101030
.
-
szegény ezeröcsi:|
amugy LOL:D -
Cápa BMW :P
Felszereltség: Full extra.
Leírás: az uj de régi cápa.egyedi megjelenéssel,kiváló motorral. 1500-ös special motorral,csajozós célokra eladó.a csajok brunyálnak utánna.másik nem jön szembe az utcán az tuti. -
Fogalmam sincs. Nem láttam még az Accord csomagtartóját. De ebbe befér 2 felnőtt. :) (teszteltük) -
Borg #62035 Kisebb a csomagtartója mint az Accordé? -
jaja, épp ezért nem is veszek Toyotát :) 2 hullás csomagtartómba lehet pakolni bőven :) -
DJ BP #62033 :DDD
-
Dinnye nem zöldség :DDD
no offense -
:DDDDDDDDD -
Borg #62030 És hát ugye zőccségszállításra már van autód :D -
Nem mondom, hogy ronda, de láttam már szebbet is.
Mikor jon el az a kor, amikor az anyósülés, és a vezetőülés a berlini fallal lesz elválasztva? :P -
latom nem nagyon figyeled a dolgokat
2008 vegen jon a supra utod, gallardo meg f430 ellenfel, az LF-A
es ez a koncepcio mar a vegleges, mar tesztelik -
Mégsem tudnak összedobni évekóta egy épkézláb Supra utódot, gondolom itt is a dizájnal szenvednek mint Hondáéknál az NSX esetében.
Azért a Lexusok sem ütik meg az európai ellenfeleik szintjét külsőben.
Belülről nekem is tetszenek.
-
Konzervatív Európa?
Sehol máshol nem számít annyira a dizájn, mint Európában. Nézz meg egy amerikai piacot, vagy egy ázsiait, utána meg egy Európait.
Mindegy. Hagyjuk ezt. Én nem vennék soha Toyotát, max krumpliszállításra, te meg soha nem vennél Alfat. -
toyota nem mer almodni? elso hybrid meghajtasu autot ki dobta piacra en nem is tudom... meg hat ugy beszelj mondjuk hogy a lexust meg a sciont is vedd bele mert azok is toyotak csak epp a presztizs miatt mas nev alatt futnak.
a toyotanak vannak olyan koncepcioi hogy beszaras, raadasul a toyota modellek csak europaban ilyen "unalmas" designuak, japanban 6szor ennyi fele toyota van es sokkal dizajnosabbak, csak epp a toyota tudja hogy a konzervativabb felfogasu europai ember azt tul modernnek talalna es nem venne meg. -
Toyota számomra mindigis az echte igásló marad. Unalmas kívülről, unalmas belőlről. Nekem nem tetszenek. A Honda legalább mer álmodni. Toyota nem. -
Tegyük hozzá, hogy ez nálad van így, a föld többi lakójának a nagyrésze, ha a megbízhatóságukkal dobálóznik is vagy stb, a szépségét elismeri. -
amugy mondod igy a toyotanal a buborek a jellemzo. most valoban olyan a legtobb modell lampaja, de.
a toyotanak vannak korszakai, egy 80as evek beli toyota, egy 90es evek beli toyota, es egy 21. szazadi toyota mar nem neznek ki ugyan ugy, kozel sem. megis, egy autoszereto ember megismeri mindet meg ha magat a modellt nem ismeri akkor is hogy "ez bizti toyota lesz". vannak korszakok mint egy festonek, regen kocka stilusu volt, aztan olyanok voltak mint a carinam most meg ilyen bubis de par ev mulva meg mar teljesen mas lesz. legalabb valtozatos es nem unalmas. viszont akarmelyik alfat megnezed az elejuk rohadt hasonlo emiatt a hutoracs miatt, es igy olyan mintha alig valtoztatnanak a designon holott szerintem haladni kellene es ujitani -
Nekem bejön. Szerintem jól teszik, hogy ügyelnek a hagyományokra. -
jo, de akkor is csunya es raadasul igy "trademark" az osszes auto designja handicappel indul mert muszaj rarakni azt a rondasagot :) -
Az a háromszög olyan az alfának, mint a jellegzetes króm hűtőmaszk a Mercinek vagy a BMWnek. vagy mint a totál unalmas buboréklámpák az összes Toyotán :D "trademark" :) -
hat nem mondanam az aurist a legszebb kocsinak arra ott van pl az is250, de legalabb nincsenek rajta undorito reszek mint pl az alfan a haromszog hutoracs, vagy annak a c5nek a 8meteres orra -
-
es mindenki inkabb jarna biciklivel :DDDDDDDd -
minden nap megjarja kecskemét-kiskőrös utat legalabb 1x oda vissza ami 120 kilometer, minden heten megy nagymuterekhoz akik szinten 75kilometerre laknak es pester is sokszor megy :) plusz azzal jarunk nyaralni kulfoldre -
Az autógyártást itt abba is lehetne hagyni.. 
