101030
.
  • broman191
    Nagy arc lehet a tulaj ilyen szöveggel:D:D
  • dieselG
    ne kötekeggy -.-
  • pszihopata
    Igazad van,vigye biciklin a gyereket!

/Vagy milyen hülye hogy nem volvóval jár?/
  • dieselG
    Vagány szöveg! :D
    Bár ha családom lenne, be nem ültetném egy trabiba..:/
  • Borg
    vértrabi :)
  • CSOCSO
    gondolom:D rohadjon meg mind:D
  • SötétBarom
    Csávó most kezdett azon a melóhelyen. Valami medical science company.. Majd vált lassan ő is :D
  • I.C.ram
    Ő fényképezte gondolom... Mármitn egy Scion tulaj.
  • broman191
    Együtt raboltak bankot?
  • Borg
    scion mit keres ilyen autók között?
  • CSOCSO
    gusztustalan amcsik...
    a csavo leirasa szerint egyetlen ember kivetelevel ( 27 eves ) mindenki 20-23 kozott van.. hat mit mondjak.. elmennek a k.anyjukba...

3 nsx, 3 merci, 1 porsche, 1 viper,1 scion, 1 lotus.. etc.. :D
  • SötétBarom
    Az, hogy igaz-e, teljesen mind1. A lényeg, hogy van akkora kretén, aki szerint ez érdeme egy autónak.. Kb olyan, mintha arra verném magam, hogy annyira fasza kutyám van, hogy egy hétig kibírta víz nélkül egyedül a lakásban :S
  • desigo
    ezt se hiszem el...
  • I.C.ram
    Ja viszont utána már senki nem fog vele menni :D 100k km olajcsere nélkül? jesszus :P Szerintem ekkora táv alatt meg is ette a motor mind.
  • Tufa
    népitéleten vannak érdekes itéletek. Pl uj swift itéleteknél "kis csomagtartó nagyszar"(vajon hol volt amikor megvette az autót) "nem gyorsul, csiga, stb" - (1.3as motorral..)
    De ellenkezője a clio itéleteknél "annak ellenére hogy 1.3, type-r civicet alázok vele"
  • SötétBarom
    "100 ezret elmentem vele olaj, olajszűrő, légszűrő cseréje nélkül!!!
    És ez IGAZ!"

OMG, hogy örül neki :D
  • SötétBarom
    Olvasgattam még, ezen meghaltam :
    (Egy 328i coupe)

"IMÁDOM ezt az autót"
    "Csajozós kedvembe (discoból lányok haza szállítása, kóborlás, kalandozás) inkább 13. Nem rovom fel hibaként, ez az autó erre született!!!"
    "Előny még: A jobb kezem mindig szabadon van, így a lányok combját folyamatosan kézbe lehet "tartani"."
    "Imádom amikor néznek az Autóban, irígy pillantások mikor meglátják coupét, a 328-as feliratot, magukban biztosan szitkozódnak, mikor csak azért sem fogok gyorsabban menni 50-nél."

Végül:

"Az én 166 cm-emhez bőségesen elegendő"

Ez mind ugyanaból az ítéletből van :DD
  • SötétBarom
    LoL, kíváncsi voltam mit ír a népítélet a Zsíros féle VTi hondákról.. Van kb 7-8 db két csillagos leírás, amikben különféle részletek változnak, de lényege az, hogy lassú, igénytelen, és nem tart az ülés (ez az utóbbi bent van mind1ikben).. :DDDD

Tényleg létezik ekkora szar ember, aki képes beírni valamiről 10db fikázó véleményt?? És látszik messziről, hogy ugyan az írta.. (Fogalmazás, szóhasználat..)
    Le vagyok döbbenve
  • SötétBarom
    Úgy nézek ki, mint egy üzembentartó? ;)

Viccet félretéve az óra szerinti 150 (annyival nem szoktam menni, csak 40-50 között) az nekem kb 143kmh. Az még bőven belefér. De ha mondjuk 143-al megyek, akkor simán jó vagyok. Direkt ellenőrzöm Cenken a kihelyezett sebességmérőnél, hogy mennyit csal az óra. 50nél 46, viszont minél gyorsabban megyek, annál többet. Szvsz az óra szerinti 200 nálam max 190.
  • DJ BP
    a feneke nekem mintha egy előző Leon és új Impreza keveréke lenne :)
  • DJ BP
    tudod, hogy ott van, mégis 140-150-nel mész el előttük? :))
  • SötétBarom
    Két darab angol szó is tökéletesen passzol rá, ezek a következők:

