4ever^^ -
ZsirosKenyer #61275 Orosz jókat írt, végülis az Anna sem volt rossz de mozgóképes szereplésre mind a kettő alkalmatlan. -
Orosszal mibajod?amugy boldog lehetsz, belsőséget már otthagyta:| gondolom nincs rutinjuk "TV-s" adás témában( gondolom a chevy ssr kisklipre gondoltál)Dr.Orosz kurv@ jókat írT.:|:( -
De rohadt idegesítő ez a Péter Anna meg Orosz Péter. rohadtúl kivágnám őket a a totalcarról. -
Ez is tuti biznisz. Jó környékról, dolgos emberektől :D -
Ezen beszartam. Olvassátok el a szöveget, meg a kommenteket is hozzá. -
Nemsemmi
Kiváncsi lennék mekkora hitelt vettek fel rá hogy visszavette a bank -
ez zsír reklám! -
Az túlzás hogy A legjobb, de kétségkívül nagyon jók.
Azért az új BMW reklám se piskóta :))
(vótmá BMW topicban, de hátha nem látta itt valaki) -
Jaja, legjobb VW reklámok:
Un pimp my oto I
Un-pimp II
Polo GTI
DSG :) -
Nekem pedig az uj Volvo reklám tetszik. "A kerekek együtt fordulnak..."
Úgy illik a Volvo presztízséhez!
:D -
Az utolsó nagyon nagy 
-
Valami ami nem jútyub'? Suliban le van tiltva-.-' -
ZsirosKenyer #61263 na utoljára, sztrítraccsing reklámok :D
civic nation 1
civic nation 2
civic nation 3 -
Borg #61262 kórusos
impossible dream
és egy lol :D -
ZsirosKenyer #61261 na itt egy pár honda is:
[URL=http://youtube.com/watch?v=0mg8EMmOWQI]Honda Ridgeline "Meets - Chuck Norris"[/URL]
The cog
Honda element series
és még rengeteg a relatedben..
de a kedvencem ez :DDD -
Jobb mint a spinner 
-
ja ezt is lattam mar -
Borg #61258 Ja, ezeket a toyota reklámokat még nem láttam. De szerintem elég laposak.
Ez a prius reklám viszont nem rossz :)
és a folytatása :D -
ZsirosKenyer #61257 az első nekem kicsit meleg, de a második k.rva nagy! :D
amúgy a konklúzió szerintem legyen az hogy a tengerentúlra szánt reklámok nagyjából mindegyike szellemes és jó. De amiket itt nyomnak EU-ban az szánalom. Pl. a fócvágen 'megyünk a szerpentinen minden csillog és tökéletes' aztán a végén Das Auto felirattól ráz a hideg :S
Az Opel C'Mon reklámja is már idegesít.. -
hát... kinek mi...
Nekem pl az Audi reklámok tetszenek, mármint ameikeket láttam, itt-ott, youtube-on tv-ben... -
hat a toyotanak is nagyon jok vannak
human touch
ilyen lochnessi szörnyes
i like him
ezt meg már láttátok, rav4es
-
Borg #61254 VW-nek, Hondának is ötletes reklámjai vannak. Ugyanakkor a Hondának az a kevés, az mind jó. VW+Audi csak némelyik.
De a többi márka valóban nem fektet túl sok hangsúlyt az ilyesmire. -
Hát ennyi...
Nemtom kihogyvan vele, de az audi-nak vannak a legjobb reklámai szvsz, naon 5letes általában mind, és jó... -
:D
-
50 cent elso autoja -
Férc 4ever :D -
ZsirosKenyer #61249 kiderült hogy akkor hideg volt a motor :D
1.6-ban volt, ami ahhoz képest jó vétel hogy ennél drágábban akartak rámverni 3 darabból összehegesztett trágyadombokat pár kereskedésben. -
Miért nem veszel Octavia kombit?:) -
azige' -
Borg #61246 Sedan 1.6-os Civicet most akcióznak pár helyen, 3.99M, és 2.99% THM-re. -
DJ BP #61245 inkább koreai dévú, mint amerikai chevy -,- -
DJ BP #61244 nekem is kéne másik gép, csak mostmár dolgoznom is kell :), és abból fakadóan sokat kell cuccolni hetente, kéthetente 1x, szóval nagy praktikus csomagtér kéne. Kombit mindenképp kerültem volna, de racionalitás mellette. 3 millió körül vennék 3-4 évnél nem idősebbet, eddig egyik alsó-közepesre se tudtam eddig magam rábeszélni, ki mit ajánlana ebben a helyzetben? -
dévu -
Borg #61242
-
Chevrolet Aveo 3-door -
Loller, rohadt jó reklám :D -
Hát igen, kéne valami osztrák nyugdíjas, aki árul ilyet :) -
Én kb az összes eladó hgt-t megnéztem még mielött vettem az omegát de ha nem vagy autószerelő vagy ha nem szeretnél 1hónapban 1 hetet szervízben tölteni akkor szerintem ne vegyél ilyet. A fekete motorháztető/idomos hgtvel pl még mentem is anno, akkor nem volt még motorhibás, nem sokáig bírta :)