101030
.
-
hat ez keciszep lett!!! ( nem tudok belekotni!)
igy tokeletes ahogy van!
-
Naja...
De én nem is értem, mért megy a vita, h nem fér ba, meg befér...
Nemtökmind1, könyörgöm? Nem szépségversenyre van...
Nem nézik a szépséget, az egy utolsó elhanyagolt dolog amit egy kifejezetten gyorsulásra szánt autó épításénél néz egy ember...
Tök rendbenvan... -
Küldöm privátba a választ! :) -
neked mér bökik a Civicek a szemed:)(?) -
9.5-öt.
Nem nagy szám, de könyörgöm 35 éves az autó! Ha gyorsulni akarnék, akkor eszembe nem jutott volna ilyen autót venni, de nekem teljesen más elképzeléseim vannak az autózásról :) -
Borg #61753 És ehhez ugye semmi köze annak, hogy mennyit megy 100-ra a mercid :D -
amúgy meg eszembe nem jutna ki menni, vegyülni a plebs-szel egy ilyen gyorsulási versenyen :D -
1380* -
1340 kg a Merci. 185 lóerőhöz.
Van egy olyan érzésem, hogy rommáveri még ez a nagy batár is a Stift súly-lóerő arányát is :D -
Pontosan! :D -
Jaja, meg mikor a kibelezett Civicek! :D
De ez így hülyeség, hogy értelmetlen verseny! Ennyi erővel a Nascar is nulla mert körbe-körbe mennek! :D De ennyi erővel az F1 is az! :) Csak nézőpont kérdése az egész... :)
-
Borg #61747 A megfelelő súly-lóerő arányról hallottál már? Na az olyasvalami amit a mercid nem tud :D -
Kedvencem, mikor 1.3 Stiftek gyorsulnak üveghangon a mindenféle gyorsulási versenyeken. -
Én is csak a műszaki munkát értékelem benne!Inkább autóépítés,sportértéke nulla. -
Jó, mindegy. Eleve utálom a gyorsulást, szóval csak ezért fikázom az egészet :D. Legértelmetlenebb autósportnak tartom. -
A csövezést a turbót bekötő csövekre értettem,azok ívei is fontosak-szóval nem olyan egyszerű hogy -'itt van hely ide tegyük!"
Mikor az ivecómra került az egész kicsivel nagyobb turbó,azt is forgattam egy ideig mire jól állt!Szerencsére elforgatható volt egymástól a két csigaház! -
Jó, akkor 5-öd olyan erős :P -
Akkor 500lovas autód van?!? 
-
Így legalább megmarad a "jobb szeme" a picinek :) -
Igen :D -
Ezt mondom én is. Megoldható, csak több munka/pénz kell hozzá. -
2.8 :) Mondjuk kb feleolyan erős lehet mint ez a turbós őrület :D -
Amit én linkeltem az egy gyári versenygép :P Audi Múzeumban kiállított darab. Valószínű az is be van csövezve. Ha megnézed az én képemen a turbó sokkal jobban hozzá van paszírozva a sárvédőhöz, azért van több hely. -
Mit kell ilyen hülyeségen vitatkozni,hogy befér-e?
nyilván beférne 10x ennyi pénzt ráköltve... -
nah ennyit erröl
-
Na pont egyszerre írtuk! -
Hát ha neked a 2.2 (ez már 2.5) motor ”kis szar”... Akkor neked tuti valami 7-8e ccm-es kocsid van! 
-
Ha neki kinnt jó miért ne tehetné kívülre.Nem tök mindegy egy gyorsulásra készített kocsin?
-Ha jól megnéznéd láthatnád hogy ez a turbó másfélszer akkora,mint amit te raktál!Be is kell csövezni!
A legkönyebb fikázni más munkáját!
Különben is gyönyörű lesz, ahogy parázslik az éjszakában! -
Látom valami fogyatékosságod van a viszonyításokkal!
Sorry nem tudtam, így már érthető! Nah most utoljára! Nézd meg elől a lámpa fölötti nyúlványt! Meg vagy? Ügyes!
És most hasonlítsd össze a két turbo méretét! Nah??? Jééé, de nagy csoda, hogy a fele akkora csiga befér a mocitérbe! Jééééé! 

-
ja és amúgy ez egy Audi 80-as motortere. -
Még egy bogár motorterében is elfér:
Hidd el elférne, csak rohadt lusta, aki csinálnja, és nem akar igényes munkát csinálni, inkább kiflexeli a géptetőt. -
Hoppá ebben is elfér:
-
Elől van... Ebben egy V8-as motor van ráadásul nem egy kis szar 5 hengeres, 1.8-as vgay 1.9-es nem tudom már.
-
Ok befér... Nem fogok vitatkozni hülyeségeken... (500-asba hátulra teszik, az ülések helyére) Te nem érveket mondasz, hanem befér, befér, befér... OK, Te biztos több ilyet csináltál már mint ők! Add meg léci az elérhetőségedet, biztos örömmel vennék ha segítenél nekik! ;) -
Kicsit szabdalják a kasztnit, ami amúgyis kuka már, akkor simán befér hídd el. Fiat500asokba építenek bele biturbos motorokat. -
Nem férne be normálisan... kép -
Most látom csak, hogy kínai Nokia 6120-sal készült a kép :D -
Borg #61721 Így a menő, hagyjadmár. -
Nascar autókba is beférnek ennél sokkal nagyobb csigák, pedig azoknak sincs sokkal nagyobb motorterük, ráadásul a motor maga is sokkal nagyobb, mint az Audiban. -
Kell a NAGY csiga, előző nem volt elég! :D Gyorsulási versenyre van építve az autó, így érthető! :)