101030
.
-
Nagy arc lehet a tulaj ilyen szöveggel:D:D -
dieselG #61477 ne kötekeggy -.- -
Igazad van,vigye biciklin a gyereket! 
/Vagy milyen hülye hogy nem volvóval jár?/ -
dieselG #61475 Vagány szöveg! :D
Bár ha családom lenne, be nem ültetném egy trabiba..:/ -
Borg #61474 vértrabi :) -
gondolom:D rohadjon meg mind:D -
Csávó most kezdett azon a melóhelyen. Valami medical science company.. Majd vált lassan ő is :D -
Ő fényképezte gondolom... Mármitn egy Scion tulaj. -
Együtt raboltak bankot?
-
Borg #61469 scion mit keres ilyen autók között? -
gusztustalan amcsik...
a csavo leirasa szerint egyetlen ember kivetelevel ( 27 eves ) mindenki 20-23 kozott van.. hat mit mondjak.. elmennek a k.anyjukba...
3 nsx, 3 merci, 1 porsche, 1 viper,1 scion, 1 lotus.. etc.. :D -
Az, hogy igaz-e, teljesen mind1. A lényeg, hogy van akkora kretén, aki szerint ez érdeme egy autónak.. Kb olyan, mintha arra verném magam, hogy annyira fasza kutyám van, hogy egy hétig kibírta víz nélkül egyedül a lakásban :S -
ezt se hiszem el... -
Ja viszont utána már senki nem fog vele menni :D 100k km olajcsere nélkül? jesszus :P Szerintem ekkora táv alatt meg is ette a motor mind. -
népitéleten vannak érdekes itéletek. Pl uj swift itéleteknél "kis csomagtartó nagyszar"(vajon hol volt amikor megvette az autót) "nem gyorsul, csiga, stb" - (1.3as motorral..)
De ellenkezője a clio itéleteknél "annak ellenére hogy 1.3, type-r civicet alázok vele" -
"100 ezret elmentem vele olaj, olajszűrő, légszűrő cseréje nélkül!!!
És ez IGAZ!"
OMG, hogy örül neki :D -
Olvasgattam még, ezen meghaltam
:
(Egy 328i coupe)
"IMÁDOM ezt az autót"
"Csajozós kedvembe (discoból lányok haza szállítása, kóborlás, kalandozás) inkább 13. Nem rovom fel hibaként, ez az autó erre született!!!"
"Előny még: A jobb kezem mindig szabadon van, így a lányok combját folyamatosan kézbe lehet "tartani"."
"Imádom amikor néznek az Autóban, irígy pillantások mikor meglátják coupét, a 328-as feliratot, magukban biztosan szitkozódnak, mikor csak azért sem fogok gyorsabban menni 50-nél."
Végül:
"Az én 166 cm-emhez bőségesen elegendő"
Ez mind ugyanaból az ítéletből van :DD
-
LoL, kíváncsi voltam mit ír a népítélet a Zsíros féle VTi hondákról.. Van kb 7-8 db két csillagos leírás, amikben különféle részletek változnak, de lényege az, hogy lassú, igénytelen, és nem tart az ülés (ez az utóbbi bent van mind1ikben).. :DDDD
Tényleg létezik ekkora szar ember, aki képes beírni valamiről 10db fikázó véleményt?? És látszik messziről, hogy ugyan az írta.. (Fogalmazás, szóhasználat..)
Le vagyok döbbenve
-
Úgy nézek ki, mint egy üzembentartó? ;)
Viccet félretéve az óra szerinti 150 (annyival nem szoktam menni, csak 40-50 között) az nekem kb 143kmh. Az még bőven belefér. De ha mondjuk 143-al megyek, akkor simán jó vagyok. Direkt ellenőrzöm Cenken a kihelyezett sebességmérőnél, hogy mennyit csal az óra. 50nél 46, viszont minél gyorsabban megyek, annál többet. Szvsz az óra szerinti 200 nálam max 190. -
DJ BP #61459 a feneke nekem mintha egy előző Leon és új Impreza keveréke lenne :) -
DJ BP #61458 tudod, hogy ott van, mégis 140-150-nel mész el előttük? :)) -
Két darab angol szó is tökéletesen passzol rá, ezek a következők:
"odd", illetve a "weird" -
Mitsubishi Lancer Prototype-S Hatchback 

-
Csekket sem kaptam, ha így tetszik. -.- -
Gondolom, csak este villan. -
Szerintem 150 környékére vannak kalibrálva.
