101030
.
  • broman191
    300ZX Saleen és AMG is zsír, csak túlzottan pályaautók:)
  • robotnyk
    a nyugati országokban a gyártás úgy működik, hogy a lehető legkisebb fizetésért alkalmazott dolgozók szerelnek össze a lehető legolcsóbban beszerzett anyagokból a lehetőségek szerint a lehető legdrágábban eladható termékeket.

ezzel szemben a kínaiak gyakorlatilag rabszolgamunkában szereltetnek össze silány anyagokból silány minőségű terméket olyanoknak, akik nem tudják megkülönböztetni az olvasztott csokoládét a híg fosástól.
  • robotnyk
    szegény kínaiak, csak azért hozzák be a másolt logós hamisítvány ruhákat is biztosan, mert csak így tudnak betörni a piacra. már 20 éve csak úgy törnek befele.
  • DJ BP
    jah, csak arrafelé ki fizetné meg? :)
  • pszihopata
    Jah direkt rosszat csinálnak!

-te aztán tudsz kombinálni!

Minden új gyártó csak az olcsóbb termékkel tud csak betörni a piacra,ez mindíg is így volt.Olcsóbban nehéz ugyanolyan jót gyártani.

A japánok is így törtek be a 70-es években,most meg nyomják a lexust.

• DJ BP
    de utálom ezt, ki mondta, hogy vennénk... De valótlanságot ne állítsunk, ha én nem veszem meg mi bajom származik belőle? Elvisz a mentő, ha meglátom, mint Bazsót amikor meglátta a Ssangyongot? :D
  • cement
    a mai audis mercis bmw-s vilagban ki venne 10millios kozepkategorias kinai autokat?
  • Punker
    tudod az a különbség hogy a kínaiaknak meglenne a pénze minőséget is gyártani, csak éppen nem akarnak.
  • pszihopata
    Dicső magyar ipar kgst piacra?-nevetséges!

Amerikában is röhögtek a kis japán autókon,aztán mi lett belőle?
    Aztán röhögtek a kóreai kocsikon,és nézz körül!

A közgazdászok 15 mondják hogy kína lesz a nyerő.

-nehéz elképzelni mi?

Egy haver nemrég jött meg sanghaj-ból.Azt monda már most 20 évvel vagyunk lemaradva,és ahogy a képeket néztem el is hiszem neki.

De csak röhögjünk!
  • I.C.ram
    Nekünk legalább valaha volt híres iparunk. Őket még mindig a gagyiról ismeri fel mindenki :P

Szerinted nem bicskanyitogató, hogy minden lemásolnak, és megtöltik szarral? Akkor te vegyél fos kínai autót.
  • pszihopata
    Tipikus magyar nagyarc!

Mi mire verjük magunkat,még egy nyomorult hajszárítót sem gyárt magyar tőkéjü cég!
    Nagy pofánk az van!
  • pszihopata
    Az én öreg kocsim legalább így menne szarrá,sőt minden 95 előtti kocsi is.

Most kezdik az autógyártást mit vársz?

Majd nézzd meg 10 év múlva!Egy árérzékeny piacon v. fejlődő országokban simán megveszik ha olcsó.

Nézzd meg a golf 2-es ugyanígy megy szarrá,ezrek utaznak olyanokban még ma is!
  • I.C.ram
    Már a gyár neve is durva: China Cherry Motors :D Jóhogy nem Csokiskeksz autógyár.
  • R0zs0máK
    itt a ceo
  • GregSB
    Mi ezzel a baj? Az egész kocsi egy nagy gyűrődési zónaként viselkedik :DDDD
  • robotnyk
    az, hogy elromlik a fék, talán túlzás, de te adnál ki pénzt egy ilyen hulladékért?
  • pszihopata
    'majd mikor a gagyi sz@rban behal a fék és beléd száll nem fogsz röhögni"

-ennél nagyobb hülyeséget réget hallottam!

