101030
.
-
DJ BP #61438 most nézem, ez a sportos orr sztem kár volt -
DJ BP #61437 a 4 ajtós nagyon nem tetszik, kombi viszont igen, az összképpel még az orra is tetszik, legalábbis nem tartom bénának. Az előd is kombiban volt az igazi, mintha elsődlegesen azt a formát hoznák létre, és abból jönne ki a sedan utólag :) -
Hmm. -
Hát kinek ez,kinek az. Nekem fontos,hogy milyen tapintású az ajtókárpit vagy a műszerfal.
De elírtam nem feszengést akartam írni,hanem szorongást. -
DJ BP #61434 Senki se szeret ugy vezetni,hogy feszeng az autóban
Ennek mi köze ahhoz, hogy mittudomén a műszerfal teteje kemény?
Kormány legyen jó fogású az a lényeg. De pl. hogy a műszerfal teteje, meg pl. az ajtó alsófele kopogós az eléggé hidegen hagy :) -
Magamat énse,soha!:) -
nemsznoboznék azééé.. -
Nekem volt hozzá szerencsém,de persze az lehetett amiatt is,hogy bemutató autó volt. -
De különben ez az anyagpuhaság/keménység minden embernél más kihatása van. Ilyen agyban eldöntendő dolog. Senki se szeret ugy vezetni,hogy feszeng az autóban. Lényeges a vezetési környezet. De persze ez egyéni dolog. -
Na ne vakítsál,ismerek igen jól egy 2001-es tddi kombi mondeót,az se klozetajtó!
Nem tudom miről beszélsz!
-
Azt meg említsük meg de tök mellékesen,hogy a most kifutott Mondeo ajta olyan volt mikor becsuktad mint a klozett ajtó. Azért ne tossza meg egy középkategóriás autónál ilyen szerintem nem megengedett. -
Mielőtt félreértenéd én nem egy tapi-mániás vagyok :) A beltéri anyagok minősége nálam is egy sokadik szempont jelenleg ha autó-választásról van szó, majd esetleg ha nagyon sok pénzem lesz és megengedhetem hogy érdekeljen ez a probléma akkor foglalkozok vele :) De az ember akaratlanul is észreveszi ezeket a különbségeket ha összehasonlítja a két autót: Pl a Mondeoban az ajtó vállmagasságnál lévő rész, ahol lehúzott ablaknál pihentetni szokta az ember az alkarját kemény kopogós műanyagból van, az S60-ban pedig olyan puha, hogy be lehet nyomni, deformálni lehet... Sok ilyen apró kis ergonómiai különbségeket lehet megfigyelni a Ford - Volvo között SZVSZ.
-
Én meg úgy vagyok vele,hogy amelyik autóban kemény,durva tapintású műanyagok vannak azt nagy ívben kerülöm. Ez olyan mint a selyem és a len vászon közti különbés. Biztos vagyok abban,hogy az emberek 98% a selyemre mondja,hogy finomabb a tapintása mint a len vászonnak.
-
Én ezt bevallom sosem nézem,nekem a lényeg a műszaki tartalom.
Sőt a fémműszerfalas régi bogár is tetszik,pedig az aztán kopogós!:)
Szerintem inkább egy nő foglalkozzon ilyenekkel! -
Én egy előző generációs Ghia Mondeo-t és egy S60-ast is végigtapiztam :)
A Mondeoban pl az ajtó belső része, még azok is amikhez az ember gyakran ér kopogós műanyagból volt, a Volvoban nem. A műszerfalon használt anyagok is sokkal puhábbak az S60-ban, továbbá sokkal nagyobb felületen volt kárpit/bőr benne. Összességében véve azoknak az anyagoknak a minősége, amikkel az ember gyakran érintkezik sokkal jobb volt az S60-ban. Az új Mondeóról nem tudok nyilatkozni, az lehet jobb. -
Ugyanmár marketingmaszlag!
Hol van egy mondeóban kopogós műanyag?Mennyivel különb egy s60?
Semmivel,csak a sznoboknak az a márka!
-
DJ BP #61422 amúgymeg én pl. nem tartom hűdenagy eresztésnek a Volvokat, de ez szubjektív -
DJ BP #61421 jobb a műanyag, attól még nem lsz különb -
Minőség alatt felhasznált anyagokra gondolok, nem a meghibásodásra. Csak egy példa: a Mondeóban pl sok helyen található kopogós műanyag, S60-S80-ban nem annyira. -
Maximum nagyobb az image-a!
A cadillac sem megbízhatóbb mint egy buick,és a volvó sem jobb minőség mint egy ford.
Sőt,a volvó inkább feketegyerek a fordnál ellenben a mazdával ami tényleg jó! -
Azért nem ugyanolyan. A Caddy mindíg is (még az utóbbi pár évtizedben is) a GM prémium márkája volt. Kb olyan különbség van közte meg az általad felsoroltak között mind a Fordon belül a Ford meg Volvo között: technikailag sokmindenben azonosak, a Volvo mégis érezhetően jobb minőségű autó. -
A cadillac gyanolyan mint a buick,chevrolet,pontiac,oldsmobil mivel ez mind GM. -
Azért a Cadillac jó a többi amcsi márka mellett de meg is van az ára... -
'Az amerikai autógyártó cégek a piacnak alig 23 százalékát tudhatják magukénak."
Külföldiek tarolnak amerikában. -
Mivel a Toyota leginkább amerikából él, meg attól lett a legnagyobb autógyár, szted? -
CSOCSO!
Ott kint Amerikában mennyire jellemző az,hogy az emberek külföldi autót vesznek inkább és ugymond nem "hazait"? Vagy ez teljesen megoszlik? -
DJ BP #61412 azért ésszerűen :) Japán a legjobb megoldás sztem :) -
Tuti lenne,főleg ha megnyerné románia aztán pimpelhetnénk a loganokat!
-
DJ BP #61410 Most olvasom, Pakisztánban nem is olyan hülyék a vezetők, leszerződtek a Japán gyárakkal, hogy csak japán autót engednek be a piacukra, cserébe a japánok fejlesztik az úthálózatot :) Megéri néha korlátozni a szabad versenyt :) -
Az Audi és a Renault sokat változtatott
-
Ezt lessetek meg!!!!
auto logok evolucioja -
jezus.. hat ezt egy szemely auto sem mentette volna meg.. -
ha te mondod... -
WagonRnek lesz önnálló utódja is tudtommal. -
még mielőtt leölitek egymást, a Splash-re azért van/volt szükség a Buzuki modellpalettán, mert a WR+ -t vették a parnyákok mint a cukrot... mikor Suzukiztam, már akkor keringtek róla belső infok, onnan tudom... felfoghatod egy megújult WR-ként is...
béke! -
Hát szerintem tök ugyanaz. Sportautó mindkettő. -
Tényleg?
-
Én azthittem, hogy ugyanaz a kategória. -
Nem egy kategória...de inkább egy Jaguar XK...ha már kabrió és minőség:) -
Hát az biztos, hogy nem egy Honda civic Type-R, de azért a Type-Sekkel talán versenybe tud szállni.