"odd", illetve a "weird"
  • Máté94
    Mitsubishi Lancer Prototype-S Hatchback
  • SötétBarom
    Csekket sem kaptam, ha így tetszik. -.-
  • I.C.ram
    Gondolom, csak este villan.
  • SötétBarom
    Szerintem 150 környékére vannak kalibrálva.
    Én óra szerint 140 és 150 között szoktam közlekedni, és eddig még nem villant rám egyszer sem. (Nem is tudtam, hogy villan )
  • DJ BP
    Caddyk első kerekesek? :O Azt hittem már, ha már olyan presztízs USA-ban, csak hátsókerekes, ha már így is több van belőlük arrafelé, mint nálunk
  • DJ BP
    óra szerinti 140-150-nel talán megúszod, eleve elvileg 140-nél még nem büntet a táblázat szerint, ha jól emlékszem. Hogy aztán az mit számít nem tudom
  • ZsirosKenyer
    készüléktől is függ, változó hogy melyik mennyit csalhat gyárilag. Általában 10, max 15 kmh-t is csalhatnak, ezért ha készül is rólad 50-es táblánál 51-ről kép akkor sem bizonyító erejű. Továbbá jó tudni ha autópályán pl. a fotón 2 autó szerepel akkor érvénytelen a kép mert nem lehet biztosan megmondani melyiket mérte be a radar.
  • Punker
    ezek a márkák miért buzik? :)
  • GregSB
    Mennyire "toleránsak" ezek a traffipaxok egyébként? Mekkora sebességtúllépésnél villannak?

Csak mert mint köztudott minden km óra csal egy picit, múltkor lemértük GPS-el (a Mondeóban): amikor óra szerint 135-136-al mentünk akkor mentünk valójában 130-al. Szóval óra szerint 140 simán autózható anélkül hogy félni kéne a traffiktól. Érdekelne viszont hogy hol van az a határ, ami után elvillannak :)
  • ZsirosKenyer
    valaki plz ollózza be a még éppen (május 1-ig) hatályos gyorshajtásért kapható bírságok listáját!

A héten az M1-en éjjel villant rám az egyik fix trafi. Kamiont előztem kb 140-150-nel de mikor láttam hogy közeledik a radar bele is fékeztem. Fel is kaptam a vizet de aztán olvastam a trafi leírásában :

"A digitális technikának köszönhetően a járművek (hossz alapján történő) szétválasztása lehetséges közeledő és távolodó járművek esetén is, de a közeledők esetén a járműkategória eldöntése előtt már el kell készíteni a fényképet (így éjszaka olyanra is villanhat a vaku, aki személygépkocsijával a teher- és a személyautó sebességhatár között közlekedett - egyébként teljesen szabályosan)."

Szóval valószínűleg nem lesz belőle semmi, de azért érdekel ha mégis akkor mennyi a bírság.
  • pszihopata
    'hátsókerekesek mind :D"

Nono!

Példul az összes cadillac,buick,chevrolet fronthajtásos már igen régóta!
  • CSOCSO
    nagypapa autojaba nemindegy? ford crown victorya meg a sok buzi caddilac meg a buick.. stb. szinte mind nyugdijas termek.
  • DJ BP
    ehhez képest pont az amcsik hátsókerekesek mind :D

Amúgy a V8-ast csak összkerékkel adja a Volvo úgy tudom
  • pszihopata
    Hülyebiztos hajtás,ötvözve a vastag pénztárcával.Amerikai háziasszonynak bevásárolni ideális!:)
  • I.C.ram
    Jó akkor módosítom: V8+Elsőkerékhajtás, ennek mi értelme? :D
  • pszihopata
    Ha elsőkerekes,akkor hogy rakod be hosszában?
  • I.C.ram
    Transzverzális V8? Ennek mi értelme? :D V motort pont azért találták, hogy beférjen a rövidebb orrhosszú motortérbe is hosszában.
  • pszihopata
    Ha már szóbakerült a volvó,asszem ez érdekes lehet!

Volvó technika?

'The current 4.4 L V-8 Volvo engine, made by Yamaha in Japan, is unique in Volvo/Ford's wide range of V8 engines in that it is designed for transverse use and has a V6-like 60° bank angle."

Aztán lehet fikázni a japánokat!