101030
.
  • MikX
    Kissémár elbagatelizáltuk ezt az egészet sztem, kinek mi, nekem igenis számít, h mien belül egy autó, és ehez hozzátartozik az ajtókárpit is, mivel azis része, igez, nemkell feltétlen h kárpitozot legyen, de mindenesetre sokkaljobb látvány mint egy semmien szürke műanyagdarab, bár azis lehet designos, meg jó...
    Deazt már nagyonrég észre kellett vna venni, h nincs oan kérdés amiben minenki egyetért, gyakorlatilag, mintah 2 egyforma ember sincs, és kész, ennyi, kinek mi tetszik/fontos...
  • DJ BP
    ha összerakják rendesen nem zörög az :)

Pl. (sz*r autó neve következik :D) 307-esen úgy van, hogy a karfán van kis szövet, ajtó függőleges részein nincs, családtagom másodikat cégeset nyüstöli, semmi baja belül, meg sztem minőséginek is néz ki az egész belső, nem zörög, úgy látszik ezt a részét megoldották modellciklus végére :). Szóval az ajtószövet hiányából még nem következik egyből, hogy sz*rul érzed magad a kocsiban, sztem
  • cement
    most igy ugy beszeltek mintha mindenki ki akarna belezni a karbitokat a kocsibol :D ilyenrol senki se beszelt. kibelezni utcai minden napra hasznalt autot sosem szoktak, csak olyat amit hobbicelra csak street vagy legal racingre hasznalnak, egy padlogazon hasznalt kocsiban meg nem hiszem hogy erdekel hova tudsz konyokolni mikor arra ugyse lesz idod
  • Borg
    Rohad az RX8

Úgylátszik nem tanultak a Mazda6 esetéből. (mondjuk a Logan is rohad állítólag)
  • Balyy
    Kijé ez a piros hacsi? képet, infót plíííííz!
    Eladóje? :D
  • SötétBarom
    Dagadt nőt szúrsz? :O
  • SötétBarom
    Az szerintem majdnem minden autón műanyag. (4m körül)
    De szerintem hangszigetelés szempontjából pl nem mindegy, h szövet vagy műanyag.. Ha full PVC, sokkal hamarabb elkezd zörögni, rezonálni, stb.
  • autoszimulator
    ez volt aktuális :D
  • Borg
    Még balfaszabb érv esetleg? :D
  • Borg
    Ki mondta hogy a könyöklőt ki kell venni?

A Hondákban általában a könyöklő műanyag az ajtón, és körülötte van kárpit. Kibaszottul lényegtelen, mert vagy a karfára, vagy az ablakszegélyre támaszkodok, ha egyátalán, mert egyik sem kárpitos. Az ajtó belsején lévő szövet teljesen irreleváns, főleg ha az autó ajtaja gyárilag sem tartalmazza.
    Azt meg ne keverjük már ide, hogy milyen ha lebontom egy ajtóról, amire amúgy tartozik.
  • SötétBarom
  • autoszimulator
    Ez olyan, mint ha egy kétszáz kilós nőt is megdugnál simán, merthát úgyis csak a pinájához érsz hozzá, az meg nem nagyon különbözik a többi modell testalkatú lányétól...
  • SötétBarom
    Azon is. De a kárpiton is.
  • SötétBarom
    Agree.

Miközben épült a hifim úgy mászkáltam egy hétig. Szörnyű volt. Mint egy lada kb. De pl nem tucc hova könyökölni.. Meg van még egy csomó funkciója, amit nem veszel észre, csak ha nincs :DD
  • cement
    en spec a konyoktamaszon tamaszkodom kozepen :)
  • Willi Betz
    Nem szoktad rátenni a kezed menet közben? Azon könyökölni nem szoktál?
  • ZsirosKenyer
    vedd ki egy hétre és depressziós leszel.

Olyan mint ha nincs függöny a szobában..hiányérzeted lesz.
  • Borg
    De miért? Tapizod? Vagy nézed menet közben?

