101030
.
-
Sztem egy szép, igényes felni és egy kis sötétítés az ablakokra lenne a legjobb! Sokat dobna rajta, ha még nincs! Mondjuk ezek drágább cuccok! :) Ha meg van pénz akkor jöhet bele a 1.8T moci, azt már húzhatod is! :D:D:D -
karbi? egy 2000-es autóban? -
átmenő dobnak hívják, attól max a hang lesz más. 1.4esre van pár dob amit tudnék hozni olcsóbban, dupla vég, ovál, dtm, kerek, de akár carbon mintásat is.. direkt szürőtől esetleg lesz némi változás, minimálisan nyomatékosabb lesz viszont elég hülyén fog majd kapkodni a levegőért az autó és valószinüleg a karbit is bekell állítatni majd újra. Szűrőt tudok, de csonkot amivel feltudod rakni, nem. -
persze a BMW-hez meg milyen olcsó mi...
látom tájékozott vagy. -
Naja!
/Megspóróltad nekem a gépelést!/ -
Borg #62194 Abból a motorból több erőt egyik sem fog kihozni, max nagyobb hangot.
Cserébe a direktszűrő még közelebb hozná a generál dátumát :)
Az átmenő dob meg a hallókészülékét. -
250ezer km? ejha :P Nem szaroztok. Én már 150ezernél eladtam volna, bárha újonnan vettétek, akkor hatalmas a bukás :P -
hali
Van egy 2000-es Skoda Fabiank.1.4, 16 szelep, 101 ló, kb 126 Nm.Van benne 250e km.Érdemes rá venni egy ,-a kipuffgázt egyenesen kivezető- hátsó dobot venni(de szepen fogalmaztam:D), vagy egy direktszűrőt?Hetvégén lesz a szülinapom, és nincs semmi jó ötletem, ígyhá megörvendeztetném az autónkat:)
Tudom gugli a spanom, közben vele is kokettálok, de kiváncsi vagyok a TI véleményetekre is.
köszi -
itt nógrádba meg lóf*sz sincs! :S -
itt veszprém megyébe inkább német autóbontó van ls sok a francia és az olasz is meg van 1 pár KGST-s is :D -
"tengerentúlról"
Itt van tőlünk 200m-re egy Toyota bontó, akkor én is tengerentúlon lakok?!
Mindig állnak előtte régi fasza Toyoták! (MR2, Supra)
-
ezen fölösleges vitatkozni! mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya! Meg hát kinek melyik! én pl. mint látjátok corollára hajtok de mondjuk maszka tuti bömös-t venne! -
Borg #62187 És? Szerinted egy hasonlóan leharcolt toyota corollát mennyiért kapsz? -
ismerősőm vett E34-est BMW 524td-t 120eFt-ért pl -
Borg #62185 Jah, amiben ugyanaz van szarrámenve mint a tiédben. Nagy segítség :) -
mivel akár 1 veszel komplett e30-ast 80eFt-ért
a toyotához meg ha kell valami akkor lehet a tengerentúlról kell hozatni -
ezen a kijelentesen en is megrokonyodtem, erdekes felteves hogy egy e30at olcsobban fogsz szervizelni mint egy hacsit :D:D:DD foleg ha allat modjara hasznalod tuti hogy a gatyad ramegy az e30ra maszka....... -
kis olvasmány. -
Borg #62181 lol, meséld már el hogy bmw-hez olcsóbb lesz az alkatrész mint a toyotához :D -
fos ami kijön a seggedböl. -
jó htxbye. -
sztem+nemXD -
Ha beszélek vele elkérem tőle a linket! -
Elég lesz szerintem mára a bmwkből. -
drift -
biztonságos 1 koporsó lesz -
Ez nem lenne gond egy alvázas kocsival, de a Lada tudtommal önhordó. Az első kanyarnál 8-as lenne a kasztniban kb. -
alap drift -
Én ugyan ezt mondtam neki de ő azt mondja h abba nem volt merevítés! a forgalmi meg nem lényeg eleve olyan kéne aminek nincs! inkább az élvezet h ő is megcsinálta! :D -
e30 drift -
láda 1 fos
levágod a tetejét a köszöböt 3xoroszan meg kell merevíteni
forgalminak annyi egyből -
Egyik haver nagy bmw meg lada/zsiga fan! Lassan egy hónapja azzal zargat h nyárra vegyünk egy ótvar kocka ladát és vágjuk le a tetejét de nem kabriósan hanem az összes oszloppal együtt! Ja és a lényeg h jutúbon látta h egy manusz megcsinálta ugyanezt és gond nélkül autókázott a levágott tetejű kockával! lol :D -
ezt ke +nézni :D -
hát lehet! mondjuk nem akarom én ezt profi szinten üzni(bár ki tudja :D) inkább csak vezetési tréningnek szánnám na meg szórakozásnak! :) -
Fantasztikus. -
gyengehttp://uk.youtube.com/watch?v=MKZFr8RLwzA&feature=related -
Húú micsoda bmw flood van itt... Kár volt megemlítenem :P -
190es Merci is olcsó. Bár a 2.3-as baromi ritka. -
külföldről lehet jókat behozni
toyotával hidd e l rábaxol mert ha kell alkatrész nem lesz ocsó -
Mergát meg bömöst elvből nem vennék! hadd ne ecseteljen e két márka mo-i helyzetét! Persze pályán mindegy lenne! ettől függetlenül nem mondom h nem lenne jó de egyenlőre csak tervezgetek, nézelődök aztán majd csak összejön!
egy kérdés:
mo-i pályákra be lehet menni forgalmi és zöldkártya nélküli kocsival? (értsd. pórnép, nem f1 meg hasonlók mert nem hiszem h azok teljesítik az euro 4et :D)