101030
.
-
Jaja! Sztem is halott ötlet egy ilyen autó! -
ZsirosKenyer #61917 szerintem butaság olyat venni.
Egyetlen dolog ami mellette szól hogy RWD, de driftelni ezekkel sem fogsz, még a 2.0-s is csak vmi 120 lóerő ha jól emlékszem, az ennél kisebb motorok teljesítménye pedig tényleg vicc.
meg ugye irtózatos fogyasztás és horror alkatrészárak... -
köszi -
Melyik motor? Hát... Minél nagyobb annál jobb... :D Csak pénztárca és benzin kérdése csak... -
Havernak volt egy 1.8-asa, az rendben volt! Kicsit ette az olajat, és sokat fogyasztott, de nem volt vele különösebben baj soha! -
Én úgy hallottam, hogy az 1.6os ugyanannyit zabál, mint az 1.8-as viszont sokkal szarabbúl megy.
Meg vigyázni kell, mert rengeteg E30-as kelet-európa edition futkározik itthon. Azaz névlegesen 1.8-as, de csak 1.6os motor van benne. Meg van 1.6osból is két féle. Injektoros, meg karbis. Legjobb amúgy az 1.8iS :) -
E30-cal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?pl melyik motor az ésszerűbb, 1.6, 1.8, 2.0?mennyire bírják a strapát, stbstb.nagyon tetszenek:) -
A múltkori Lambó-hoz képest egy fokkal magasabb színvonal, mert ez még hasonlít is valamennyire az eredetire...ha nem is egy az egyben. -
Újdonságokat keress inkább. Ami jelenleg kapós itthon, arra van elég nagyker. Ha kiskereskedés vagytok, és megvan mi kellene, szóljatok, nekünk jól jön az új viszonteladó :) -
Viccelsz? Rohadt aránytalan az egész autó úgy ahogy van. Látszik rajta a minőségtelenség is. -
Nem is rossz replika:) -
Olcsó!:D -
a BMW és a Rolls Royce is ide akart települni csak a polgásmester és fasza társai elbaszták :-(
pedig az felvirágoztathatta volna -
Borg #61905 Járok oda néha üzleti ügyben, a valami csoda folytán odatelepült payer, potthoff stb modernebb cégekhez.
De ezeken kívül iszonyat mi pusztulat az a város. -
ez van :-(
ismered a várost?
itt nem messzi faluba halimbán TITÁNt vontak ki a orosztankok páncéljára
a magyar aluminium nagyon jó az a hír járta itt azt alu helyett titánt adtunk az oroszoknak INGYEN:-(
és Gurcsányinak a zsebébe is vándorolt a haszonból :-(
Célpontban a Gyurcsány-bányák (videó) -
Borg #61903 Ajkán mi nem szűnt meg? :D Az az egész város egy kommunista ipari maradvány. Nem is értettem hogy kerülnek oda új cégek pl, mi vonzza oda őket vajon. Kihalt, lepusztult gyártelepek alkotják a város nagy részét. -
:D:D -
itt ajkán is volt videoton de már megszünt
sokat meséltek róla milyen szarokat gyártottak itt
pl orosz harckocsi rádióbeszélőja aminek fele már mikor beszerelték akkor nem müködött -
Camaro gyönyörűen állat egy gép:O :))) -
nafakkelírtam [égő pofa] -
nök
http://uk.youtube.com/watch?v=aQagOh5Piyg&feature=related -
Opel Meriva:Máris tesztelik:D
És egy kis Camaro -
hotrod az de elnézzük neked -.- -
Érdekes HotRoad-.- -
Tiszta VeilSide RX7...csak modernebb:))) -
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy VW Polo (2005ös körlámpás) fedélzeti kompjútere pontosan mit is tud (pl átlagfogyasztás , hőmérő stb), és, hogy bicskakulcs mióta van polokhoz (vagy csak az új változathoz van?). -
Fabiatok van?:) -
Én pl olyan normális huzatnak tudnék örülni, aminek nem csak az üléstámlája osztott hátul, hanem az ülőfelülete is, ráadásul nem úgy, hogy egy zippzárat kell szétrántani :S
(Fábiában az ülőlapot is előre kell hajtani, ha mozgatod a háttámlát, szal az egybeülőrész nem játszik) -
Hát szerintem főleg a fogyóeszközök. Motorolaj, gyertya, fékbetét, ízzók, stb. -
Hmmm neon, színes lámpaizzók, ablakfóliák, sportülések... -
hajtókarcsapágy... -
váááá...bővebb hsz a tuning topikban
-

-
jah:D
meg ez:D
tuning topikbol -
Mélynyomó, sportdob, streetracing matrica, no fear matrica, meg króm spinneres dísztárcsa. -
Bhadra #61883 Kedves Autósok!
Bocsánat, hogy ide írok, de még új vagyok és nem nyithatok topikot.
Szerintetek melyek a leghasznosabb autós kiegészítők?
Egy olyan cég vagyunk, amely jelenleg egy fajta hasznos autós kiegészítőt árul és szeretné egy kicsit bővíteni a kinálatát ezen a vonalon.
Ezúton szeretnénk megkérdezni, hogy véleményetek szerint melyek a leghasznosabb autós kiegészítők, felszerelések.
Egy angol nyelvű cikk szerint a 6 legfontosabb: autószőnyeg, csomagtértálca, fékbetét porvédő, rovarvédő légterelő a motorháztetőre, autó takaróponyva, és indítókábel.
Szerintem Magyarországon ez nem tükrözi az általános véleményt és egy kicsit elavult is már (pl. a GPS nincsen benne).
Mit gondoltok?
Köszönettel:
Attila

-
kardántengely? -
Lehet vinném generáloztatni a Mercim motorját. Tudtok valami nagyon pengeszakit, aki érthet ehhez a motorhoz, és nem Volkswagen motorok után kezdi kendácsolni az enyémet? -
Nem biztos, hogy nagy a baj... Nem nagyon lehet hallani a motor "igazi" hangját! -
a szívem.