A műszerfal meg az ülések még csak hagyján, de az ajtókárpittal hogy kerülök én kapcsolatba? :D
  • SötétBarom
    Hát de nem?
  • Willi Betz
    Komfort érzet mondjuk,de ténylegesen kinek mi.
  • DJ BP
    ,,Fel kell fogni, hogy mindenkinek más a jó autó. "

"vannak olyan kretének"

:DDD
  • SötétBarom
    Fel kell fogni, hogy mindenkinek más a jó autó. Valakinek az a jó, ha leforog 9ezerig és szétszakítja a futóművet a nyomaték, más meg azt szereti, ha zenehallgatás közben a külvilágból nem hall semmit, és belesüppedve a pihepuha ülésbe bambul az éjszaka fényeire :D Én például valami középutat céloznék meg.. (nagyjából sikerült is..) Meg ugye vannak olyan kretének, akiknek a legfontosabb, hogy milyen logo van az orrán a vasnak..
  • DJ BP
    akkor csináltatsz rá szövetet oszt kész :D. Ilyen apróság miatt elállni egy jó autó megvételétől elég fura lenne sztem :)
  • Csabesz6
    dejó lenne:DD
  • GregSB
    Ná já. Ahány ember annyi igény. Van akinek megér több pénzt, hogy olyan autót vegyen, amiben pihe-puha anyagok vannak, valaki meg hülyének nézi az ilyen embereket és beéri a kopogós műanyaggal... És ez szerintem nem sznobizmus / igénytelenség kérdése, inkább más értékrendé.
  • SötétBarom
    KB olyan mintha azt kérdeznéd miért jobb egy gyönyőrű letisztult fekete LCD monitor, mint egy megsárgult, böszmenagy sípolós CRT.. Jobb érzés ránézni. Van akinél ez nem szempont, van akinél igen. Ha senkit nem érdekelne mindenki belezett pályaautóval szaladgálna :D
  • MikX
    Hát... minőségérzet...
    Nekem is pl kicsit oan gagyi hatású, h beülök egy autóba, és minden olcsó fekete műanyag körülöttem...
    Legalábbis egy új autónál...
  • Borg
    Ezt mondjuk nemtom mér szempont egy autónál.
    Minek nekem kárpit az ajtóra? Mi lesz jobb attól?
  • Willi Betz
    Egyébként a Kia Ceed az tényleg nem rossz autó! Jó persze vannak negatív dolgai pl az ajtó kárpit egy egybe függő műanyag és nincs rajta szövet,de ezt leszámítva elég jól sikerült darab szerintem.
  • cement
    annyira nem vészes szerintem
  • MikX
    Nemcsak erről van itt szó, de elölről hogy néz már ki?
    Lerí róla h szerencsétlen koreai...
    A hátulja tleg rendben, 2. kép-ről még tetszik is, meg lehet h már nem egy rakás... az egész, én elhiszem, dee nekem ez a front... hát... csak azt tom mondani rá, h jellegtelen, ízléstelen, ronda...
  • Csabesz6
    ez mintha már kész lenne.vagy tévedek?
  • Kit--Kat
    Igen, azért lett Pontiac, mert a Chevy arculatba nem illik bele a Holden pofa, átkéne plasztikázni az elejét. Így meg csak a logót kell kicserélni.
    Mert ugye a Pontiac GTO is egy Holden volt.
  • MaSzKa
  • I.C.ram
    Tényleg... Úgy emlékeztem, hogy a Pontiac az Chrysler-é volt.

De lényegtelen a Pontiac sem rendelkezik pickup múlttal. Nemúgy a másik GM-es a Chevy.
  • Kit--Kat
    Most én vagyok a hülye, vagy te nagyon bezavarodtál. A Pontiacról van szó, ami GM. Ha arra agondoltál, hogy Pontiacnak nem volt akkor értem, csak elírtad.
  • I.C.ram
    hát arra, hogy miért pont ő rukkolt elő ezzel a pickuppal, amikor ő az egyetlen, akinek nincs ebben múltja.
  • Kit--Kat
    De mire írtad, hogy miért pont a Chrysler?
  • fifi
    ami kijön a táblázatból, az az ETax eladási ár... annyiért lehet reálisan kitenni a placcra...
    ezért van TAX vételi ár is, amennyiért megveszik a jobbágytól a kocsit... ez egy G astránál kb. eladási ár mínusz 150-200K... De ez is nepperfüggő...
  • I.C.ram
    Mi micsoda?

Volt a Ford Ranchero meg a Chevrolet El Camino. Más El Camino fazonú autó tudtommal nem létezett.