Minden jármű magyarországon-/únióban/ csak tipusbizonyítvánnyal vehet részt a forgalomban.
    Jelenleg is futnak kül. minőségű autók,de ez nem jelenti azt,hogy egy logan,vagy maruti vagy bármi olcsóbb kivitelű hibás fékrendszerrel kerülne forgalomba.
    Ezrével futnak kínai robogók,a tulajok meg állandóan karamboloznak mi?

Mielőtt leírsz valamit kicsit elgondolkodhatnál néha!
  • Máté94
    Zéró emisszió macska szűrővel:)
  • redbull0304
    Ma elég ütős napom volt! Reggel felkeltem, irány Hring... Egy új X5-el mentünk ki, már ez is nagy élmény volt! :) Kint Hring-en több külföldi csapat is tesztelt, volt két DTM-es csapat, egy Audis, és egy AMG Mercis! Voltak még Porsche-k, Seat-ok, Clio-k, jah és egy Saleen S7! :D Volt pár autó, ami csak úgy felment a pályára autókázni, ezek között volt egy (kb. 500-600Hp-s) 300ZX!!!! :D Úgyhogy elég jó nap volt! :)

• SötétBarom
    Humorosból:

• broman191
    M3
  • DJ BP
    a C-t a belseje elmeszeli nálam. :) + az A4 a legnagyobb közülük, és nem drágább, Mercinél olcsóbb. Nekem ez kéne, ha már prémium
  • GregSB
    Új A4 @ totalcar

Hmm, csak szerintem uncsi a kinézete az új C Merci meg 3as Bömös mellett?

Jó tudom, Audi mindig is kicsit konzervatívabb volt dizájnban a másik kettőhöz képestés sok embernek pont ez tetszik benne, de nekem jobban bejön a mésik két gyártó kicsit extravagánsabb kinézete.
  • Csabesz6
    jah télleg,guglin rákerestem. mind1.... VAZ koppintás szvsz
  • R0zs0máK
    a segge tiszta X5
  • Csabesz6
    hát a kép alapján inkább az elözö gen Landcruiserre hajaz.
  • DJ BP
    ennyire szélsőségesen nem gondolkodok :)
  • Punker
    a belső minőség ellenőrzést kéne komolyan venni, mind kihullana szerintem. és azért talán 1 autót nem csempésznek be olyan könnyen mint az elektromos kisgépeiket.
  • I.C.ram
    Én olyan jogszabályokat hoznék, amit a kínaiak képtelenek teljesíteni. Pl EU területére csak 4 vagy annál több csillaggal rendelkező import autót lehessen behozni. Vagy sokkal szigorúbb szabadalmi jogrendszert, ami szigorúbban veszi a külső hasonlóságokat.
  • Punker
    majd mikor a gagyi sz@rban behal a fék és beléd száll nem fogsz röhögni, kínai kenyérpiritóval csak magát nyírj aki, de egy SUV-val amiben a biztonsági cuccokon spóroltak letarolhat egy egész buszmegállót, vagy ovodás csoportot stb.....
  • DJ BP
    nem tudom, engem nem hergelnek, az autógyártók baja ez, nem az enyém. Max. röhögök azon aki megvette :D
  • I.C.ram
    Szart is kiperelném a kínai gagyigyárosokból.
  • broman191
  • R0zs0máK
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de kibaszott kemény :D:D:D Kéne :DD
  • redbull0304
    :D
  • broman191
    Az emberünk igen nagy Szupercsapat fan lehet:D:D

• redbull0304

• redbull0304
    Gallardo LP560-4 ez a hivatalos neve! Ez ugyanolyan mint a Murciból a LP640!
  • cement
    szerintem ez nem gallardo lesz hanem egy kulon modell. amugy nekem a gallardo jobban bejon sokkal jobban nez ki sztem ez mar kicsit tul tömzsi
  • DJ BP
    Lambok szépen felvették a lopakodó stílust :)