101030
.
  • SötétBarom
    Iken. Ez ronda :D

2.2d4d auris biztos élmény.. Én vezettem V6os GS300as lexust, az is ment mint a szemét, de nem nevezném kifejezetten maradandó élménynek.. Ami élmény volt, az zsiroskenyér trabantja :DDD Viccet félretéve, pl volt egy saab 95, 2.0T.. Na az faja. 180 ló, 280nm, és leforog 7000ig. Az élmény.. De egy diesel auris.. :S

És valószínűnek tartom, hogy ez a mini alfa sem lesz 10 misi.. Ez a debil duma, meg hogy tönkremegy.. Én mint büszke olaszautó tulaj, cáfolok minden ilyen jellegű állítást 190.000km után
  • cement
    mer en megertenelek titeket gyerekek ha szep lenne de ez
    ez nem szep nezzetek mar meg hogy csak a felni dobja fel csak a kepek miatt raktak ra ekkora 18as /25os gumit ez nem fog igy mutatni gyari 16os /60assal...
  • cement
    #61991 igen..

vezettel mar 2.2 d4d-s aurist pl? na az megy mint a szemét, elmeny vele nyomatni neki. es nem is megy tonkre 100ezer utan es nem is 10millio. ennyi.
  • Máté94
    Kia Soul:Kiához képest nem rossz:D
  • Kit--Kat
    Miről beszélsz??? A Corolla reklámban is megmondták, nem hagy hidegen
  • I.C.ram
    Pont ugyanannyira hasznos, mint egy Golf GTI, Honda Civic Type-R stb. De igazad van, fasznak kell ilyen autó, játjon mindenki tucat Toyotákkal. Mert az hasznos, megbízható, a külső, meg az élvezet senkit nem érdekel úgysem.
  • broman191
    Stílusos inkább:D
  • DJ BP
    Aurist a népnek inkább? :D
  • SötétBarom
    Mivan, ennyire zavar mindenkit, ha valami szép?
  • Máté94
    Apuci kisfiának/kislányának autója:D
  • SötétBarom
    Tudod van olyan, amikor valami cél nélkül fasza. Olyan mint a biztonságos szex.
  • Kit--Kat
    Hűűűűűű....... Nem hittem, hogy a 147est lehet űbreleni, de ez most lazán megteszi.
  • cement
    igazi jo kis semmirevalo draga megbizhatatlan auto:D
  • DJ BP
    de A8-at tuti nem másoltak :D Nem tudom hol A8 ez :)
  • desigo
    valamit le kellett másolniuk,hogy el tudják adni...
    előző C5 botrány csúnya szvsz
  • I.C.ram
    Húú az anyja, de brutáljól néz ez ki! Nagyon tetszik. Talán még jobban is, mint a 159.
  • I.C.ram
    Nagyon Audi A8-asra emlékeztet engem.
  • broman191
    nem olyan rossz-.-
  • DJ BP
    beképzelt? :O
  • Csabesz6
  • SötétBarom

• SötétBarom
    De aki 3as bmwbe, passatba, vagy A4-6ba ül az nem beképzelt. Azok a jó arcok. Aki C5-be, az egy tudatlan beképzelt fasz. Nuff said -.-
  • MaSzKa
    sztem ocsmány átlaggagyi cucc

aki ilyenbe ül az beképzelt is
  • SötétBarom
    Sztem kibaszott jól néz ki :DDD
    Amúgy attól függetlenül, hogy a franciák megbízhatatlanok, nagyon penge dolgokat tudnak belepréselni egy autóba ;)
  • cement
    ilyet mikor hallottal tolem?
  • cement
    nem vannak szep francia autok de ezzz nezd mar meg milyen aranytalan, az orra kibaszott hosszu
  • DJ BP
    mert a Mondeo, meg Passat olyan gyönyörű lenne...
  • DJ BP
    csak mert francia?
  • cement
    hat ez gusztustalanul csunya :D
  • broman191
    "Vassal vagy olajjal tetszik?" - inkább sehogy
  • MaSzKa
    látom jogsit pénzért vetted :D
  • Borg
    Talán az első Citroën, amit azért el tudnék fogadni.
    Már ha megbízható is lenne.
  • DJ BP
    mondjuk amerikai házakat is érdemes látni... Ugyanolyan gagyi
  • broman191
  • I.C.ram
    Japán turistánál nincs borzalmasabb. Neki az egész világ egy nagy vidámpark. Amsterdamban is, amikor voltam, leültem haverommal egy szobor talapzatára, aztán ödajöttek a japánok, hogy menjünk már el, mert belerondítunk a háttérben, és nem látszik jól tőlünk a szobor. Kb 3x megtörtént ez velem azalatt az 1 hét alatt. Kicsit már untam, hogy jönnek az idóta fényképezőgépükkel, le se szarják, hogy mi ez az egész, mit ábrázol, stb, csak legyen lefényképezve. Sok tekintetben ignoránsabbak, mint az amcsik. Ja meg ugye baromi jó volt, amikor egy japán csoport bement egy szuvenírboltba, és kifelé jövet már mindenki holland fapapucs volt.
  • Punker
    kínai nagy fal? :D

kommunizmus eredménye a lényeg hogy sok legyen (több mint milliárdan vannak basszus felfogni is nehéz, EU-ban vagyunk 400 millióan?) és gyorsan minőség az smafu.
  • Taranov
    Na sziasztok!

Ez az alkalmazkodási mánia megvan egyébként a japánokban is, amikor nyáron Prágában jártam, egy városnézés alkalmával vagy 5 japán turista is megkért, hogy fényképezzem le, de úgy, hogy a Károly-híd és a vár is benne legyen a képben.

Az egy dolog, hogy egy az egyben nem másolják le Prágát, de szerintem japánban megvetik azt, aki nem tudja bizonyítani, hogy járt már ott :D
  • I.C.ram
    Azért vicces, hogy ezekben a dolgokban is mennyire látszi ka gagyiság :D

1.6-as belmagasság :D álmennyezet, olcsó anyagok :D Van egyáltalán valami, amit a kínaiak képesek önerőből jó minőségűre cisnálni?
  • I.C.ram

Ebben az az undorító, hogy közben a saját kultúrájuk szépen lassan elsorvad, és marad nekik egy majmolt műanyag rakás szar. Ezeket is tuti, hogy frissen meggazdagodott kínai üzletemberek cisnálják, akik meggazdagodtak ,de mellé nem szereztek kultúrát, hanem maradtak egy ganéhordó szintjén, csak mostmár hatalmuk is van a proliságukat megmutatni a világnak.
  • I.C.ram
    Gondolom az Eiffel torony is hungarocellből van, meg a lakások gipszkartonból, csak hogy hűek legyenek a kínai minőséghez :P