-
DJ BP #62013 az Auris? idétlenség netovábbja, diszharmonikus az egész... Ha már Alfa meg C5 ronda, Auris meg szép? Érdekes... -
DJ BP #62012 megy egy héten 2x 200km-t, 2x 300-at, 1x 100-at, kijön az 1100km egy hétre, sztem simán benne lehet. Vagy 1x 600-at, máris az átlagot feljavítja, mikrobusznál simán elhiszem -
Elég hihetetlenül hangzik az a napi 160 km, azért... -
95os az en carinam 96 eleji -
...elektronikai hiba...
Mikori amúgy az a Hiace? -
a kitűnő strababíró alfa az előkelő 29. helyen -
hat, akkor az alfa miert nincs sehol a megbizhatosagi listan? mert olyan jol birja a kikepzest?
az en automban 410ezer van, fater regen edzoautonak hasznalta rallyhoz, gondolhatod mit kapott, miota nalam van en is osztom eleg rendesen nem sajnalom tiltasig leforgatni, de soha semmi baja, erdekes, es megy is mint az allat. fater hiace-aban 730ezer kilometer van, most lett mult heten az elso baja neki, a valtoban az 5ös elment, folyamatosan padlo gazon hasznalja pedig minden nap es soha hozza nem kellett nyulni egyszer sem a kotelezo szervizeken kivul. -
Olasz motorok pont arról híresek, hogy bírják a kiképzést. Az elektronika a gyengéjük, meg a régieknek a rohadás. Pont a régebbi japán autóknak volt az a gyengéjük, hogy szarrá megy a motor hamar.
Nekem nagyon bejön ez az Alfa. Megsem fordult a fejemben, hogy húú de vagány autó. -
hat nekem alapbol nem szimpatikus egy olyan auto amit ugy akarnak eladni hogy huha az a legszebb meg akkor vagy tokos ferfi ha olyanod van blabla. azert mert a toyota nincs agyon csicsazva es nem a magamutogato villigo embereknek szanjak meg ugyanugy kurvara jol lehet vele menni, es birja is a kikepzest nem lesz hengerfejes fel ev gyilkolas utan. -
Neked akkor is szar lenne egy Alfa, ha titokban élveznéd a vezetését is.
Tipikus... 10 évvel ezelött bemesélték valamiről, hogy szar, és még mindig azt hajtogatod.
Toyota meg soha nem lesz élmény vezetni. Legalábbis nem ezeket a középszerű autókiat. Ezeket arra találták ki, hogy a kis család megvegye, és boldogan használja jó sokáig őket, de hogy élmény velük menni...
Olyan a Toyota az autógyártásban, mint a németek a fociban. Jól játszanak, de kurva unalmas nézni őket. -
semmi baj vele, foleg nem csunyabb mint ez az alfa... -
DJ BP #62002 jah, csak hogy néz már ki? -
Egy kis esti borzongás:D:D -
A vita felesleges. Mi nem fogunk egyetérteni :) -
Én mint volt /többízben/ és jelenleg is büszke olaszautótulaj,meg megerősítek minden ilyen jellegű állítást! 
/Csendben hozzáfűzném,hogy a dízel auris 2.2D4d 2000-el lejjebb hozza ugyanazt,mint egy otvar saab turbó,ami végülis egy fiat croma.Ja és 15 liter benzin helyett 7 liter gázolajból!/
'2.2 D-4D 180 Clean Power erőforrás, amely a legmodernebb dízeltechnikát képviseli, a közös nyomócső és a piezokristályos befecskendezés mellett változó geometriájú turbót és részecskeszűrőt is kapott. 177 LE-s teljesítmény (3600/perc), 400 Nm-es csúcsnyomaték (2000-2600/perc), 8,1 másodperces gyorsulás és 210 km/h-s végsebesség jellemzi. A csúcsdízel kívülről leginkább a nagy kerekekről és a D-CAT feliratokról ismerhető fel."