Én óra szerint 140 és 150 között szoktam közlekedni, és eddig még nem villant rám egyszer sem. (Nem is tudtam, hogy villan
)
-
DJ BP #61452 Caddyk első kerekesek? :O Azt hittem már, ha már olyan presztízs USA-ban, csak hátsókerekes, ha már így is több van belőlük arrafelé, mint nálunk -
DJ BP #61451 óra szerinti 140-150-nel talán megúszod, eleve elvileg 140-nél még nem büntet a táblázat szerint, ha jól emlékszem. Hogy aztán az mit számít nem tudom -
ZsirosKenyer #61450 készüléktől is függ, változó hogy melyik mennyit csalhat gyárilag. Általában 10, max 15 kmh-t is csalhatnak, ezért ha készül is rólad 50-es táblánál 51-ről kép akkor sem bizonyító erejű. Továbbá jó tudni ha autópályán pl. a fotón 2 autó szerepel akkor érvénytelen a kép mert nem lehet biztosan megmondani melyiket mérte be a radar. -
ezek a márkák miért buzik? :) -
Mennyire "toleránsak" ezek a traffipaxok egyébként? Mekkora sebességtúllépésnél villannak?
Csak mert mint köztudott minden km óra csal egy picit, múltkor lemértük GPS-el (a Mondeóban): amikor óra szerint 135-136-al mentünk akkor mentünk valójában 130-al. Szóval óra szerint 140 simán autózható anélkül hogy félni kéne a traffiktól. Érdekelne viszont hogy hol van az a határ, ami után elvillannak :) -
ZsirosKenyer #61447 valaki plz ollózza be a még éppen (május 1-ig) hatályos gyorshajtásért kapható bírságok listáját!
A héten az M1-en éjjel villant rám az egyik fix trafi. Kamiont előztem kb 140-150-nel de mikor láttam hogy közeledik a radar bele is fékeztem. Fel is kaptam a vizet de aztán olvastam a trafi leírásában :
"A digitális technikának köszönhetően a járművek (hossz alapján történő) szétválasztása lehetséges közeledő és távolodó járművek esetén is, de a közeledők esetén a járműkategória eldöntése előtt már el kell készíteni a fényképet (így éjszaka olyanra is villanhat a vaku, aki személygépkocsijával a teher- és a személyautó sebességhatár között közlekedett - egyébként teljesen szabályosan)."
Szóval valószínűleg nem lesz belőle semmi, de azért érdekel ha mégis akkor mennyi a bírság. -
'hátsókerekesek mind :D"
Nono!
Példul az összes cadillac,buick,chevrolet fronthajtásos már igen régóta! -
nagypapa autojaba nemindegy? ford crown victorya meg a sok buzi caddilac meg a buick.. stb. szinte mind nyugdijas termek. -
DJ BP #61444 ehhez képest pont az amcsik hátsókerekesek mind :D
Amúgy a V8-ast csak összkerékkel adja a Volvo úgy tudom -
Hülyebiztos hajtás,ötvözve a vastag pénztárcával.Amerikai háziasszonynak bevásárolni ideális!:) -
Jó akkor módosítom: V8+Elsőkerékhajtás, ennek mi értelme? :D -
Ha elsőkerekes,akkor hogy rakod be hosszában? -
Transzverzális V8? Ennek mi értelme? :D V motort pont azért találták, hogy beférjen a rövidebb orrhosszú motortérbe is hosszában. -
Ha már szóbakerült a volvó,asszem ez érdekes lehet!
Volvó technika?
'The current 4.4 L V-8 Volvo engine, made by Yamaha in Japan, is unique in Volvo/Ford's wide range of V8 engines in that it is designed for transverse use and has a V6-like 60° bank angle."
Aztán lehet fikázni a japánokat!