101030
.
  • redbull0304
    Jaja! Sztem is halott ötlet egy ilyen autó!
  • ZsirosKenyer
    szerintem butaság olyat venni.
    Egyetlen dolog ami mellette szól hogy RWD, de driftelni ezekkel sem fogsz, még a 2.0-s is csak vmi 120 lóerő ha jól emlékszem, az ennél kisebb motorok teljesítménye pedig tényleg vicc.

meg ugye irtózatos fogyasztás és horror alkatrészárak...
  • Csabesz6
    köszi
  • redbull0304
    Melyik motor? Hát... Minél nagyobb annál jobb... :D Csak pénztárca és benzin kérdése csak...
  • redbull0304
    Havernak volt egy 1.8-asa, az rendben volt! Kicsit ette az olajat, és sokat fogyasztott, de nem volt vele különösebben baj soha!
  • I.C.ram
    Én úgy hallottam, hogy az 1.6os ugyanannyit zabál, mint az 1.8-as viszont sokkal szarabbúl megy.

Meg vigyázni kell, mert rengeteg E30-as kelet-európa edition futkározik itthon. Azaz névlegesen 1.8-as, de csak 1.6os motor van benne. Meg van 1.6osból is két féle. Injektoros, meg karbis. Legjobb amúgy az 1.8iS :)
  • Csabesz6
    E30-cal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?pl melyik motor az ésszerűbb, 1.6, 1.8, 2.0?mennyire bírják a strapát, stbstb.nagyon tetszenek:)
  • broman191
    A múltkori Lambó-hoz képest egy fokkal magasabb színvonal, mert ez még hasonlít is valamennyire az eredetire...ha nem is egy az egyben.
  • Tufa
    Újdonságokat keress inkább. Ami jelenleg kapós itthon, arra van elég nagyker. Ha kiskereskedés vagytok, és megvan mi kellene, szóljatok, nekünk jól jön az új viszonteladó :)
  • I.C.ram
    Viccelsz? Rohadt aránytalan az egész autó úgy ahogy van. Látszik rajta a minőségtelenség is.
  • broman191
    Nem is rossz replika:)
  • Máté94
    Olcsó!:D
  • MaSzKa
    a BMW és a Rolls Royce is ide akart települni csak a polgásmester és fasza társai elbaszták :-(

pedig az felvirágoztathatta volna
  • Borg
    Járok oda néha üzleti ügyben, a valami csoda folytán odatelepült payer, potthoff stb modernebb cégekhez.
    De ezeken kívül iszonyat mi pusztulat az a város.
  • MaSzKa
    ez van :-(

ismered a várost?

itt nem messzi faluba halimbán TITÁNt vontak ki a orosztankok páncéljára

a magyar aluminium nagyon jó az a hír járta itt azt alu helyett titánt adtunk az oroszoknak INGYEN:-(
    és Gurcsányinak a zsebébe is vándorolt a haszonból :-(

Célpontban a Gyurcsány-bányák (videó)
  • Borg
    Ajkán mi nem szűnt meg? :D Az az egész város egy kommunista ipari maradvány. Nem is értettem hogy kerülnek oda új cégek pl, mi vonzza oda őket vajon. Kihalt, lepusztult gyártelepek alkotják a város nagy részét.
  • broman191
    :D:D
  • MaSzKa
    itt ajkán is volt videoton de már megszünt

sokat meséltek róla milyen szarokat gyártottak itt

pl orosz harckocsi rádióbeszélőja aminek fele már mikor beszerelték akkor nem müködött
  • broman191
    Camaro gyönyörűen állat egy gép:O :)))
  • broman191
    nafakkelírtam [égő pofa]
  • MaSzKa
    nök
    http://uk.youtube.com/watch?v=aQagOh5Piyg&feature=related
  • Máté94
    Opel Meriva:Máris tesztelik:D
    És egy kis Camaro
  • cement
    hotrod az de elnézzük neked -.-
  • broman191
    Érdekes HotRoad-.-
  • broman191
    Tiszta VeilSide RX7...csak modernebb:)))
  • Bercy #61893
    Valaki meg tudná nekem mondani, hogy VW Polo (2005ös körlámpás) fedélzeti kompjútere pontosan mit is tud (pl átlagfogyasztás , hőmérő stb), és, hogy bicskakulcs mióta van polokhoz (vagy csak az új változathoz van?).
  • Csabesz6
    Fabiatok van?:)
  • RelakS
    Én pl olyan normális huzatnak tudnék örülni, aminek nem csak az üléstámlája osztott hátul, hanem az ülőfelülete is, ráadásul nem úgy, hogy egy zippzárat kell szétrántani :S
    (Fábiában az ülőlapot is előre kell hajtani, ha mozgatod a háttámlát, szal az egybeülőrész nem játszik)
  • I.C.ram
    Hát szerintem főleg a fogyóeszközök. Motorolaj, gyertya, fékbetét, ízzók, stb.
  • broman191
    Hmmm neon, színes lámpaizzók, ablakfóliák, sportülések...
  • fifi
    hajtókarcsapágy...
  • broman191
    váááá...bővebb hsz a tuning topikban
  • broman191
  • Csabesz6
    jah:D
    meg ez:D
    tuning topikbol
  • SötétBarom
    Mélynyomó, sportdob, streetracing matrica, no fear matrica, meg króm spinneres dísztárcsa.
  • Bhadra
    Kedves Autósok!

Bocsánat, hogy ide írok, de még új vagyok és nem nyithatok topikot.

Szerintetek melyek a leghasznosabb autós kiegészítők?

Egy olyan cég vagyunk, amely jelenleg egy fajta hasznos autós kiegészítőt árul és szeretné egy kicsit bővíteni a kinálatát ezen a vonalon.

Ezúton szeretnénk megkérdezni, hogy véleményetek szerint melyek a leghasznosabb autós kiegészítők, felszerelések.

Egy angol nyelvű cikk szerint a 6 legfontosabb: autószőnyeg, csomagtértálca, fékbetét porvédő, rovarvédő légterelő a motorháztetőre, autó takaróponyva, és indítókábel.

Szerintem Magyarországon ez nem tükrözi az általános véleményt és egy kicsit elavult is már (pl. a GPS nincsen benne).

Mit gondoltok?

Köszönettel:
    Attila
  • Magnumrolcsi
    kardántengely?
  • I.C.ram
    Lehet vinném generáloztatni a Mercim motorját. Tudtok valami nagyon pengeszakit, aki érthet ehhez a motorhoz, és nem Volkswagen motorok után kezdi kendácsolni az enyémet?
  • redbull0304
    Nem biztos, hogy nagy a baj... Nem nagyon lehet hallani a motor "igazi" hangját!
  • Csabesz6
    a szívem.